Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Soyunma Odasında Olay Çıktı

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

DeathLord said:
44. Dakikada almazsın ısınmamış oyuncuyu. Zaten devre oluyor beklersin devre arasını 2 dakika bakarsın çıkarıcağın oyuncunun durumuna ona göre karar verirsin. Kaleci değil sonuçta bu. Onu geçtim forvet almıyorsun ki 2 dkka boş koşu yapsın ısınsın ilerde aldığın gibi koşup pres yapması gereken bi mevki yani.Deniz son derece haklı bence.

Adam sakatlanmış yahu, gir oyuna 1 dk fazla kasma kendini, takımın 10 kişi oynamasından iyidir. Ben teknik direktör olsam bir oyuncu bana böyle laf söylese, iyi evladım bundan sonra ısınmak için bol bol vaktin olacak, gider gelir ısınırsın yedek kulübesinde derim.
Sosyal ağlarda paylaş

olaylar öyle ilerlemiyor ama bi pozisyon olur o anda denkgelir depar atması gerekir. Koşmasan anana söverler ki o anda düşünemezsin ya ben ısınmadım lif atarsa falan diye.
Yani ben TD olsam hiçbi güç sokturamaz bana o oyuncuyu ısındırmadan.
Ha oyuncunun buna isyan etmesi de yanlış o da ayrı bi konu.Ama bu aragones'in yaptığını mantıklı göstermez.
Ama diyorum bu 44. dkka için geçerli. Yani dkka 50 dir çıkartırım uyarırım hatta oyuna alırken de.

İşin bambaşka boyutuysa sporcusun maça gitmişsin o maç sırasında maksimum kaç kişi ısınabiliyorsa o kadar kişi ısınmalı maç boyunca.Rıdvan da söylemişti geçenlerde.Yani ordan oturup maç izlemeleri komik bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...