Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ellerimin üzeri deliler gibi çatlıyor, kanıyor ve bu deli ediyor beni. sabah akşam krem sürmek zorundayım. nivea'yı zengin ettim. off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 osbiri azalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Elini yıkadıktan sonra kurula iyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 @gin abi senin ellerin tersten mi evrilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 çekmeyen bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 şey kullan mucize birşey o. neutrogena norwegian formula hand cream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 isveçli balıkcılar ın kullandıgından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Masquerade said: @gin abi senin ellerin tersten mi evrilmiş? elim olsa yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Evrim yok lan tek yol devrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 eline noldu da kanıyo abi? ciddi soruyorum bak bilimsel yaklaşıcam olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 pokerde bana gelmeyen kağıtlardan nefret ediyorum. tiksiniyorum hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Masquerade said: çekmeyen bilmez.çok çekme abi sende tek çeken sen degilsin ki pati de :(.geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Masquerade said: çekmeyen bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 aha adam cüzzamlı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ayaz mı kaldı abi daha ne çatlaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 inanmayın lan norveçli balıkçı hedesine eniştem de balıkçı, sordum, gres yağından daha iyi geen birşey bilmiyorum dedi inanmayın nütricina falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Masquerade said: ellerimin üzeri deliler gibi çatlıyor, kanıyor ve bu deli ediyor beni. sabah akşam krem sürmek zorundayım. nivea'yı zengin ettim. off. ben sana sebebini söyliyim aynısı benim de başıma gelmişti: kullandığın el sabununu değiştir. El sabunu yerine büyük sabulardan kullanınca eldeki yağı sömürüp kurutuyor ve eller balıkçının eli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 evet evet, bazı ucuz sıvı sabunlar egzamaya yol açıyor elde. bizzat tanıdıklarım var bu yüzden eli öyle olan, doktora gittiler, doktor sıvı sabunu kesin dedi, düzeldi hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bi de şey var, ucuz ya da kaliteli olsa da sıvı sabunu her zaman kullanmayın, derste söylemişti mikrobiyolojici. Ama katı sabunların da bazıları el kurutuyor işte. Direk el sabunu kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Bella said: şey kullan mucize birşey o. neutrogena norwegian formula hand cream aynı dertten muzdaribim.norveçli balıkcılar bu işi biliyor gercekten(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 SeaGle said: inanmayın lan norveçli balıkçı hedesine eniştem de balıkçı, sordum, gres yağından daha iyi geen birşey bilmiyorum dedi inanmayın nütricina falan inanın ben bizzat kullanıyorum bir kere sürünce bile etkisi farkediliyor.yumuşacık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aynı şekil muhabbet devam edecek olursa yörünge dışı yolları taştan olur, topicteki birçok kişiye bu lafım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar