Joker Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye'nin AB üyeliğine karşı olduklarını ve ''imtiyazlı ortaklık''tan yana olduklarını yineledi. Merkel, ''Almanya-Fransa Buluşması'' adı altında başkent Berlin'deki Potsdamer Platz meydanında düzenlenen bir etkinliğe Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve Avrupa Parlamentosu Başkanı Hans-Gert Pöttering ile birlikte katıldı. Agela Merkel, başkanlığını yaptığı Hristiyan Demokrat Birlik Partisi'nin (CDU) gençlik kolu olan ''Genç Birlik'' tarafından düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Almanya ve Fransa'nın güçlü bir Avrupa için birlikte çalıştıklarına vurgu yaparak, ''Türkiye'yle imtiyazlı ortaklığa 'evet', AB üyeliğine 'hayır' diyoruz'' dedi. AB'nin bir yandan nasıl geliştirilmesi, diğer yandan da nasıl yenilenmesi gerektiğini düşünmek durumunda olduklarını belirten Merkel, bunu da ancak Hristiyan Demokratların gerçekleştirilebileceğini savundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hristobörtler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bu habere şaşıran var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 tansu çiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kaynağı unutmuşuz: http://haberturk.com/haber.asp?id=145940&cat=180&dt=2009/05/11 bunlar almıyacakları belli, imtiyazlı ortaklık bize fayda sağlıosa kabul edip yüzümüzü asya bloğuna çevirelim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Almanya,Fransa,Avusturya,Danimarka,İsveç,Belçika,Yunanistan,Kıbrıs rum kesimi bunlar kesin karşı olanlar.Sadece Almanya değil ki olay.Ayrıca her türlü yetersizliğe bahane olarak halkın önüne koymak oldukça popüler .Giremeyeceğin , seni almayacakları yerde ısrar etmenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 valla bi tam teşekküllü free market imkanı bi de labor mobility versinler, gerisi zaten lazım değil ab'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 AB'ye girmek değil ki amaç zaten. Girsek süper olur tabii de, almayacakları gayet net bunu devlet büyükleri de biliyorlar. Maksat mümkün olduğu kadar ab nin avantajlarından yararlanabilmek ve reformlarla ülkeyi daha da kalkındırabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Petrol çıksa memleketten keşke. Keyfimiz bambaşka; çok yerinde olurdu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bi de girsek ayıp yani, dağdan gelip bağdakini mi kovacaz. ab parlementosuna bi sürü vekil gidecek bizden, almanyadan sonra söz sahibi ülke biz olacaz. ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bizden geçti ama EU üyesi olursak bir çok insan için (ortalama gelir ve üstü) ucuz sayılabilecek paralarla avrupanın iyi okullarında eğitim görmek mümkün olacak eğer EU birliğine girersek. Ki o para ucuz gelmiyecek insanlara da kolaylıkla burs sağlanabilecek paralar (1000-2000 euro civarı bir çok iyi okul EU vatandaşları için). dolayısıyla herhangi tartışmada avrupa birliğine burun kıvırırken bunu da düşünmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ben olsam bende karşı çıkarım üstüne ihbin ihbin gülerim. Türkiye avrupa birliği için tam yetersiz, neresinden tutsan elinde kaliyor gerçi doğu bloğu ülkeleri var giren ama onlar din konusundan yırtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yetersiz olduğumuz tek alan hukuk. onun dışında hiç bir eksiğimiz yok diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ha tabi önümüzdeki en az 50 yıl içersinde olması da gerçekçi gelmiyor bana (avrupa birliğinin sistemi değişmedikçe). Ama zaten söz hakkının nüfusla orantılı olması sadece oldukça saçma. belirli bazı kriterler belirlersin (hukuk, teknoloji, eğitim, EU içersinde bulunma süresi, kurucu üyelik vs) , o kritlerleri ne kadar sağladığına göre söz hakkı artar azalır. böylece türkiye gibi stratejik olarak önemli fakat almanya kadar söz hakkına sahip olabilecek kapasitede olmayan ülkeleri de alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Stockholm'de mi düğün basmışlardı, 41 ölü falan vardı. Hiçbir eksiğimiz yok evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hukuk eksikliği işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 daverc said: Ben olsam bende karşı çıkarım üstüne ihbin ihbin gülerim. Türkiye avrupa birliği için tam yetersiz, neresinden tutsan elinde kaliyor gerçi doğu bloğu ülkeleri var giren ama onlar din konusundan yırtıyorlar. Yetersizden ziyade, fazla. Ben olsam ben de almam. Almanyadan sonra en çok parlamenter bizde oluyor yanlış hatırlamıyorsam. E AB ile ilgili en hayati kararlarda çok ciddi bi oy gücü oluyor elinde. NATO da bile bazen çıkıntılık yapınca herkes ayağa kalkıyor, AB yi düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ginaly said: hukuk eksikliği işte? İnsanlık eksikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Yere tükürdü diye 6 ay hapse çarptırılan Banka hortumladığı için bilmem kaç para ödeyip serbest kalanların olduğu bir ülke AB'ye giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ecnebilerde insanlık olduğu için böyle olaylar yaşanmıyor değil. hukuk olduğu için yaşanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 "80 yıl da olsa yatarım, yeter ki namusum temizlensin/öcümü alayım" diyen mantık olduğu sürece, hukuku ne kadar geliştirsen de fayda etmez. Ecnebilerde "bu tür" olay olduğunu ben bugüne kadar görmedim, varsa bildiğin koy ona göre karşılaştırma yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 basalım mı stokolmde bi kaç düğün. biz onların seviyesine çıkamıyorsak onları bizim seviyemize çekelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 en son gold, glory, god diyerek güney amerikalı kesiyorlardı. 1789'dan beri höt dedin mi oturuyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Daha alakasız bir örnek düşündüm, aklıma gelmedi. Toplumsal psikozla savaşla yayılmacılığı bir tuttun, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kolonileşme savaş değildir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar