Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inanılmaz dertliyken gençlik triplerinde sanılmak

soulberry

Öne çıkan mesajlar

konuyu saptırmak için mesaj atıodum ama konuyu saptırmadan önce konuyla alakalı bişiler de yaziim :)

birincisi siz dertlenince sizi makaraya alan insanları bi kere kaale almamalısınız. size karşı saygı duymadıklarını bile gösterir bu. onları takılmaç arkadaşı yapmak daha mantıklı.
bu konuda kızlar aslında daha iyi oluo seviolar çünkü böle muhabbetleri bi de bazıları hakkatten olgunluk konusunda erkekleri geçio.

dert-tasa konusunu abartmaya gelince;
benim de tabii ki "ergen dertlerim" de oldu hayatta ciddi ciddi dertlerim de -o yaşlarda ne ciddi derdin oldu demek bana saçma gelio bu arada her dönemin derdi genele göre ciddi de olabilir olmıyabilir- işsizlik,parasızlık derdi de oldu,manita,dostluk falan da.
en güzeli ama hepsini boşvermek.bugüne kadar sadece çok küçükken dertlerimi takıp çok üzülüodum.şimdi nerdeyse hiç bişi koymamaya başladı.
iki kişi aynı dertten müzdarip olsun mesela.biri bi köşede depresif depresif otursun öbürü de dertli olsun ama takılsın dizi-film izlesin içsin muhabbet etsin.bence depresif olmayan daha karlıdır.ben de hep o depresif olmayan oldum nedense.
bi iki kere kendini zorlıyınca bu konuda ip kopuo dertsiz tasasız çiçek gibi oluosun :)

yine mi 90lı muhabbeti ya :(

valla 1-2 sene geriye aldırıcam doğum günümü.8x lere gelsin de nolursa olsun.

ya da vazgeçtim bundan sonra 90lıları savunucam lan.
içioz sıçıoz adios!

şaka maka ben hep saçtan sakaldan kurtardım durumu gayet rahat herkese 16 yaşında iken falan bile 21-22 die tanıtabiliodum kendimi hehe
hatta 14-15ken falan okuldakilere sigara-alkol zulasını ben alıodum falan.

bu arada 19 olduk yaw abartmayın artık!
Sosyal ağlarda paylaş

Soulberry said:
aklıma gelen tek olasılık yanlış kişileri seçip duruyo olma olasılığım.

Aynen öyle,sana "ergen tribinde" diye daha ergenliği aşamamış kişilere derdini anlatmaya çalışırsan bu gibi sonuçlar mutlaka doğar.

O yüzden daha olgun,akıllı,mantıklı cevap verip bu yönde yaklaşan insanlarla derdini paylaşman gerek.O insanlar hayatı ne kadar komik görüyorsa,senin dertlerini de o kadar komik görüceklerdir çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...