Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilmiyorum...

wEll

Öne çıkan mesajlar

Yaş 20...
Biliyorum daha çok genç di mi. Bu aralar çok düşünüyorum. Hayatımı artık bir düzene koymam lazım. Sorumluluklarımı yerine getirmiyorum. Gelecek korkusu bütün ağırlığıyla üzerimde. Öyle bir zamandayım ki artık bir seçim yapmam lazım. Ben en iyi hangi işi yaparım. En iyi yapabileceğim işe nasıl girebilirim. Nasıl İngilizce öğrenebilirim. Yaşıtlarımın çoğu şakır şakır konuşurken ben neden anlayamıyorum bu dili. Neden içimden gelmiyo çalışmak. Zorundayım biliyorum. Kurslar vsler tonlarca para döküyo ailem. İçim huzursuz. Ama gitmek gelmiyo içimden kursa. Ne de kendi irademle bir şeyler yapmak. İlgimi çekmiyo, olmuyo. Olduramıyorum. Şımarık bir çocuğun sitemleri değil bunlar. Geleceği hakkında ciddi korkuları olan bir insanın söyledikleri. 2 senedir tek yaptığım babamın parasını harcamak, gezmek tozmak, zamanımı boşa harcamak. En iyi ihtimalle 2 sene sonra okul bitse sonra askerlik. 3 sene sonra ne olucak. Büyük düşünmem mi lazım büyük işler yapabilmem için. Dünyayı görmek istiyor muyum örneğin. Yurt dışında mı Türkiye de mi yaşamak istiyorum. Ne istiyorum. En sevmediğim insanlar kararsız insanlardır üstelik.Anlayışlı olduğunu iddia eden fakat anlayışın a’sına sahip olmayan biriyleyim.Her şeyi bildiğini sanıp hiçbir şey bilmeyen biriyle. Asla haksız olduğunu kabul etmeyen ama konuların çoğunda haksız olan biri. Peki o zaman neden onunla birlikteyim. Gerçekten soruyorum kendime. Sadece alışkanlık belki de. Bunu da bilmiyorum.Dost dediğim insanlara da güvenmiyorum artık bazı olaylardan sonra. Bunları yazarken bile sıkılıyorum. Kendimden sıkılıyorum ben. Bunu becermek bile bişeydir. Küçükken de böyleydm ben hep sıkırdım. Kendi kendime eğlenmesini bilen bi çocuk değildim. Bu aşk beni yordu galiba. İlişkiyi sona erdireceğim taktirde melankoliye bağlıyacağımı biliyorum. Hem de çok iyi. Bu melankoliden korktuğum için herseyi erteliyorum belki de...

neyse pati hadi iyi geceler...
Sosyal ağlarda paylaş

herseyin farkindasin. bu gercekten güzel. cogu insan farkindaligin bile farkinda degildir. birseylerin farkina varmanin ne kadar önemli oldugunun vs.

su raddeden sonra tek yapabilecegin düsünmek yerine artik faaliyete gecirmektir birseyleri/adim atmaktir.

herseyi gözünde büyütmenin sebebi de muhtemelen bir sürü seyin üstüste gelmesidir ve akabinde ''hepsini nasil basaracagim'' diye düsünmendendir. ama bi tarafindan tutup basladigin zaman, ne kadar yol katettigini görürsün sonunda. illa devami gelir bir adim attigin zaman cünkü.

ufak adimlarla basla. ingilizce kursundan baslayabilirsin misal. dizi izliyorsun türkce alt yazi ile izleyecegine ingilizcesiyle izle mesela. cok katkisi oluyor.

sana zarar veren bir insani hayatindan cikarmaktan korkuyorsun melankoli yapacagim diye ama su halinin bir farki yok ötekinden.
Sosyal ağlarda paylaş

eğitimini bitir.askerliğini yap şimdi gezmek için kullandıgın baba parasını o zaman otomatik olarak sermaye yapıcaksın.

aile imkanı iyiyse bi şekilde kapılar açılır

ama bundan 3-4 sene sorasını düşünmenin mantıgı yok.ona o zaman karar verirsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...