Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Van Helsing

Faerdun

Öne çıkan mesajlar

Evet film saçmayı ama Hoştu?
Yalanmı güzel filmdi görsel ve ses açısından..
Ama herşey abartı ve yalandı o ayrı..
Ama ben beyendim yinede gitmeme deydi bence..
13 kadar kötü deildi en azından...
ama bida gidermiyim? Hayır..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

Beraber gittigimiz grupta[bkz outrader ve bikac kisi] filme azicik sans veren bir tek bendim herhalde, aksiyon sahneleri, ki bu epey bir kismini kapliyor filmin, gayet ilgi cekiciydi. filmin basindan sonuna tekrar edip durdugum kate bekinseyil, he's the first man to kill a vampire for over an hundred years repligi sayesinde eglenip durduk :)

*spoiler*

Yahu nedir bu zihniyet, butun korku filmi klasiklerini toplayip bisiyler yapalim ki konu sIkIntIsI cekmeyelim mantigi? frankenstein in ne alakasi vardi simdi? sonra dracula nin hedefi nedir? bu adam basta rahat birakilmak istiyorum falan derken birden bire zilyon tane kanemici ucubik yaratip dunyayi ele gecirmeye calismaya basladi.. lotr de Faramir i oynayan monk olmasa gercekten bazi sahnelere tahammul edemeyebilirdik. Underworld bundan daha kotu diyorum hala. sonraasu mezar kazici adamin rolu nedir? gosterip gosterip hic bir ipucu vermeden oldurulen adam olmus.diyaloglar cok komik cidden, ayrica drakulanin `gelin`lerinin ziplayip rakkase modunda kivirtik hareketleri de basta guldurse de, ki amac kesinlikle guldurmek degilk :), sonunda bayiyor. sirf aksiyon sahneleri, van hellsing in `okatar tabancasi` ve drakulanin karizmatik gorunusu icin gecer notun biraz altinda not verip olmamis diyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

*spoiler*

Sırf Dracula'nın hatunlarına "Hööössssttt!! Mınıza gorum haaa!! " diye kükrediği sahne için giderim valla :P

O ne kükremeydi be...

Bir de görsel olarak hakkaten güzeldi.Gittikçe çıta yükseliyor bakalım.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Sosyal ağlarda paylaş

kotu diyosunuzda neresi kotu onu anlayabilmis degilim hala..tamam konu degisik falan denir de direk son yillarda gittigim en berbat filmde denmez..konu olarak fantastik filme giriyo fantastik filminde ne oldugunu herkes biliyodur heralde yani bu filmde frank.. in ne isi falan denemez cunku fantastik film.. hayat veren biri olarak canlandirilmis vs vs..aksiyon sahneleri ve drac in deamon hali ve kurt adam olayi bence superdi..
ne biliim benim yasim fazla degil kitapta okumam fazla blade mis cart mis curt mus ole filmleri seyrettikten sora bu yorumu yaptim..elde bi konu varmis ve bence bunu en ii sekilde islemisler tabi bu benim fikrim bu na gelene kadar ne berbat filmler var(gittigim en berbat film olayina taktimda biraz :) )suya dusme olayina bile takilmis.. gercekten komik..nereye dussun yataga mi samanliga mi??gelinler e guzellik olarak hayran kalmamin disinda sunu da ekliyim ki gelinler resmen drac in kolesi olmus ne dese yapiyolar yaptiklari davranslar bence normal..hele o sonlarda vampir in kate in kalpl atislarini falan gormesi ayrica hayran kalinacak bisi..
yani bide en sevmedigim olay olan tek bir cumle ile filmi kotu leme olayini bari yetkili kisiler yapmasin..burasi tartisma bolumu istatistik bolumu degil ki(bana gore) ozaman adam acar filmi ii mi orta mi kotu mu vs diye..neyse yazsam daha cok yazacam kesiyim en iisi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece gittim

Beklediğimin çok altinda çıktı açıkçası

Hugh ve Kate filmin iyi taraflari. Bir de CGI ve efektler, filmin bütçesi kaç $mil merak ediyorum

Kötü yanina gelince filmde bir hikaye yok, populer kült figürlerin herkese malum hikayelerini birleştir, ortaya karışık bir şeyler yap, olsun sana film

Birde artik yaşlandığımızdan midir nedir hiç bitmeyen aksiyon patlama, çatlama, sesler bir süre sonra beni oldukça sıktı. Film zaten uzundu bir 10 dakka daha sürse aksiyon overdozundan gidebilirdim.

