Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 + son patch + High Res + Multi

Armentum

Öne çıkan mesajlar

Arma said:
Neymiş oyunun %50 si physical immue imiş.

bole bisi demedik, hell'de her mob minimum %50 physical'a sahiptir dedim en son ve cogunluk da bundan yuksek.

dedigim gibi tabiki bir cok specle oynayabilirsin oyunu ama dedigim gibi zorlayacaktir. itemlarla karakter her azman guclenir de bu itemlari dusurecek mf var mi veya baska charinda var mi ? bazi itemlar 50run'da fln dusuyor. bu kadar oynicak misin? benim lafim genelde bunaydi bu spec icin.
Sosyal ağlarda paylaş

LasT_SuRviVoR said:
said:
ben oynamıyorum abi sizinle. tongue sticking out smiley kendi kendime oynayarak 27 lvl'a kaç ayda gelmiştim. siz birkaç günde 30 oldunuz. çok hardcore oynuyorsunuz. sürekli bir yere geç kalmışız gibi telaş içindeyiz. burda burda diyorsunuz gidiyorsunuz sürekli bir yerlere. ordan "wp wp" deyip başka yere, ordan "tp tp" deyip başka yere gidiyorsunuz. lvl atlayınca skilleri dağıtmak için veya lootladığım şeyleri satmak için 1-2 dakika dursam bir daha yarım saat bulamıyorum ekibi. hiçbir şey yapmadan pet gibi peşinizden koşmak da zevkli olmadığından; iyi eğlenceler size. smiling smiley

bir noob'un haykırışı

yok abi hakkaten eşşek gibi oynuyorsunuz ne olduğunu anlayamıyor insan sdfujhk
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:
Arma said:
Neymiş oyunun %50 si physical immue imiş.

bole bisi demedik, hell'de her mob minimum %50 physical'a sahiptir dedim en son ve cogunluk da bundan yuksek.

dedigim gibi tabiki bir cok specle oynayabilirsin oyunu ama dedigim gibi zorlayacaktir. itemlarla karakter her azman guclenir de bu itemlari dusurecek mf var mi veya baska charinda var mi ? bazi itemlar 50run'da fln dusuyor. bu kadar oynicak misin? benim lafim genelde bunaydi bu spec icin.

Ordaki itemlerin çoğunu bulmak kolay. Hiç olmadı basit runeword ler var. Onlardan yazabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

"oradaki itemleri bulmak çok kolay" ????

"basit runewordler" ???

bi zahmet blizzardin sitesinden o runelerin drop oranlarına bakmanı tavsiye ederim. bu arada kolay düşer dedigin itemleri düşürmek icin sadece %800 küsür mf ile 100 kadar baal run yapmak gerekiyor hell de nedir ki?

oradda kolay bulunan tek sey zeal kasıcak kadar aciz paladinlerin kullanmaya mahkum oldugu knowback setleriyle beraber kullanılan bowlar ki senin gibi bi player onları bulsun legal biçimde bırakırım bu oyunu. hemn zaten sen bırakmamışmıydın bizle oynamayı? uza bakıim ne kuyruk acısı olduysa dönüp dönüp laf yetiştiriyor lol
Sosyal ağlarda paylaş

Unique Flying Axe

+160-210% Enhanced Damage (varies)
Adds 218-483 Fire Damage
Adds 29-501 Lightning Damage
Adds 176-397 Cold Damage, 4 sec. Duration (Normal)
+30% Increased Attack Speed
Increased Stack Size [60]

Elemental/magic Damage:
902
Attack Speed:
10/5 fpa (Zeal)
Elemental/Magic Damage per second:
3758.5

Dol + Ort + Eld + Lem

+25% Increased Attack Speed
50-80% Bonus To Attack Rating (varies)
+75% Damage To Undead
+50 To Attack Rating Against Undead
Adds 1-50 Lightning Damage
+1 To Berserk
+1 To Zeal
Hit Blinds Target +10
Hit Causes Monster To Flee 25%
75% Extra Gold From Monsters
Level 3 Heart of Wolverine (12 Charges)

Amn + Lem + Ko

20% Chance To Cast Level 15 Decrepify On Striking
Level 16-18 Sanctuary Aura When Equipped (varies)
-50% Target Defense
Adds 150-210 Fire Damage
Adds 130-180 Cold Damage
7% Life Stolen Per Hit
Slain Monsters Rest In Peace
+200-250 Defense Vs. Missile (varies)
+10 To Dexterity
75% Extra Gold From Monsters

Elemental/magic Damage:
335 + Sanctuary
Attack Speed:
9/5 fpa (Zeal)
Elemental/Magic Damage per second:
1444 + Sanctuary

Unique Balrog Spear

Adds 232-323 Fire Damage
Adds 23-333 Lightning Damage
+30% Increased Attack Speed
6-12% Life Stolen Per Hit (varies)
Replenishes Quantity [1 in 3 sec.]

