fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bella ; babana edecek bir çift lafım var ama büyüğümdür bişey demiyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sokakta yürürken elinde sigara olan güzel bi kız 145cm boyunda 80kg göbee açık bir tişört giyen kızdan daha itici geliyor bana.içmiyorum, içmesine de abartmadığı sürece karışmam sanırım, zira sigara kullanan biriyle birlikteliğim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Sokakta içmesin seçeneği çok iyiymiş. Sokakta aşçı yatakta hamfendi olsun kadınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 axedice said: Sokakta içmesin seçeneği çok iyiymiş. Sokakta aşçı yatakta hamfendi olsun kadınlar. sokakta aşçı nedir =))) ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 dönerci kokoreççi falan. o tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Büyük konuşuyorum, Ben içmiyorum, kesinlikle içmesini istemem ve içirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 büyük konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Sigarayı kokusunu sevmediğimden içmiyorum, bu sebeple sevgilimin sigara kokmasını da istemem. Kokmayacaksa içebilir :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bu arada olay ciddiyse, evllik falan varsa, sigara icen tarafi iyi bir dovmek gerekir. evlenince sorumluluk sahibi olunca kendini oldurme hakkin ortadan kalkiyor direk. ha ailece iciyolarsa cocuk da dusunmuyolarsa buyursunlar tabi, arkada biri kalmasin sadece derdim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 evlenince kendini öldürme hakkı kalmıyo ne demek sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 zamanında cok iciyodum simdi bıraktım.. arada hala iciyorum.. yani o da icsin bıraksın tekrar baslasın naparsa yapsın.. takılsın kısaca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 klasik olcak ama harbi kül tablası yalanır mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sigara biraz karizmatik gösteriyor diycem de direş leş imajı da eklemiyor değil siyah beyaz fotolarda sigara içen manken fotosu çekilir anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 İçirmem ne ya. Size mi kalmış arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 İçmiyorum ben ama şöyle bir sapıklığım var; Şimdi mesela bir kız var fakültede hoş falan. Ne hoş kızmış diyorum (araya da başka şeyler ekleyebiliyorum tabii en abuğundan) ilkinde, sonra bi bakıyorum kız sigara içiyor, direkt soğuyorum (gerçi soğumasam da bi halt yapacağım yok, neyse). Nedir bu yani anlamadım ama yok yakıştıramıyorum kesinlikle. Kimse içmesin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Penthesilea said: Killer said: ben bigün kvodum git dişlerini fırçala sigara tadı var ağzında diye.içmesin yanikiz arkadasim var + opusuyoruz eet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bella said: axedice said: Sokakta içmesin seçeneği çok iyiymiş. Sokakta aşçı yatakta hamfendi olsun kadınlar. sokakta aşçı nedir =))) ahaha slkdjflksjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 forgiver said: sigara biraz karizmatik gösteriyor diycem de direş leş imajı da eklemiyor değil siyah beyaz fotolarda sigara içen manken fotosu çekilir anca sigara ve dumanıyla sevişen kadın görmediğinden söylüyorsun bunları. ben günde 2-2,5 paket içiyorum, bu sebepten fark etmez ama doğurganlık kat sayısı denklemin içindeyse bişeler düşünülebilir ki o durumda ben de günde 4-5 dala inerim. her türlü dürüstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sigarası bitince büyü bozuluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://www.iyibilgi.com/images/haber/1588.jpg bilmem anlatabilir muyum şunlar iğrenç lan ne diye yapnmışlar http://www.haber3.com/images/gallery/2421/7.jpg http://img474.imageshack.us/img474/746/20041207165833pic253854tm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 axedice said: Sokakta içmesin seçeneği çok iyiymiş. Sokakta aşçı yatakta hamfendi olsun kadınlar. Sokakta aşçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 İçmesin hiçbiri benden otlanıyolar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 çirkin bişey pis bişey iğrenç bişey içmesinler. kız arkadaşla sınırlı değil, hiçbir kız içmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Sigara içmesinler bunu kullansınlar bütün erkekler aşık olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ShadowFury said: çirkin bişey pis bişey iğrenç bişey içmesinler. kız arkadaşla sınırlı değil, hiçbir kız içmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar