superwiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 valla aoc a geri döndüm,df stresindende kurtuldum,ne zamanki türk clanı kurulur,dönmeyi düşünebilirim,aoc gayet stabil devam edio bende:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sylian said: AoC nasıl wow-clone değil lol. Alın size aoc gameplay: -Dandirik questleri yaparak level atla. -Her quest'de yaklaşık 10 civarı dandirik mob kes. -Max level'a gelince Raid ya da Pvp yap. Şu "süperlik" geldi aklıma birden, tarihe gömülmesin dedim. Anısını yaşatmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 dreagloth said: Yanlışlıkla üsttekini quote ladım tüh :P (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 MAAAAAAAAAAAAHAUAHAUAHAUAHA aa sesli güldüm pardon da,evet bu konu başlığı ve bu arkadaşımızı yaşatmalıyız,ölmedi kalbimizde:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Görülmedi zaten buralarda bir daha arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 hiç düzgün el atilinabilincek bi mech mmosu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 mech mmo u var fakat el atılabilecek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Netcafe said: ya oyniyicak mmo yok,deli oldum bakıyorum arıyorum ediyorum ama çık yok yani -.- Tibia. www.tibia.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 free realms'e gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 champions online ile ilgili bilgisi olan var mı ya aranızda? ben oynarım bu oyunu gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 f2p güzel bir şeyler var mı yeni, eğlencelik gireceğim öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 atlantica online - runes of magic - freerealms - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 freerealmsa bakmıştım pek bi olayı yok, atlanticayı duymuştum ona ve diğerine bir bakayım sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ao hiç fena değil. burda başlığı da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 rom'u uzun bir süre oynadım ama sonra ilgilenemediğimden uzak kaldım oyundan. başarılı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 rom güzelmiş ya wow klon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 atlantica online baya başaılrıydı Cuce ile oynuoduk sonra o sırada Warhammer Beta başladı o böle güel oalcak falan die bi ona girince yalan oldu yoksa gayet de oynardık . iidir yani AO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Silphatos said: rom güzelmiş ya wow klon rom için wow klon çok deniyor ama nedenini bilmiyorum. sanırım grafiklerin diğer uzak doğu oyunlarından çok wow'a benzer oluşundan. ama oyun içi sistemlerin ufak bir kısmı wow'a benzese de geneli çok uzak. ha dünya var, geziyosun, dungeonlar var, party, instance, item, class vb. şeyleri benzetiyorsanız; evet öyle. kendilerinin ortaya çıkardıkları orjinal bir şey var mı bilmiyorum, daha önce rastlamadığım çok şey var oyunda ama farklı oyunlardan alınmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 geneli uzak mı? runes of magic topiğinde de yazdım,oyundaki skillerden tut,mekanlara,dungeonlara kadar wowdan alıntı yahu edit: bi üstü alıntılamışım pardon =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 direkt wow ya nasıl klon değil =), ben zaten kötülemedim o mesajımda, wow klon olduğu için beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 f2p veya sadece keyi ücretli olan eli yüzü düzgün adamı nolifer yapmayan ama baymayan bi oyun arıyorum. bakındım biraz rf online diye bi oyun buldum nasıldır bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Sylian said: AoC nasıl wow-clone değil lol. Alın size aoc gameplay: -Dandirik questleri yaparak level atla. -Her quest'de yaklaşık 10 civarı dandirik mob kes. -Max level'a gelince Raid ya da Pvp yap. Beyler üzerinden çok zaman geçmiş, bu efsanenin üzerindeki ölü toprağını atmak istedim. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 AOC'da WOW gibi casual oyunculara hitap eden bir MMO demek istemiş arkadaş :p MMO'lar kendi aralarında da sınıflandırabilirler. Casual, Hardcore gibi. Hatta Casual MMO'lar bile kendi içinde sınıflanabilirler. Bir AOC ile DOTA'nın mekaniği farklıdır. Yakın zamandaki en iyi Hardcore MMO'ya örnek olarak Darkfall Online'ı verebiliriz. Şimdiye kadar çıkmış en iyi Casual oyunda Age of Conan'dır. Günde sadece 2 saatini oyuna ayırabilen, muhtemelen evli, çocuk sahibi, her gün işe giden, gece 12'de yatağa girip sabah 7'de yataktan fırlaması gereken birinin Loot olan bir oyunda, kendine set çıkartmak/yapmak için 6 saat ayırması gerekiyorsa, 6 saat uraşarak edindiği seti 5dk'da PK'lara kaptırıyorsa, skill/level olarak diğer tüm oyuncuların gerisinde kalıyorsa... bu vatandaşın doğal olarak başka bir tarz oyun oynamasını bekleyemeyiz. Arz talep doğrultusunda Casual MMO'ların çoğalacağını yani arkadaşın değişiyle söyleyecek olursak WOW Clone'larının çoğalacağını(çünkü o ilk WOW'da görmüş bunu) söyleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 dota mmo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Yanlış yazdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar