Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Ekran Görüntüleri - oyuniçi

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

Daha eklenmedi. Ama olacak sanırım. Sırf onu ayarlayamadıkları için level cap 39 olarak oynuyor şu anda herkes. Tabi o yüzden platemail de giyemiyorlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası yapılmaya başlanalı bayağı uzun bir süre oldu. Aslında yeterince uğraşsalar daha fazla poligon içeren karakterler modelleyebilirler ama oyunun çıkmasını çok erteler bu süreç. Bi de en güçlü makinede bile mass olaylar olduğu zaman takılmalar olur. Umarım bu grafiklerle WoW'da bu sıkıntı olmayacak..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Burdaki bi iki ss ye bakip grafiklere kotu demeyin gidin blizin sitesıne oraya bakın vaktınız varsa vıdeoların ve oyunun yapmıyla ılgılı bı vıdeo var onu cekıp ızleyın oyle karar verın.

Kıcı kırık beta serverın ss lerınden medet ummayın zaten.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

Grafilerın daha nasıl olmasını istiyorsunuz abi adamlar süper yapar sonra çıkıp nıe bole yaptılar makınayı cok kasıor felan fılkan die yakınırsınız adamlar ne yapsa yaranamıyorlar bu kadar negatif olmaın oyunun içeriği saten yeter bana ben çokta süper grafik istemiyorum bu bana yetede artar bile[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka
battle.NET TFT ².aka
battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active
Sosyal ağlarda paylaş

Norak abi verdıgın lınktekı ss lere baktım çok iyi yaa offfff olsada oynasak dl etmeye kalksan dsl 128 war bayar offf ulan yollaın bana cd ye cekıp kargo pasarı neyse werırız raist abi kıyak yapsana bize yolla sen ankaradasın 1 gunde gelır hemen kuzeyındeım :P bak server fılan acmıstın gelmıstım hemen :P gör beniiiiii[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka
battle.NET TFT ².aka
battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce o oyunun yapımı değil de videoların yapımıyla ilgili bi video. Öyle oyun daha çıkmadı :-)
Lind mesajı editlemek yerine yeni msj atmışsın bi de hepsine imzanı koymuşsun, kötü gözükmüş, aklında bulunsun[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ekran görüntüsüne bi bakın derim:
Güzelce işlenmiş hançer
Soldaki ateşe bakın
Orman sizi bekliyor[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 09 Mayıs 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da Blizzard'ın yapabileceği bişey yok ki o ağaçlar programlandığı gibi çıkmıyor. Her türlü sıcaklık, basınç, nem vs bilgileri yükleniyor, "Tree Generator" rastgele bi DNA seçip o ağacın o koşullarda nasıl yetişeceğini belirliyor. Blizzard da ona göre modelliyor.
Geyik bir yana kışın Mersin'den İstanbul'a giderseniz yolda göreceğiniz karlı ağaçlar direk aklınıza TFT'u getiriyor.
Ultima Online'da bile millet makine daha az kassın lag yapmasın die ağaçları kapatıcak patchler yüklerken GForce videosundaki gibi ağaçlar beklemeyelim mmolarda..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

ultima online oynadığımız zamanlar zevk alıyorduk
sanki uo çok mu güzel bi oyundu :P
veya başka oyunlar
sonuçta wow dan daha çok zevk alıcaz
eğlenicez
vakit geçircez feln filan[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

Hala beraber oynicak adam olsa gene oynarım. Aslında önemli olan oyunun kendisinden çok kimlerle oynandığı. Oyun faktörü de var tabi de okulun dandik bilgisayar odasında çalışan dandik oyunlar bile boş derste toplanmış 7-8 kişi için çok zevkli olabiliyor.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...