Bunlar mı zor? Ayrıca 800 küsür mf ile baal run yapmakta çok komikmiş. Sen daha mf olayını bile bilmiyomuşun bide konuşuyon.
Yazık. Bu zamana kadar kaç kere banlandın ukalaca konuşmaların yüzünden. hala aynı tavırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tartışmak bile istemezdim. Hatta bi hevesle geldim server a diablo varmış diye. White 1 soru sordu. Cevapladım bende. Sen nobbsun ayağına tuttu adam. En sinir olduğum şeylerden biridir. Tanımadan etmeden konuşuyor.
Neyse. Item aktarması yapacam. Yardım etmek isteyen bir arkadaş olursa yazarsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

"Drops from: Baal (Hell) [ Information ]
Level: 99
TreasureClass: "Baal (H)"
Magic Find: 800%
Player Bonus: 8

Item: Gimmershred (qlvl 78)
Basisitem: Flying Axe (qlvl 56)

Chance: 0.3253392% (1:307)"

Unique flyin axe bu

"Drops from: Baal (Hell) [ Information ]
Level: 99
TreasureClass: "Baal (H)"

Item: Demon's Arch (qlvl 76)
Basisitem: Balrog Spear (qlvl 71)

Chance: 0.2761379% (1:362)"

unique balrog spear

Bu hellde senin "kolay bulunur" dedigin itemlerin quest olarak baal in ilk kesilisinde players 8 de 800 magicfind ile düsme orani. Eminimki ultra pro 20 zeallı paladininle hellde baal a gelip ilk quest olarak kesisinde bu oranlara ulasir ve 2 itemide düsürürsün.

istiyorsan ort ve eld gibi kolay bulunan runelar disinda o "co kkolay bulunan" runelerinde bütü nbosslarin ilk kesilislerindeki düsme oranlarini yazabilirim.

özet olarak neymiş. paladine b.net ladderda cok saglam oynayan biri olarak önceki charlarınızda trade vs yoluyla gear getiremiyorsanız, yada hamachide hack kullanmıyorsanız zeal i 20 kasmıcakmıssınız

Dipnot: evet banlandın kendi hamachi agında iyi oyunlar sana
Sosyal ağlarda paylaş

zeali 20 kullanacakmışız. hatta sacrifice de 20 olacak bonus için.O uniq itemlerden birini mephistodan düşüremiyosak oyunu bırakalım. olmadı dol+ort+eld+lem ile passion runeword yazacaz. onlarıda bulamayız demezsin heralde. countess keserek rahat elde edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dol
"Drops from: The Countess (Hell) [ Information ]
Level: 72
TreasureClass: "Countess (H)"

Item: Dol Rune (qlvl 31)

Chance: 3.1594151% (1:32)"

Lem

Item: Lem Rune (qlvl 43)

Chance: 0.4181642% (1:239)"

Amn

Item: Amn Rune (qlvl 25)

Chance: 8.8077594% (1:11)"

Ko

Item: Ko Rune (qlvl 39)

Chance: 0.8294424% (1:121)"

ve bu oranlar hell de 800 magic find 8 palyer party ve 8 playerinda ayni areada oldugu bir oyun icin gecerli. kısacası Arma senin gibi diablodan anlamayan bi oyuncunun b.net te trade vs olmadan o runeleri ve o runewordleri cikarmasinin imkanı yok kabullen bunu
Sosyal ağlarda paylaş

ben burada drop rateleri sana oranlarıyla koyabiliyorum hala konusuyorsun yüzsüzlük ftw ahah

drop ratelerin kaynagıda surası

http://diablo3.ingame.de/tips/calcs/dropcalc/dropcalc.php?lang=en&patch=110&mode=lod&interface=default&window=true

İstersen atmanın drop calculatırındada aynı 800 mf hell countess 8 players i deneyeyim onunda sonuçlarını getireyim?
Sosyal ağlarda paylaş

La hala yüzsüzlük diyor. Drop rateler diyor. Bak arkadaşım şimdi oturupta 1 saat burda sana 800 magic find ın hiçbir işe yaramaycağını, önemli olanın treasure find olduğunu vs vs anlatamam çünkü baya bi sürüyor. Ama lütfen biraz daha araştır. Forum oku bilgi sahibi ol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...