Kate + 3 güzel fanfir hatun ve oldukça başarılı tasarlanmış ama çoğu zaman gereksiz ve uzun efektli sahneleri görmek isterseniz gidin derim

Ben olsam divx ini izler, sinemaya para vermezdim
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gittim filme beğenmedim. Adamlar filmde hiçbirşeyi birbirne bağlayamamışlar ne bilim arada bazı dialogalar var noluyoo filan diyon. Van Helsing de o kadar abartılı bir karizma var ama olayı yok kısacası blade = 4 x van helsing karizması. En sondaki bulutlardaki kate in gülüşe tüm salon koptu :).[signature][hline]paticik.grambr.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boojack, 08 Mayıs 2004 11:16 tarihinde demiş ki:
Bence filmi görsellik ve aksiyon için yapmışlar.
Filmdeki saçmalıkları göze almamalısınız o yüzden.

+1

ya kardeşim bi filmi de şöle sanatsal bi içerik aramadan izleyin

yönetmen naapmış? wampir, kurtadam, frankensteinın canawarı, hatta dr. jekyll (a.k.a mr.hide), van helsing, hangi fantastik karakteri bulabildiyse koymuş bi filme we olabilicek en mantıklı senaryoyu yazıp bu karakterlerin hikayelerini birbirine bağlamış.

*spoiler*

tmm kabul ediorum frankensteinın canawarının filozof gibi konuşması, filmin sonundaki bulutların içinden anna nın gülümsemesi fln çok çocuksu we 2. kalite filmlerde olan bölümlere benzemiş ama olsun sonuçta boojackin de dediği gibi böle sçmalıkları göze almayıp görsellik we aksiyon için izlemelisiniz filmi[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

filmleri "bunu böle izlemek lazım" diye yorumlamak çok yanlış bence. filmi gidersin afişi, adı, sloganı vs kendine ne çağrıştırıyosa onu görmek için izlersin. eğer film yararlandığı konseptleri adam gibi kullansaydı, kimse hayal kırıklığına uğramazdı .. zaten bu kadar köklü karakter sana zaten aksiyon çağrışımı yapıyosa film hakkında yorum yapman bile yanlış bence :)[signature][hline]In god we trust, all others pay cash
Sosyal ağlarda paylaş

bu filmde frankestein a neden filozof gibi konusuyo veya kate neden ole bulutlarda falan gulumsuyo demek cok komik kaciyo fantastik bir film kardesim adam istedigini yapar bunlari solemek adini unuttugum bir filmde bir melek bi kadina asik olup insan olmustu..bu olaya oha nasi olur bu demekle ayni sey bence..
yani sonuc olarak kkonusuna cok buyuk elestriler gelemez ama dersin konusmlar berbat (ki degil) aksiyo sahneleri olmamis konunun islenisinde kopukluklar var ozaman olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 08 Mayıs 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
efektler gelisti mertlik bozuldu, coluk cocuk iki efekt gorup eglensin diye film yapiyolar artik ya

biraz ayıp oluo ama gidip de eğlenen herkes çoluk çocuk mu oluo yani
yani şu forumda 1 kişi bi yorum yapıo, dierleri de koyun gibi haydiii doru demiş ne kdr boktan film hedehödö
ulan bi de dier yorumları okumadan kendi yorumunuzu yazın bakalım nolcak[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

ben filmi sevdim...

daha önceden kurt adam, drakula ve frankeştayn üçlüsü olacağını öğrenince "yuh artık mına goyyum" diye tepkimi dile getirmiştim

fragmanı izlediğimde bir steven seagal vari aksiyon beklentisi kapladı zihnimi ve filme gittim

aksiyon izlemeye gittim, abartının bir tarafına su kaçırılmış sahneler görmeye gittim

film genel anlamda rezalet bir film yani arşivlemeye değmez ama "aksiyon olsun, çamurdan olsun" diyorsanız benim gibi, inanın verdiğiniz paraya değer

memnun ve tatmin edilmiş bir müşteri olarak salonu terk ettim

bu arda o kurt adamın ikinci kere suya düşme olayında ben de "bu da hep suya düşüyor yaa yazık garibana" yorumunda bulundum demek ki aynı yorumu yapan daha nice insanlar var :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

filme hep sanatsal açıdan bakıyoruz diye bi olay yok, filme hangi açıdan bakarsam bakiyim filmin kendi içinde tutarlılığı fln yoksa beni çok rahatsız eder, sallama sapan bi senaryo, görsellik fln demişsiniz, işte bildiğimiz cgi, görsellik dediğiniz o değil arkadaşlar... aksiyon sahneleri ortalama üstüydü ona bişi demiorum.
ama gelipte bu filmi bana savunmayın berbatti berbat..[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...