synorin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben onu bunu bilmem mmolar için konuşuyorum bana türklerin yaptığı kötülüğü hiçkimse yapmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 aquila said: adam olduktan sonra, nereli oldugun pek umrunda degil insanlarin. Olur mu abi, direk çarmıha geriyorlar yakalayınca. Sana denk gelmemiş, aşırı şanslısın demek ki. "İgnore ettim" deyip hakaret etmek de süpermiş, teraziye tık liselim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 warhammer'ı, osmanlıyı boşver de banımı aç benim. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Dün gece bildirdik valla senin de dahil olduğun "banı bitenler" listesini, tembel adminler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 adminler türk düşmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mkeceli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Saeros said: mkeceli said: ruslar rusca konusurken kımse bır sey demıorsa fransızı almanı isvaclısı konusurken kımse bırsey demıorsa bır Turk konusurken sus "Turk domuzu" denıyorsa. yahu sana öyle denk gelmiştir belki de, of 1 kere olsa dengesızın bırı der gecerım 2 kere olsa sans bu canım derım 3 -4 -5 olunca bu ne dengesızlık nede sans oluyor... bu arada yanlıs anlama olmasın guild invite i ingilizce yazılıp sonuna Turk arkadasların bılgısıne ıbaresıne konuluyor sadece... yanı kalkıp Tam olarak Turkcede yazmıyoruz... Msg to Danish players diyip ardından dırek o dılle mesaj yazmak moda ıdı bır ara. Rus corp gunde 50 defa rusca mesaj gecerdı order of sweden genel chatte sohbet ederdı bız mesajımızı ingilizce yazıp dıbıne "Turk oyuncuların dıkkatıne" die 3 kelıme eklerdık sonrada gelen arkadasları ılk once ızlerdık Allahtan bugune kadar sadece 1 tane terbıyesıze denk geldık onada yol verdık. tabı bır sepetten 1 tane curuk elma cıkmasını hosgormek lazım tıpkı burdakı bır kac curuk elma gıbı.. bugune kadar WAR da Eltharion ve Karak Eight Peaks serverları olmak uzere bır cok Turk oyuncu ıle tanıstık. Karak Eight Peaks te invadoria isimli guildde gecıcı olarak mısafır olduk bır bırınden efendı bırbırınden yardım sever arkadas dolu ve aralarında sadece 1-2 yabancı oyuncu var.. (ilginc valla bazılarının iddia ettıgı gıbı duzeysız ve duzensız bır topluluk degildi bu Turk guildi aksıne sohbetlerınde olsun guild yazısmalarında olsun 1 tane bıle argo kelımeye denk gelmedık onların yanından sadece serverın durumunu begenmedıgımız ıcın ayrıldık ayrılırkende cok uzulduk ) sımdı bay bayan karısık gurubumuzla takılamya devam edıyoruz. ve cok ilginctirki bız duzeysız ınsanlar agzımızdan bır tane bıle argo kelıme kacırmadan nasıl oluyorsa duzeylı bır arkadaslıgımızı devam ettırıyoruz.inadına oyunda soyadlarımız Türk sadece RvR alanında bıle F**k u Turk die bıle mesajlar alıyoruz..belkıde bu Turklerden kacan arkadaslar atıyordur bu mesajları kım bılır. sonra bu durumu burada sıze aktarınca da duzeysız olmakla cahıl olmakla ve bunun gıbı abukluklarla suclanabılıyoruz. asıl sucumuz o bıze yuklenenler gıbı bırılerıne hayranlık duymamak onların kabalarına yapısmamaktır belkıde... arkadaslar cok duzeylı olduklarından bu hakaretlerı hak ettıgımzı bıle kanaat getırmısler. hatta baksanıza konuya gırıp sacmalayan cok :) aslında gercekten sucluyuzlaftan anlamayan sığ görüşlü ınsanlara basımızdan gecenlerı anlatmamız. baksanıza bu adamalr takacak bır sey bulamayınca noktalama ısaretlerıne bıle sarabılıyorlar. sar anam babam sar. nasıl olsa sende bır Turk Domuzusun benım gıbı. ne kadar yalansanda ne kadar kuyruk olsanda enınde sonunda sende o ırkcılık ıle karsılacaksın. o zaman buraya yada oynadıgın bır baska oyunun forumuna gırıp anlatacaksın. sonra bırılerı kalkıp sen cahılsın sevıyesızsın kultursuzsun o yuzden ben sızden kacıyorum sızde o lafları hak edıyorsunuz dıyecek. ve sende tıpkı benım yaptıgım gıbı o ınsanın ahlakına ve anlayısının ıcıne tukurdugunu soyleyeceksın. ama haklısın domuzcuk ben kotu ahlaksız egıtımsız hatta cahılın onde gıdenıyım sense muhtesem yuce bır sahsıyetsın.. sımdı kumda oynada bı tarafına bı seyler batmasın.. TABIKI BU KADAR YUKSEK DEGERLI SAHSIYETIN ARASINDA BENIM GIBI KALITESIZ BIRININ YERI YOK.. O YUZDEN BIR DAHA BU FORUMA UGRAMAMA KARARI ALDIM... bunu ozellıkle belırttım kı ignore ettigim bazı okuzler yorulmasınlar onlara bu kadarcık kıyakta yapayım... bu arada bu Turkcemızı yemıs yutmus sonrada butun cıkarmıs arkadas 10 nuamra turkcesı ıle "terazıye tık liselim" gibi anlamlı cumleler kurabılıyor tebrıkler d*******k hadi domuzcuk sana iyi eglenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mkeceli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 silinmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Ben gayet düzeyli şekilde yazılarımı yazıp derdimi anlatmaya çalışırken kalkıp işine gelmeyen her yerde banal hitaplar veya hakaretler kullanman emin ol ki seni üste çıkartmıyor, beni de hiç rencide etmiyor, sadece tebessüm ettiriyor. Senin tartışmadan anladığın bu olsa gerek ama. Yolun açık olsun madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruniac Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 mkeceli gibi bir insan ingiliz de olsa general chatte küfredip sustururlar. norveçli de isveçli de olsa hor görülür bu insan, türk olmasını da bunun bahanesi olarak göstermesi de diger türklere hakarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Eğitim şart aga :) Yok böyle olay, 'ben merkezci milletiz' biz. Olay burada kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Denilecek pek bir şey yok. 2 tane kendini beğenmiş geliyor, bütün ülkenin insanlarına laf söylüyor. Bizde salak gibi ciddiye alıyoruz. Ülke ile alakalı ortada bir şey yok. Kastedilen politika ise, her ülkede bunu çıkarları için kullanıyorlar. Türkiyede bu işlerin biraz rahat olmasının tek nedenide hukuk tu, dokunulmazlıktı felandı.. Konu mmo daki türkler ise, mmo görmemiş, aramıza sürekli yeni katılan oyuncular var. Mmo oynarken hemen end game itemlerine ulaşayım eseyim coşayım diye istediklerinden. Çirkeflik yapıp yada item çalıp guild bankasından felan solo takılıyorlar. Benim gördüklerim böyleydi. Anlayamadığım şey neden BÜTÜN TÜRK ler şöyledir böyledir deniliyor? Bu hesapla gidipte bütün paticik üyeleri itdir köpektir diyebilir misin? Birbirlerine sataşmadan duramayan bir çok üye var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar