Dev Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 2 saattir modemi arıyorum, atmış olamaz, satmış olamaz, nasıl bir babadır arkadaş bu. Yarın internete bağlanmak için takıcak o modemi ske ske, kaçışı yok da, nereye gizlemişse helal olsun. Dolaplardan, arabaya, balkondan, asansörün tavanına kadar her yere baktım. Harbi sinirlerim gerildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Elim ayağım titriyo ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Şu an da telepatiyle foruma yazıyorsun sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kolay ve basit yerlere de bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 c3m said: Şu an da telepatiyle foruma yazıyorsun sanırsam.iphone'u neyim vardır. gprs ile girer. fakirsen aklına gelmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 pc kaplosunu, 56k modemimi elbise dolabında, elbiselerin arasına zula yaparlardı asfsad. paso bulurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 karyolanın altına bak, bi de buzdolabının buzluguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ya yok, laptop var işte, balkondan şifresiz wireless çekiyor. Ama modem olsa odada rahat rahat, mousela falan oyun da oynıycam. Buzdolabına baktım, yok. Yatak baza olayında, onda da yok. Off. Çekmecelerde de yok. Hay anasını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 babanın giysi dolabına filan bak. ya da annenin böyle misafirler geldiğinde filan kuallandıgı yemekt akımının saklandıgı yerlere filan. salonu ara gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Masquerade said: c3m said: Şu an da telepatiyle foruma yazıyorsun sanırsam.iphone'u neyim vardır. gprs ile girer. fakirsen aklına gelmez tabi. aga çok fakiriz 3 yıldır boğazımdan tek lokma geçmedi :( 2 dakka eğlenelim dedik be. Bende wlan den bağlanıyorum hanzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 c3m said: Masquerade said: c3m said: Şu an da telepatiyle foruma yazıyorsun sanırsam.iphone'u neyim vardır. gprs ile girer. fakirsen aklına gelmez tabi. aga çok fakiriz 3 yıldır boğazımdan tek lokma geçmedi :( 2 dakka eğlenelim dedik be. Bende wlan den bağlanıyorum hanzo ama biz çok fakiriz.. biz küçükken o kadar fakirdik ki mukavva arası mukavva kemirirdik. biz küçükken o kadar fakirdik ki ayakkabı yerine çınar yaprağını ayağımıza bağlardık biz küçükken o kadar fakirdik ki başımızı sokacak bir evimiz yoktu. sokakta kartonlarda yaşardık ve benim odam bir köpek klübesiydi. 5yaşıma kadar bekçi köpeği pluto'yu öz kardeşim zannetim. ne zaman beni ısırdı o zaman üvey olduğunu anladım biz küçükken o kadar fakirdik ki yapmur yağdığında çamurları toplar ve kendimize tabaklar yapardık. nihayet yağışlı geçen bi sezon sonunda yemek takımı sahibi olabildik biz küçükken o kadar fakirdik ki 10yaşına kadar yiyebildiğim tek et kertenkele ve kedi eti idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 c3m said: Masquerade said: c3m said: Şu an da telepatiyle foruma yazıyorsun sanırsam.iphone'u neyim vardır. gprs ile girer. fakirsen aklına gelmez tabi. aga çok fakiriz 3 yıldır boğazımdan tek lokma geçmedi :( 2 dakka eğlenelim dedik be. Bende wlan den bağlanıyorum hanzo de ayrı yazılır orda agacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 oo imla kurallarından verdi ayarı. kk thx bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 çöplükteyiz abi kasma fsdasfsafsa. dsafasfdasfsafsaffsafsa dasfsafsafsadsadsada ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 biz o kadar fakirdik ki virajı bile alamazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 biz virajı alırdık benzinimiz biterdi :' aslında hiç olmamıştı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 biz o kadar fakirdik ki ben bi tek hansel'le gretel'in arkalarından bıraktıkları kırıntıları yediğimde ekmek yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 dasaaa said: ama biz çok fakiriz.. biz küçükken o kadar fakirdik ki mukavva arası mukavva kemirirdik. AHAHAHA bu ne yaa AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 biz o kadar fakridikki bulutlar yorganımız pireli köpekler yastığımız olurdu yıldılardan dineklrdik masalları sırtımızda aba yoktu yağmur damalalrıyla ısıtırdık omuzlarımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yazılmamışsa kuru ekmeği gözyaşlarımla ıslatıp yedim suyumu da mavi tuvalet tasından içtim. sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar