b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 http://muzik.ekolay.net/iron_maiden_turkiyeye_gelsin.asp dolaşırkene böle bişey gördüm.siz de üşenmeyin bir ad soyad yazın da kendimize gelelim.
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 iron maiden adına açılan her kampanyaya katılırım.
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 msn listemdeki herkesi de kaydettim :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 daha önce ne zaman gelmişlerdi lan ?
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 blaze bailey zamanı.. şu ülke bruce'u göremedi.. işte godlike bi adam ülke topraklarına ayak basmadığı için henüz, işte o yüzden coğrafyada bi sürü dingil eleman "starım nan ben!" diye geziniyor..
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bi kere aslında bi uçağı gelmişti türkiyeye pilotluk yaparken.bi grup karşılamaya gitmişti de gidemedim ben :( bu arada beyler 100 kişi bakmış 5 yorum var eller teraziye repleri görelim
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 heh iron maiden'in yarısından çoğu benim gözümde bruce abimden ibaret olduğu için bilmiyordum,doğaldır adsfs Gelsin varımı yoğumu satar yine giderim fiyatı ne olursa olsun
Öne çıkan mesajlar