sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 selamlar kime sorucagimi bilemedim. gerci bu bankada bir elemana da sorulabilir mi bilmem ama size bir danisayim dedim. turk parasiyla euro almak icin su siralar mi dogru zamandir yoksa 3-4 ay sonrasi mi uygun olur? ekonomiyi takip eden, doviz islerinden anlayan vs. biri var mi patide? ya da bu konu hakkinda kime danisilabilinir? amac olabildigince dusuk seviyeden alip kara gecmek anlayabiliceginiz gibi. tesekkurler simdiden.
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 şu anda senin yerinde olsam,petrol şirketlerinin hisse senetlerini alırdım,petrol krizden dolayı düşük olduğu için,kriz bittiğinde hisse senetleri 2-3 katına çıkabilir,şu anda dövizden uzak dur bence,bence faize giriyo almam hisse senedi felan yastık altına atarım ama bana bakma sen ele verir talkını kendi yutar salkımı hesabı:D
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bankaya falan sorma zaten. Banka asla sana senin için doğru yatırımı değil kendisi için ihtiyacı olanı söyler :)
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bunu en uzmanım diyen biri bile tam olarak bilemez.
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 bilsek zaten biz de yaparız yatırım
matama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 uzun donemli yatirim dusunuyorsan 1 senelik falan petrol almak en iyisi
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 nasıl alıcaz? shell'e gidip bidonlara mı doldurtucaz yoksa böle netten alabiliyor muyuz tık diye?
matama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 alabiliyorsun :) bond vari petrol alinip satiliyor
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sigisMoNd said: turk parasiyla euro almak icin su siralar mi dogru zamandir yoksa 3-4 ay sonrasi mi uygun olur?
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Eylül sonuna kadar Euronun yükselme ihtimali bence düşme ihtimalinde daha yüksek. BENCE!
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ne demişler, ev alma komşu al, dolar alma euro al.
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Euro'yu bilmemde Dolar 1.40, 1.30 seviyelerine indiği zaman kesinlikle tomarla alınması lazım. Çünkü Türkiye'de dolar 1.30 dan aşşa inmez =)
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 1.10 olmustu gecen sene yemeyin hakkini sonra gemicik filan alininca yukseldi, garip ulkeyiz vesselam
Öne çıkan mesajlar