Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epiphone ve Gibson

Disease

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:
Hayır, Cort'un son yıllarda çıkan çok güzel modelleri orta sınıfın üstlerinde yer alabilecek. Neil Zaza signature modeli, X-TH'ı...

Eğer 3,5 falan harcayabilirim diyorsan o fiyata alabilecein en iyi şeylerden biri de Laney + Dean olur. Bak bir. Ya da ESP-1000'lerden alabilirsin.

Ya şu gitar almak kadar zor bişey görmedim hayatımda . Resmen karar veremiyorum bi gün gidip mydükkanın ofisini basıp bütün gitarları deneyip öyle alıcam
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Dev said:
Abi kusura bakmayın da, Cort hakikatten gitar değil. Tonunu geçtim, klavyesi bile batıyor bana. Her açıdan acayip gıcık oluyorum. Ve soruyorum, hangi Cort'tan clean tonu alabiliyorsunuz?

Benim ESP'm de clean ton vermiyor, o da mı kötü şimdi? Cidden iyidir Cort orta sınıfta.
Sosyal ağlarda paylaş

hazır burdayız bide şey soriyim kulaklık alcamda amfiye takmak için çok pahalı bişey almak istemiyorum kulaklık olayından da hiç anlamam Behringer HPS5000 almayı düşünüyorum özellikleri şöyleymiş

* Yüksek frekans tepkisi
* Yüksek çözünürlüklü bas ve süper transparan tizler
* Geniş dinamik menzil
* Yüksek verimli kobalt kapsül
* Tek taraftan, oksijensiz bakır kablo
* Optimize edilmiş oval kulakçıklar
* Sağlam yapı
* Teknik Detay:
* Frekans Tepkisi: 20 Hz - 20 kHz
* Maksimum güç: 100 mW
* Empedans: 32 Ohm
* Duyarlılık: 113.5 dB @ 1 kHz
* Kablo Uzunluğu: 1 metre (2,5 metreye kadar uzatılabilir)
* Bağlantı: : â…› " TRS stereo ve ¼" TRS çevirici
* Kapsül çapı: 40 mm

yetermi sizce hiç ama hiç anlamıyorum valla yukarda yazanlardan sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ikinci el piyasasina da goz atabilirsin, hos hic tecrubem olmadi da, testisli, ev icinde cranklenebilecek all tube amp diyorsan 5W boyutunda epiphone valve junior'lar var (modlayanlar da cok oluyor, turkiyede var mi ugrasan bilemiyorum), hos arkasinda fxloop var mi onu bile bilmiyorum, varsa da fxloop'tan saglam bir equalizer yardimi olmadan pek hos olacagini sanmam.

Ama en guzeli, tube amp nedir, ne degildir ilgilenmeden arastirmadan, iyice ogrenmeden once saglam modelleme yapabilen amplilere ya da ust sinif yer prosesorlerine goz atmak en iyisi olacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Dev said:
Abi kusura bakmayın da, Cort hakikatten gitar değil. Tonunu geçtim, klavyesi bile batıyor bana. Her açıdan acayip gıcık oluyorum. Ve soruyorum, hangi Cort'tan clean tonu alabiliyorsunuz?

Benim ESP'm de clean ton vermiyor, o da mı kötü şimdi? Cidden iyidir Cort orta sınıfta.

Ama ESP nin olayı o. Cort un olayı ne?

Ayrıca cleansiz gitara da kafam girsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Gibson Les Paul yerinden kalkmıyor, benden ağır gitar. Epiphone (Goth Les Paul'u en azından) tüy gibi mübarek. Gitardan pek çakmadığımdan daha bir yorumum olmayacak maalesef sdf.
Cort'la ilgili olarak konuşabilirim biraz. 8-9 senelik 2. el bir Cort X 11'im var, kirli tonlarda çok sıkıntı yok (Creative 2+1 ses sisteminde Guitar Rig 3 kullanıyorum) iyi kötü distortion tonu alınıyor ama Fender, ESP veya ne bileyim Ibanez kullanan adam dokunmaz bu gitara. Clean tonları kesinlikle rezalet. Çok kurcaladım ama yok yani çıkaramıyor alet adam gibi.
Ha ben memnunum ama beklenti meselesi bu. Ben eğlenmek için gitar çaldığımdan bana bilmem kaç bin dolarlık setup lazım değil, bana uyuyor da gitara 3,5 milyar harcayacak adama olmaz eheh.
3,5 milyarım olsa ve çok ciddiysem Gibson alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

700-1000 tl arasına 2.el alltube fender amfi alıyorsun 1x12'' mesela champ 12 red knobs : http://www.youtube.com/watch?v=jF1TzfNSvJM
sonra 2000 tl verip bir tane 2.el fender usa stratocaster alıyorsun
20 lira verip fender california jack alıyorsun
bir de şundan: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=4104&gid=374
sabah öğlen akşam aç-tok ve hatta yemek yerken gitarı elinden bırakamıyorsun
pedala medala gerek yok Amfinin reverb ü ztn delay pedalım olmadığı zaman bile eksiklik hissettirmedi.Güzel preamp lambaları ile güzel od tonun da olur Ayıla bayıla classic rock çalarsın
bkz: ben kişisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...