Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 + son patch + High Res + Multi

Armentum

Öne çıkan mesajlar

ben oynamıyorum abi sizinle. :P kendi kendime oynayarak 27 lvl'a kaç ayda gelmiştim. siz birkaç günde 30 oldunuz. çok hardcore oynuyorsunuz. sürekli bir yere geç kalmışız gibi telaş içindeyiz. burda burda diyorsunuz gidiyorsunuz sürekli bir yerlere. ordan "wp wp" deyip başka yere, ordan "tp tp" deyip başka yere gidiyorsunuz. lvl atlayınca skilleri dağıtmak için veya lootladığım şeyleri satmak için 1-2 dakika dursam bir daha yarım saat bulamıyorum ekibi. hiçbir şey yapmadan pet gibi peşinizden koşmak da zevkli olmadığından; iyi eğlenceler size. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben oynamıyorum abi sizinle. tongue sticking out smiley kendi kendime oynayarak 27 lvl'a kaç ayda gelmiştim. siz birkaç günde 30 oldunuz. çok hardcore oynuyorsunuz. sürekli bir yere geç kalmışız gibi telaş içindeyiz. burda burda diyorsunuz gidiyorsunuz sürekli bir yerlere. ordan "wp wp" deyip başka yere, ordan "tp tp" deyip başka yere gidiyorsunuz. lvl atlayınca skilleri dağıtmak için veya lootladığım şeyleri satmak için 1-2 dakika dursam bir daha yarım saat bulamıyorum ekibi. hiçbir şey yapmadan pet gibi peşinizden koşmak da zevkli olmadığından; iyi eğlenceler size. smiling smiley

bir noob'un haykırışı
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım denediniz mi pure zealot? Hellde oynayamazsın diyosunuz. Anca kuru kuru savunuyosunuz. Bleda deneyip, denemediğine dair herhangi bişey demiyosun. Bide ukalaca paladine skill dağıtmak senin neyine diyosun. Merak etmeyin bizimde sizin kadar aklımız çalışıyor. Neymiş oyunun %50 si physical immue imiş. Pure zealot tek başına çok rahat baal run atar.
http://forums.diii.net/showthread.php?t=594571 bu linkte de pure zealot için physical immune olan moblara karşı kullanalıbilecek elde etmesi kolay weaponlar var. Araştırmadan bilip, etmeden karşınızdakine sen bilmiyon ahahah tarzında yaklaşmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...