TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 benim pes 2009 masterlig de hep bi noktadan sonra hata veriyo sizdede oluyomu yada nasil çözülür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 orcinal al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bizim bi arkadaştada oldu onun çözümünü o da bulamadı ben şuan 1.lige yükseldim ve 1.ligde de 26.haftadayım bişey olmadı daha.Onun save'inden ben girip denedim yine düzelmedi bende giremedim hata verdi.Ben o yüzden 2-3 save alıyorum farklı farklı her hafta farklı slota overwrite ediyorum savede bi problem olursa dönmek için bi öncekine. edit: Nedeni sanırım indirdiğin oyunun orjinal olmaması nedeniyle olan bi durum torrent linki bozuk falan filan vs vs olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ilk versiyonlarından birini kurmuşsun. sağlamını bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 offf neyse askerden sonra pes 2011 i oynarım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 "ya bişi sorcam" diye başlıkmı olur gözünü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Dartanian said: edit: Nedeni sanırım indirdiğin oyunun orjinal olmaması nedeniyle olan bi durum abi bu nasıl bi cümle 5dkdır bakıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 cenx said: "ya bişi sorcam" diye başlıkmı olur gözünü seveyim niye sordum ama dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 cenx said: "ya bişi sorcam" diye başlıkmı olur gözünü seveyim parantez açılan pati ismi de olmaz yani bakıcak olursak.. gidişat kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 gelin gelin vatan hainleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar