Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivas bu saatten sonra yok.

Llama

Öne çıkan mesajlar

“Takımda benden başka şampiyonluk gören yok. Oyuncuları bir türlü bu işe inandıramadım. Aynı olayı Kocaeli’de iken yaşadık.”

böyle bi açıklama geldi ise. sivastan hayır beklemek doğru olmaz artık.
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Uygundan_itiraf&tarih=11.05.2009&Newsid=237697&Categoryid=5
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
sivas sürekli yükselişte bi takım 1 senelik bşey değilki bu başka takımlarla karşılaştırıyosun. kimmiş örnek merak ettm ya . :)
sivas şamp olamasa bile ilk 5 içinde olur seneye
eskişehirspor,şekerspor,boluspor,samsunspor,gençlerbirliği bu takımlar zamanında şampiyonluğu son haftaya kadar kovalamış takımlar ama şimdiki durumları belli.sürekli yükselişte dediğinde son 2 yıldır yükselişte.
Sosyal ağlarda paylaş

sivasın artık ilk 2'ye girebileceğini düşünmüyorum ben. büyük bir ivmeyle düşerler.

Şampiyon ya beşiktaş ya trabzon olur

ek: o diğer takımların hiçbirinde sivasın lobisi yoktu yalnız. sivasın yönetimi olsun, sivaslı zenginler iş adamları politikacılar vs olsun sivas güçlü bir camia. taraftarı olmasa da şehir milliyetçisi çok fazla. zaten bu sene sivasa yapılan kıyakları herhangi bir anadolu takımı tarihinde görmüş müdür?
sivas kolay kolay bırakmaz hatta bildiğim kadarıyla ileriye dönük bir sürü yatırıma da el atıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...