h1v Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Aynı şeyleri yaşamışız :) Gece uyuyamadım. Sözelden çok iyi bi net bekliyorum sayısalda 62-63 tane çözdüysem de, çıtır soruları geç farkettiğime bende çok üzüldüm. ilk önce onları aradan çıkartıp işlem yapmaya girişseydim daha fazla net çıkartabilirdim sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 benim 2 boşum var mat.da gerisi doğrudur yüksek ihtimalle tr den de 3 boşum var süre yüzünden umarım en fazla 4 yanlısım vardır bölümüm için şart edit: ayrıca aynen uyuyamadım bundan önceki 2 oss de uyuyamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Sonuçlar açıklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Önlisans Başarı Puanı 36,690 Ağırlıklı Önlisans Başarı Puanları (AÖBP) Sayısal (AÖBP-SAY) Sözel (AÖBP-SÖZ) Eşit Ağırlıklı (AÖBP-EA) 50,565 52,191 51,378 DGS Puanları Türü DGS Puanı DGS Başarı Sırası DGS-SAY --- --- DGS-SÖZ --- --- DGS-EA 230,607 012665 sıçışımın anıdır. 253 alan arkadaşım 3500lerde ben neredeyse 13000lere gelmişim. bu kadar oynar mı sıralama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 geçen seninin puanlarına bakamadık ev arkadasım 264.dsd almıs sayısaldan gıda mühendisliğine girme ihtimali varmıdır ege bölgesinde tercih robotu flmda sapıtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 269 puan 710. oldum ea hukuk yazıyorum 61 kontenjan var girer miyim ya feci stres oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 valla allah kolaylık versin çok fena stres oluyo DGS yer azlığından.Bide tercih olayı düzeldimi? eskiden sınavdan önce yapılıyordu.sınavdan sonra olsa çok daha rahat olur. ben sayısalda 78. olmuştum ama marmara bilg. müh. yazmıştım ilk sıraya belirsizlikten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ya geçen sene dgs'ye giren arkadaşlar, kaç puan yaptıklarını ve kaçıncı olduklarını yazabilirler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ben baktım birine 291 yapmış 5. olmuş asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 maşallah. ya şimdi bakıyorumda okullara falan, geçen sene girmek istediğim bölümler 275 280 puan aralığında almış son öğrencisini. bende bu sene 268 küsür yaptım, 970. olmuşum ama işte bana geçen senekilerin kaçıncı oldukları lazım geçen sene 268 yapan kaçıncı oldu? yani bu sene puanlar düşmezse biyere giremicem gibi görünüyor kılpayı kaçırmış olucam acı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 lan herkes 250 üstü almış. yine ezildik be. gerçi beni okul puanı yedi bitirdi. bilkent'e devam etmek istediğimden şöyle bi 15-20 puan rahatlatırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sözel puanım 268 tabi bu arada. EA 245 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi gecen senenin 1)303 civarı puan yapmıs bu sene 1)290 civarı yapmıs.sanırım puanların düsmesi lazım.bi de yüzdelik dilim fln olacaktı sıralama önemli olan bunlardı puan pek belirleyici olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bi de bu sene kontenjanlar arttırılacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 son soru: tercih formunda özel okulların bulunması (son sıralarda dahi olsa) devlet okullarından birini kazanma şansımı azaltır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ohoo patiler ilgisiz kalmış. neyse yaptım tercihleri 2 tane özel okul var onlar çıkarsa yakarım burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar