Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 13unde sinavim var (programming), calismama gerek yok hepsini ezbere biliyorum ama icimden "en azindan bir gunlugune olsa bile calis" diyorum, calismiyorum. Bir haftadir oglen 3-4'te yatip sabahin 2'sinde kalkiyorum. DVD kolleksiyonumun tozunu aldim, hepsini teker teker izledim. Fight club, star wars 1-2-3-4-5-6, lotr 1-2-3, V for Vendetta, Ghost Rider, The Day After Tomorrow, Resident Evil serisi, Disturbia, Jurassic Park 1-2-3... vesaire. Filmler bitince oturup commentarylerini dinledim. Sinemaya da gittim, X-Origins:Wolverine falan izledim, begendim. Ayni hafta icinde 20 tane oyun yukledim (silverfall'den Nox'a, World of Warcraft'tan Star Wars Galaxies'e kadar), hepsini 20-30 dakka oynayip biraktim. X-Origins:Wolverine'nin oyununu yukledim, nerdeyse bitiyor. Filmden daha guzel. Kitap aldim okudum, 33. sayfasinda durdum. Internette dolastim, 4chan'in /b/si gunlerdir kapali. Pati'ye (7. defa oldu) geri dondum. Eskisi gibi degil. Eh, idare ediyor. Bilgisayar & filmlerden galiba, basim agriyor. Uyku duzenim tamamiyle bozuldu. 13'unde sinavim var, dersin kitabini acamadim. Yarin acarim. Yok, obur gun acarim. 12'sinde acarim artik. En kotusu 13'unun sabahinda acarim. Acmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 aaa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 13'undeki sınava şimdiden hazır hissedip aynı zamanda çalışayım diyorsan bir terslik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Herseyi biliyorum ama calisirsam icim daha rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ara: procrastination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bikaç saat ayır, tekrar et konuları. bi şey kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bence çık bi hava al. Gez falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 noldu sana fırt böyle:( sen hep neşeli adamdın iyi olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Yoo neseliyim hatta disariya da cikiyorum da, en cok yaptigim bi kac bar/klup gezip geri gelmek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar