xaty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Disease said: bide bu css ile ilgili problemleri için danışabiliceğim en iyi forum hangisidir . mesela bi sorunum var 3 tane div var yanyana sağ ve solda ki hangi çözünürlükte olursa olsun köşelere yatıyolar ama ortadaki div sadece çalıştığım çözünürlükte ortalanıyo hepsinde ortalamayı bi türlü başaramadım. Sorunuzu doğru anladım mı bilemiyorum ama bir div'i kendi boşluğunda ortalamak için; margin: 0 auto 0 auto yapabilirsiniz. bu durumda width'ini de belirttiyseniz sağındaki ve solundaki sınırlardan eşit uzaklıkta kalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 mesela elimizde 400 e 400 lük bi div var bunun ekranın ortasında durması gerekiyo ekran çözünürlüğü ne olursa olsun edit : evet marginle hallediliyormuş emeği geçen herkese teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharuck Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Disease said: bi an position için %50 okudumda ondan yazmıştım düzelttim . Hiç düşünmemiştim ya bunu nası aklıma gelmedi şaştım :P. Peki bir tek divi nası ortalarsın ekranın her çözünürlükte . bunu 3 sekilde yapabilirsin. 1- table koyar align="center" dersin, 2- daha onceki gibi bir container koyar istedigin tarafa yaslarsin, 3- paddinglerle halledersi ama bunu tavsiye etmiyorum zira ie 6.0 da basin agrir. css hakkinda en temel ve gerekli kaynak icin itinayla bkz: www.html.net tasarimla ugrasmayali uzun zaman oldu margin: 0 auto 0 auto da bi alternatif oldugunu unutmusum hep uzun yol hep kahir bana.. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Disease said: mesela elimizde 400 e 400 lük bi div var bunun ekranın ortasında durması gerekiyo ekran çözünürlüğü ne olursa olsun edit : evet marginle hallediliyormuş emeği geçen herkese teşekkürler :) body { text-align: center } div { text-align: left; display: inline-block; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar