Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Usaniyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
13unde sinavim var (programming), calismama gerek yok hepsini ezbere biliyorum ama icimden "en azindan bir gunlugune olsa bile calis" diyorum, calismiyorum.

Bir haftadir oglen 3-4'te yatip sabahin 2'sinde kalkiyorum. DVD kolleksiyonumun tozunu aldim, hepsini teker teker izledim. Fight club, star wars 1-2-3-4-5-6, lotr 1-2-3, V for Vendetta, Ghost Rider, The Day After Tomorrow, Resident Evil serisi, Disturbia, Jurassic Park 1-2-3... vesaire. Filmler bitince oturup commentarylerini dinledim. Sinemaya da gittim, X-Origins:Wolverine falan izledim, begendim.

Ayni hafta icinde 20 tane oyun yukledim (silverfall'den Nox'a, World of Warcraft'tan Star Wars Galaxies'e kadar), hepsini 20-30 dakka oynayip biraktim. X-Origins:Wolverine'nin oyununu yukledim, nerdeyse bitiyor. Filmden daha guzel.

Kitap aldim okudum, 33. sayfasinda durdum.

Internette dolastim, 4chan'in /b/si gunlerdir kapali. Pati'ye (7. defa oldu) geri dondum. Eskisi gibi degil. Eh, idare ediyor.

Bilgisayar & filmlerden galiba, basim agriyor. Uyku duzenim tamamiyle bozuldu. 13'unde sinavim var, dersin kitabini acamadim. Yarin acarim. Yok, obur gun acarim. 12'sinde acarim artik. En kotusu 13'unun sabahinda acarim.

Acmam.
  • Yeni Oluştur...