Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Kojiroh said: AAHHAHSAFKL milletin üstüne biri yürüdü mü bil ki o Volkan'dır asjkfhlsd sdfhgsdf baya eğlenceli bi konu başlığı olmuş okurken epey güldüm. Kazım owns ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Saeros said: maraton said: Allah'tan kaptan Alex ve diğer futbolcular araya girdi, olay daha fazla büyümedi.. yazan kimse çok korkmuş, içi pırpır etmiş ASDAJKASL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 baya baya çocuk gibi kavga etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Bunu yazan adam da pek samimi içten yazmıs ahah.Duygularıyla yogurmus adam resmen olayı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 DeathLord said: 44. Dakikada almazsın ısınmamış oyuncuyu. Zaten devre oluyor beklersin devre arasını 2 dakika bakarsın çıkarıcağın oyuncunun durumuna ona göre karar verirsin. Kaleci değil sonuçta bu. Onu geçtim forvet almıyorsun ki 2 dkka boş koşu yapsın ısınsın ilerde aldığın gibi koşup pres yapması gereken bi mevki yani.Deniz son derece haklı bence. Adam sakatlanmış yahu, gir oyuna 1 dk fazla kasma kendini, takımın 10 kişi oynamasından iyidir. Ben teknik direktör olsam bir oyuncu bana böyle laf söylese, iyi evladım bundan sonra ısınmak için bol bol vaktin olacak, gider gelir ısınırsın yedek kulübesinde derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 olaylar öyle ilerlemiyor ama bi pozisyon olur o anda denkgelir depar atması gerekir. Koşmasan anana söverler ki o anda düşünemezsin ya ben ısınmadım lif atarsa falan diye. Yani ben TD olsam hiçbi güç sokturamaz bana o oyuncuyu ısındırmadan. Ha oyuncunun buna isyan etmesi de yanlış o da ayrı bi konu.Ama bu aragones'in yaptığını mantıklı göstermez. Ama diyorum bu 44. dkka için geçerli. Yani dkka 50 dir çıkartırım uyarırım hatta oyuna alırken de. İşin bambaşka boyutuysa sporcusun maça gitmişsin o maç sırasında maksimum kaç kişi ısınabiliyorsa o kadar kişi ısınmalı maç boyunca.Rıdvan da söylemişti geçenlerde.Yani ordan oturup maç izlemeleri komik bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 abi bu adam ispanyolca konuşuyo, çevirmen aracılığıyla azar yemek cidden komik bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 valla dimi:D çeviren adam vurgu ve tonlamaları aynen iletiyor mu yoksa boynu bükük ":-/ kes sesini dedi sana..:-/" falan mı yapıyor:D auhasuhas ka<ım gülmekte haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 volkan- kazim sok sunu iceriye dusdayiz diye sesimi cikarmiyorum ama ayip lan turkiye burasi kazim- keh keh keh volkan-(aglamakli bir ses tonuyla) seni bir daha uyarmayacagim!!uhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar