Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Adam Rushluyoruz ondan sonra devam edicez ben kurdum sonradan girenler girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 son cargi artik son kere adam rushliyoruz act 1'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ben kurdum gelen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 off süpermiş bu multiresulotion şeysi. açtım bi pala bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 act 4'teyiz ekip olarak. artik gelecekseniz 30 +/-2 olun buna dun rushlananlar da dahil. oturun az lvl kasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 diablo2 hic sevmem ama gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya valla sirf su cozunurluk olayi guzel yapiyor oyunu da sadece windowed calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Çift diablo açma programı denerken tüm diablo+saveler gitti. sdfg. Dünkü kaldığım yerde gitti mailden tekrar indirmem lazım. Olmazsa editlerim lvl 30 a bi char. gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Lethe'nin ahi tutmus hahahah. ama hakliydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 niye ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sereglin said: ya valla sirf su cozunurluk olayi guzel yapiyor oyunu da sadece windowed calisiyor. yoo fullscreen de çalışıyor gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 bende renkler bozuluyor ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 directdraw'a al düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hmm tam tersi oldu directdrawdi zaten, direct3d ye aldim oldu da bu sefer fps dusuyor alakasiz. readme'nin ziddi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 act4 deyiz bekliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ben oynamıyorum abi sizinle. :P kendi kendime oynayarak 27 lvl'a kaç ayda gelmiştim. siz birkaç günde 30 oldunuz. çok hardcore oynuyorsunuz. sürekli bir yere geç kalmışız gibi telaş içindeyiz. burda burda diyorsunuz gidiyorsunuz sürekli bir yerlere. ordan "wp wp" deyip başka yere, ordan "tp tp" deyip başka yere gidiyorsunuz. lvl atlayınca skilleri dağıtmak için veya lootladığım şeyleri satmak için 1-2 dakika dursam bir daha yarım saat bulamıyorum ekibi. hiçbir şey yapmadan pet gibi peşinizden koşmak da zevkli olmadığından; iyi eğlenceler size. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ahahah umut sarıkaya karikatürü gibi anlattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ama gut coook yavassin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Bugün geçen paladin muhabbetinden sonra bende bırakma kararı aldım. Gereği yok oynamaya. Bleda nın konuşma tarzı ve spam ..................... ları yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 0 dan hardcore basladık gidenler üzerine. Act 1 de deckard cain kurtardık. yarın gece 12 de 2-3 saat oynicaz hardcore oynamak isteyenler (lethe filan vardı) yarın 12 de katılabilirler bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 said: ben oynamıyorum abi sizinle. tongue sticking out smiley kendi kendime oynayarak 27 lvl'a kaç ayda gelmiştim. siz birkaç günde 30 oldunuz. çok hardcore oynuyorsunuz. sürekli bir yere geç kalmışız gibi telaş içindeyiz. burda burda diyorsunuz gidiyorsunuz sürekli bir yerlere. ordan "wp wp" deyip başka yere, ordan "tp tp" deyip başka yere gidiyorsunuz. lvl atlayınca skilleri dağıtmak için veya lootladığım şeyleri satmak için 1-2 dakika dursam bir daha yarım saat bulamıyorum ekibi. hiçbir şey yapmadan pet gibi peşinizden koşmak da zevkli olmadığından; iyi eğlenceler size. smiling smiley bir noob'un haykırışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ya arma sfsdf bak buraya tasiyalim hehe senin dedigin spec de olur da cidden sag elle sol kulak tutmak oluyor. yoksa sadece normal-nm dusunuosan her char her sekil olur bliz de oynamioz sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 hc ye gelenler, frost zeal pala var, CB sorc var, bonespear necro, ele druid. aklinizda bulunsun. lethenin javazon vardi sanirim hellde solemisti de gelir soler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 acep bizde paladine 20 zeal yetti diyip mi bıraksak oyunu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Arkadaşım denediniz mi pure zealot? Hellde oynayamazsın diyosunuz. Anca kuru kuru savunuyosunuz. Bleda deneyip, denemediğine dair herhangi bişey demiyosun. Bide ukalaca paladine skill dağıtmak senin neyine diyosun. Merak etmeyin bizimde sizin kadar aklımız çalışıyor. Neymiş oyunun %50 si physical immue imiş. Pure zealot tek başına çok rahat baal run atar. http://forums.diii.net/showthread.php?t=594571 bu linkte de pure zealot için physical immune olan moblara karşı kullanalıbilecek elde etmesi kolay weaponlar var. Araştırmadan bilip, etmeden karşınızdakine sen bilmiyon ahahah tarzında yaklaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar