Saru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ben begenmedim ama hakkaten blizzard1n da kötü oyun kap1cag1n1 sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Bence hoş grafikler,özellikle nightmare'e bayıldım :).Atlar diyince aklıma geldi,at üzerinde savaş eklendi mi yoksa ilerde mi eklenecek?[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Daha eklenmedi. Ama olacak sanırım. Sırf onu ayarlayamadıkları için level cap 39 olarak oynuyor şu anda herkes. Tabi o yüzden platemail de giyemiyorlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 grafikler cok kotu bence niye boyle yauw :([signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Açıkçası yapılmaya başlanalı bayağı uzun bir süre oldu. Aslında yeterince uğraşsalar daha fazla poligon içeren karakterler modelleyebilirler ama oyunun çıkmasını çok erteler bu süreç. Bi de en güçlü makinede bile mass olaylar olduğu zaman takılmalar olur. Umarım bu grafiklerle WoW'da bu sıkıntı olmayacak..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Burdaki bi iki ss ye bakip grafiklere kotu demeyin gidin blizin sitesıne oraya bakın vaktınız varsa vıdeoların ve oyunun yapmıyla ılgılı bı vıdeo var onu cekıp ızleyın oyle karar verın. Kıcı kırık beta serverın ss lerınden medet ummayın zaten.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Grafilerın daha nasıl olmasını istiyorsunuz abi adamlar süper yapar sonra çıkıp nıe bole yaptılar makınayı cok kasıor felan fılkan die yakınırsınız adamlar ne yapsa yaranamıyorlar bu kadar negatif olmaın oyunun içeriği saten yeter bana ben çokta süper grafik istemiyorum bu bana yetede artar bile[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Norak abi verdıgın lınktekı ss lere baktım çok iyi yaa offfff olsada oynasak dl etmeye kalksan dsl 128 war bayar offf ulan yollaın bana cd ye cekıp kargo pasarı neyse werırız raist abi kıyak yapsana bize yolla sen ankaradasın 1 gunde gelır hemen kuzeyındeım :P bak server fılan acmıstın gelmıstım hemen :P gör beniiiiii[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 birde bişe dikkatimi çekti wow.warcry.com dakı ss ler daha kaliteli geldi bana yanı grafık kötü deil bence[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Cuce o oyunun yapımı değil de videoların yapımıyla ilgili bi video. Öyle oyun daha çıkmadı :-) Lind mesajı editlemek yerine yeni msj atmışsın bi de hepsine imzanı koymuşsun, kötü gözükmüş, aklında bulunsun[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Atatürk -,- herneyse oyunun grafikleri saglam agu ugu etmein size getırıp doom 3 grafık motoru uzerınde oyun vermıcekler heralde[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bu goruntuler insanı gaz yapıyor yaw tauren chieftain olasım geldi sole bir dagıtıyım simdilik anca wc3frozen da ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 video dedim zaten ama maketler falan oyun cic karakter modellemeleri icin. yanlsi anlasildiysa pardon.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ben de oyunun yapımıyla ilgili video dediğini sneak peek videosu sandım ondan öle dedim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Şu ekran görüntüsüne bi bakın derim: Güzelce işlenmiş hançer Soldaki ateşe bakın Orman sizi bekliyor[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 09 Mayıs 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ağaç grafikleri rezalet wow'un... pff hep çölde falan oynayasım gelicek oyunu =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Tamam da Blizzard'ın yapabileceği bişey yok ki o ağaçlar programlandığı gibi çıkmıyor. Her türlü sıcaklık, basınç, nem vs bilgileri yükleniyor, "Tree Generator" rastgele bi DNA seçip o ağacın o koşullarda nasıl yetişeceğini belirliyor. Blizzard da ona göre modelliyor. Geyik bir yana kışın Mersin'den İstanbul'a giderseniz yolda göreceğiniz karlı ağaçlar direk aklınıza TFT'u getiriyor. Ultima Online'da bile millet makine daha az kassın lag yapmasın die ağaçları kapatıcak patchler yüklerken GForce videosundaki gibi ağaçlar beklemeyelim mmolarda..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 allah için ya şu ağaçlar rezalet... kesinlikle daha iyi ağaç beklemeye hakkım var. swg'de falan çok daha iyi bitkiler falan. lineage'de de kesinlikle daha iyi[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ağaçlardaki sanatsal çizgiyi hiç kimse mi göremiyor :-p[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ya abi bırak şimdi agacmı onemlı oyunmu benım ıcın dal parcası olsa ne olur olmasa ne olur[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ultima online oynadığımız zamanlar zevk alıyorduk sanki uo çok mu güzel bi oyundu :P veya başka oyunlar sonuçta wow dan daha çok zevk alıcaz eğlenicez vakit geçircez feln filan[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 UO çok güzel bi oyundu :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ewt 0-15 yas arası ıcın ıdeal(dı) *_-[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Hala beraber oynicak adam olsa gene oynarım. Aslında önemli olan oyunun kendisinden çok kimlerle oynandığı. Oyun faktörü de var tabi de okulun dandik bilgisayar odasında çalışan dandik oyunlar bile boş derste toplanmış 7-8 kişi için çok zevkli olabiliyor.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 betadan çekilmiş 85 kadar SS http://wow.replayers.com/wowscreenshots.rar 8MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar