Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 vizeler bitti sabah akşam sınav falandı böle çılgınca.boşluğa düştüm şimdi yapıcak bişey yok.sıkılıyorum paso.okula uğramıyorum bıkkıntı geldi.akşamları falan çok sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ben finallerin bittiği gün kütüphaneye gidip ders çalıştığım günleri bilirim. hala yaşanmakta o günler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 niye çılgın mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 sina sen koca bir çılgınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 şuanda yazın hangi kitapları çalışsam diye yaz tatili planı yapan bir insanım mesela A Course in Modern Mathematical Physics: Groups, Hilbert Space and Differential Geometry - Peter Szekeres okuycam Marsden'in vector calculusunu okuycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 fede said: sina sen koca bir çılgınsın. hadi ne duruyosun öpsene kızı şaşkın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sina olum bak, 15 yıldır maarif sisteminin içindeyim, inek olduğu için karizma yapan bir allahın kulunu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 lan şu "GTFO bitch i m doing science" meme sini ardeth e koymaya çalışarak ömrüm geçti bea... pati almıyo bi türlü resmi ben de kaydedip başka yere uploadlamaya üşeniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ginaly said: Sina olum bak, 15 yıldır maarif sisteminin içindeyim, inek olduğu için karizma yapan bir allahın kulunu görmedim. 15 yıldır liseden mezun olamadın mı lan hala pu allah belanı vermesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 arkadaşlar arasında küçük düşürüyosun beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 sinadan beklenmeyecek bir hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bak mesela yine bu sürece girdim.woody allen ın "sırf anarşi" kitabını aldm geçen gün,çok güzel,ztn çok severm woody,onu okuym biraz bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 insan vizelerin ya da finallerin ilk bittiği akşam bi aptala dönüyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 derskoliksin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ya benim için de çalışın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 çalışır geçerim diyorsan gel benimkilere gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ben yatıp geçmiştim. istersen yatim ?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Vize sonrası genelde patlayan dersleri finalde nasıl kurtaracağımı düşünüyorum, sonra finalde patlayan dersleri bütte nasıl kurtarırım diye düşünüyorum, bu şekilde geçti üniversite yaşamım. Ne zaman sınavlarım iyi geçse, lan tatil yapayım eğleneyim desem, 3-4 tane proje-ödev sokuşturdular hemen, götüne de sunumlarını ekleyerek çeşitlerini yaptılar. Bu dönem üzerine bir bıkkınlık geldi, okula pek gitmedim, ödevleri umursamadım, vizelerde çok fena kapak oldum, yarın ALES var daha 1 test çözdüm totalde ve bu son senem. ARRRGGH! Çalışıp didindiğim herşeyi son 2 aydır bok ediyorum, bakalım sonum ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar