Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bir şehrin sokaklarında dolaşabildiğimiz, questler yaptığımız, rpg öğeleri taşıyan oyunlar arıyorum. Sci-fi olsun, gelecekte geçsin. Free dolaşabilme hissi versin, System Shock 2, Bioshock güzeldi mesela ama hep bir rotada gidiyorduk. Kotor ve Deus Ex 2 gibi kendi rotamızı seçebilsek çok güzel olur. Hatta bir oyun vardı, adı aklımda değil ama onda da sokaklarda dolaşıyorduk, adı Neocron olabilir, ya da yanlış adı hatırlıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 neocrom mmorpg ydi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Omikron. Çoook eski oyun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 baya eski, çok iyi deildi ama ubik'i deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?35,4014516 aşağıda da var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Genwa said: Omikron. Çoook eski oyun ama. hah bak "Neocron muydu neydi" dediğim oyun Omikrondu. Gidip oynuyum onu, hiç oynayamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 aaa omikron <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 omikron superdir ya david bowie var oyunda. o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ve de onscreen secks var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Neocron adını yanlış söylemiştim ama baktığımda ilginç bir oyuna benzettim. Acaba Neocron, Kotor, Deus Ex 2 ve Omikron benzeri bir oyun mudur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar