ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bu kafayla anca deterjan yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sabun yapalim adolf usta gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ben olsam ben de almam. şundan eminim ki alınsak ab'ye şöle insanlarla dolup taşçaz; "olm para biriktirdim yaz için x kuzey ülkesine gidip mala vurcam." daha geçen gün gastede gördüm.turistin biri gelmiş güneşlenio kitap okuo arkasında bi kütük var hafif uzakta 10 tane adam da oturmuş izlio ahahha. neyse bunu bile bilerek almıo olabilirler ki gayet geçerli bi neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Asteroth said: Bor var aslında, onu bi şey yapsak. - bor işleme aletlerinin hepsinin patenti abd'de. - abd'de saç teli kadar bir bor'un bir tepkimesi sonucu inanılmaz bir hidrojen çıkışı gözlenmiş ancak hidrojen henüz depolanamadığı için kullanılamıo. bor enerjisinden yararlanan diğer şeylerin de hepsinin patenti abd'de. - çok eskiden yapılan bi anlaşma ile çıkardığımız borları sadece abd ye satabilioruz.ve tonu 15 dolar gibi bi paraya. - yanlız bi kaç sene önce yapılan bi anlaşma ile 50 dolara mı ne çıkmış :) kısacası ne adam gibi işleyip kullanabilioruz ne de satabilioruz. o yüzden bor bizim için bitmiştir daha da gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 tüm bor rezervlerimizi çıkarıp satsak 9 trilyon dolar ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 9 trilyon eski tl dir o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 of bitmedi şu bor muhabbeti. oo satsak zenginizde satmıyoruz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 amarikanlılar almış, satamıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 o değil petrol kuyularına beton dökmüşler diye duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar