Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 içilir de ben içmeden önce böyle vanilyalı, şekerli süt gibi bişey bekliyodum açıkçası. hani beklentilerim bir çocuk için oldukça gerçekçiydi aslında ama olmadı. ondan sonra kendimi bilime verdim zaten, özellikle teorik bilimlere. böylece bir şeyi tecrübe etmeden önce hesaplayıp öngörebilme yeteneği edinmeye çalışıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 zaten hindistan cevizinin misyonu budur, hep beraber merak edip alırsınız, sonra onu kırmak için uğraşırsınız, o sırada eğlenceli dakikalar yaşanır, en sonunda kırarsınız yersiniz. yediğiniz şey iğrenç olur zaten, kimse sevmez ama akıllarda o heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yer etmiştir bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 oha lan 21. yüzyıldayız ama adam gibi bi açma yöntemimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ginaly said: zaten hindistan cevizinin misyonu budur, hep beraber merak edip alırsınız, sonra onu kırmak için uğraşırsınız, o sırada eğlenceli dakikalar yaşanır, en sonunda kırarsınız yersiniz. yediğiniz şey iğrenç olur zaten, kimse sevmez ama akıllarda o heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yer etmiştir bir kere. ahhahah bu ne lan din kültürü ve ahlak bilgisi kitabından alıntı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Breedan said: oha lan 21. yüzyıldayız ama adam gibi bi açma yöntemimiz yok. ginaly açıklamış işte. hindistan cevizimi tüketimi aile bazında 4 senede 1 adet olduğu için (içinden çıkan şeyin tadını unutma süresi bu da) üzerine yatırım yapılmış bir alan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 baltayla açmıştık biz geçen yaz ama o bile garanti olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 biz yiyemedik ya, kıramadık ki ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 el bombası kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 geçen jamie oliver çok güzel açtı ama sanmıyorum aynı şekilde açabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 o değil de bu ne biçim meyva lan. meyva dediğim şeyin evrimsel olarak yenilebilen bi şey olması lazım ki tohumlar az rekabet olan başka topraklara taşınsın falan. bu ağacın tohumları neresinde duruyo? hindistan cevizinin içinde değilse o meyva neden var? evrim neden bu kadar totolojik bir alan? bunların hepsinin cevabını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ayrıca uzaktan bakınca haya gibi bişey. neden alıyorsunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 üst düzey tropik meyve sınıfının en ucuzu olduğu için di mi lan. yiyosa kilosu 70 liralık nektarinlerden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 şimdiye kadar hindistan cevizleriyle olan tüm ilişkim ve samimiyetim eve gelen misafirlerin "aman müsafirliğe geliyoruz elim boş gelmeyim çocuğa bir şukulat alayım" diyerek bakkaldan satın aldıkları ülker coco star düzeyinde kaldı. ne yazık ki ülker coco star sevmiyorum, hindistan cevizi taneciklerini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ne gerek var ya ithal peynir var artık her yerde bi dilim peynir 20 ytl onladan alın zengin hissetmek istiyosanız kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 roket adam said: şimdiye kadar hindistan cevizleriyle olan tüm ilişkim ve samimiyetim eve gelen misafirlerin "aman müsafirliğe geliyoruz elim boş gelmeyim çocuğa bir şukulat alayım" diyerek bakkaldan satın aldıkları ülker coco star düzeyinde kaldı. ne yazık ki ülker coco star sevmiyorum, hindistan cevizi taneciklerini de. coco star güzel birşey,ama hindistan cevizi rezalet.tek ilişkinin coco star ile kalması yararına olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ya da sina gibi starbucksa gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 merhaba sina, bize biraz kapitalizmden bahsetsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 para çokomel eğrisi çok para çok çokomel anlamış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 olmadı sina diyoruz ve istanbul geceleri ile devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_CPaANwTglas/SbxHoScAlNI/AAAAAAAAAL8/CBUqjJiYMD8/s320/para_cokomel_egrisi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ginaly said: olmadı sina diyoruz ve istanbul geceleri ile devam ediyoruz. sana mı sorcam lan daha monopoli de bile sömüremiyon milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 çokomel kontinyus olur mu lan. 0.25 çokomel ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 0.25 gram çokomel işte neden olmasın kontinyus alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar