Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Türkiye'de satan bir mağaza varmı ? Yoksa int.'den alıcam kalıpları nasil hiç bilmiyorum ama. Superga sunun beyazını alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 100 $ dan fazla tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bir harf eksik yaşılmış bir başlığa geldiğimi zannettim.. ama öyle değilmiş.. yine de ayakkabının markası çok kötü be supergay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ben okuyunca süperge şeklinde ayakkabı yaptılar fln sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 yokmu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Var abi neden olmasın.Optimum'da kappa satan bir mağaza var.Orda bulursun.Fiyatlarıda uçuk kaçık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Dc marka ayakkabı satan var mı türkiye'de bi de izmirde tabiiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 izmiri bilmiyorumda istanbulda dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Superga marka ayakkabıları "Robe di Kappa" yetkili satıcılarında bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 letoon, lecoq sportif , slazenger gibi markalarda da gorebilecegin bir ayakkabi. onitsuka tiger in bile bi olayi var da, buna anlam veremedim. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Onitsuka Tiger 'ın olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Moda ya ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 kappa satıyor yani ok sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 nesi varmış tiger'ın? gidin siyah basket ayakkabısı giyin siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Onitsuk Tiger 'ın 1960 lara dayanan enteresan bi hikayesi var. İlk olarak Onitsuka Tiger olark üretilmeye başlanan koşu ayakkabıları daha sonra Nike 'a dönüştü. Nike 'ı yaratan eleman ilk önce Tiger marka ayakkabılar yaptırmış Japonlara sonra Tiger şekil ve isim değiştirerek Nike olmuş. Ayrıca ilk kavuçuk tabanıda bu adam kullanmış. Waffle makinasında yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 bambi diye bi ayakkabıcı var ankarada. orda o tigerlardan filanda var, bunlardanda görmüştüm ben. başka hangi şehirde var bilmiyorum tabi bambi eski bi ayakkabıcı, bayan ayakkabıları üzerine çalışıyodu normalde de şimdi unisex e dönmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansuyilmaz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ya güzel ayakkabılar da biraz pahalı sanki, online bi yerde buldum isteyen bakabilir. baya bi model var http://www.zidaya.com/superga/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sağol cansu, 5 tane sipariş verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 cansuyilmaz said: ya güzel ayakkabılar da biraz pahalı sanki, online bi yerde buldum isteyen bakabilir. baya bi model var http://www.zidaya.com/superga/ pahalı diye üzülme cansu zidaya.com'da her bütçeye uygun papuç var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bu arada konu hortamışken söyliyim ben bu topic'i açarken aldıgım ayakkabı 55'ken şuanda 100'e satılıyor türkiye'de birşey moda olmaya dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 türkyie'den başka bir yerde bişey moda olunca kar marjını artırmıyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 süperga dolandırıcı süperga aldığım ayakkabı elimde patladı süperga en iyi süperga giydim süpergay diye dalga geçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Yazıklar olsun bu topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 o değil de ben amerika'dan converse çakması superga'yı 10$'a aldım, şimdi burada 100 tele mi bu ? ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar