TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 benim pes 2009 masterlig de hep bi noktadan sonra hata veriyo sizdede oluyomu yada nasil çözülür?
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bizim bi arkadaştada oldu onun çözümünü o da bulamadı ben şuan 1.lige yükseldim ve 1.ligde de 26.haftadayım bişey olmadı daha.Onun save'inden ben girip denedim yine düzelmedi bende giremedim hata verdi.Ben o yüzden 2-3 save alıyorum farklı farklı her hafta farklı slota overwrite ediyorum savede bi problem olursa dönmek için bi öncekine. edit: Nedeni sanırım indirdiğin oyunun orjinal olmaması nedeniyle olan bi durum torrent linki bozuk falan filan vs vs olabilir
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ilk versiyonlarından birini kurmuşsun. sağlamını bul.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 offf neyse askerden sonra pes 2011 i oynarım hehe
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 "ya bişi sorcam" diye başlıkmı olur gözünü seveyim
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Dartanian said: edit: Nedeni sanırım indirdiğin oyunun orjinal olmaması nedeniyle olan bi durum abi bu nasıl bi cümle 5dkdır bakıyorum sdf
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 cenx said: "ya bişi sorcam" diye başlıkmı olur gözünü seveyim niye sordum ama dsfds
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 cenx said: "ya bişi sorcam" diye başlıkmı olur gözünü seveyim parantez açılan pati ismi de olmaz yani bakıcak olursak.. gidişat kötü
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 gelin gelin vatan hainleri
Öne çıkan mesajlar