Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Masquerade said: RUHSAR evet olabilir bu bak. çok izlerdim eskiden. Ekmek said: Memoli izle YILAAAAAAAAAAAAĞN KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL bunu yazdın ya, kafamda yankılandı şu an SeaGle said: Yaşar hoca efsane ya :D dünya haritası üstünde ticaret yaptırıyor işte, arkadaş kuzey ülkelerinden birinden kenyaya ticaret yapıcam dedi, adam saniye beklemedi, oradan kenya'ya beyaz kadın mı taşıycan lan dedi asdada birde yan sınıfa yaptığı kazık sınav sonrası yorumlarını aldık, elinde rulo yapılmış harita var, hocam niye zorladınız dedik falan, altyapısı eksikmiş bu sınıfın oğlum dedi, elindeki haritayı gösterdi, "döşedim 50'lik fırat boruyu, rahatlar artık" dedi :D BloodyBeast said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bugday+s%C4%B1f%C4%B1r+nokta+bes+puan&nr=y&pt=bugday+sifir+nokta+bes+puan legend HAHAHAAHAHSHDFDSG Adam harbi efsaneymiş, buğday esprisine bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Çemberimde gül oya ve yılan hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 BloodyBeast said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bugday+s%C4%B1f%C4%B1r+nokta+bes+puan&nr=y&pt=bugday+sifir+nokta+bes+puan legend harbi efsaneymiş,adını duyuyoduk ta pek araştırmamıştık. PS;Hey gidi ulubatlı hasan anadolu lisesi,o yokuştan inerken azmı kaza yaptık bisikletlerle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 SeLeNa Bezbebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 tatlı hayat ve çemberimde gül oya çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bişe vardı sevda çiçeği mi ne hani şarkısı epic bişeydi günü yok dünü yok dölü yooğk nasılsaaa açamaz sevdaaa çiçeğiii gibi bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 0ne said: BloodyBeast said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bugday+s%C4%B1f%C4%B1r+nokta+bes+puan&nr=y&pt=bugday+sifir+nokta+bes+puan legend harbi efsaneymiş,adını duyuyoduk ta pek araştırmamıştık. PS;Hey gidi ulubatlı hasan anadolu lisesi,o yokuştan inerken azmı kaza yaptık bisikletlerle... okuldan kaçarken sırtımızda çanta o yokuşu tırmanırken, bekçinin sizi kovalaması; priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 oha arka sokaklar ve arka sıradakileri nasıl yazmadınız yuh! arka sokaklar izlemelisin çokzel aşk-entrika-heyecan-macera ve bunların hiçbirine sahip olmayan tek dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Otur baştan bizimkileri izle . Tam mala bağlarsın... okadar kıttıki konu Şükrü ve abisinin işleri 100 kere batıp cıkmıştır , cafer 1 milyon kere kovulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 lost with hülya avşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 En iyi arkadaşım (Hamdi Alkan) UVHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 nabtınız lan topiği allahsızlar. ciddi cevap veren arkadaşların yazdığı tüm dizileri izledim taşak geçen arkadaşların yazdığı tüm dizileri de izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Çılgın bediş'i izle ahahaha aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Dartanian said: UVHAHAHAHAH aaagh gözümün önüne geldi bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Oks anneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 onu da izledim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Oks annelerinde giriyodu ya siyah ekran son 198 gün baaaammm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 onu izlemedim işte. o kadar da piskopat değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 oks anneleri diye ciddi ciddi bir dizi mi var şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 şaşı felek çıkmazı nasıl evde kaldım 7 tepe istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ahahahahhahahaha fox abi ne beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 irin said: şaşı felek çıkmazı nasıl evde kaldım 7 tepe istanbul şaşıfelek çıkmazı ya. off süperdi. ötekileri izlemedim ama bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar