Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyunu videoya kaydetmek!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar oyunu bazı arkadaşlar yapıyor kaydetmek istiyorum sonra da bi web sayfasına koymak nasıl kayıt edicem bilen varsa lütfen yazsın. müzik falan hazırda bi o iş kaldı ltfn yardım[signature][hline]When you cried i'd Wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears and i 've held your hand throught all of these years but you still have all of me
Mesaj tarihi:
sağolsun baggio yanlış anlaşılmayı gidermiş, kusura bakma 25. uykusuz saatime girdimde biraz cümlelerim devrik veya eksik olabilir. programı kullanma konusunda herhangi bir sorun çekersen lütfen bildir bu arada windows xp kullanıyorsan record size ı sen belirliyorsun yanlış bilmiyorsam win me- 98 - 98se işletim sistemlerinde standart 640x480 boyutlarında kaydediyor. yani net ve geniş boyutlarda video istiyorsan win xp kullanman ve win xp için yapılmış olan fraps versiyonunu kullanman daha sağlıklı olur neyse fazla kafa karıştırmasam iyi olur :) kolay gelsin[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Mesaj tarihi:
dvd filmler niye 8-9 gb oluyo sanıyosun :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
var
divx yapabilirsin o videoları[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya iyide fraps ile yaptigin movie ler 15 saniyelik olabilio sadece nasil yapicaz bi fikri olan varmı ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
abicim ben gladric e galiba fullversiyonu gondermistim.
bir zahmet bir link e koysun ben format attim.[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)
Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED)
Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED)
Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!)
Mesaj tarihi:
yok orda full version paso demo...

gladricc nerdesin yetiş :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
iyide oha 6 dakkalık movie yaptim 2 GB ehaha
şaka gibi bunu nasil convert edicem yani hangi programla ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
Durlag ın movie sole baslıyor maramarın onune geciyor /beg /beg /beg ehuahauha[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
pls bende sizin guilde girmek istiyorum ..Zuhuhzhuuzh

ulan ne zaman /beg yaptim la maramara püüüü emeklerime yazıklar olsun :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
Mesaj tarihi:
yazmışlar ya ne gerektiğini niye up?[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...