Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modemi bulursam...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 saattir modemi arıyorum, atmış olamaz, satmış olamaz, nasıl bir babadır arkadaş bu. Yarın internete bağlanmak için takıcak o modemi ske ske, kaçışı yok da, nereye gizlemişse helal olsun. Dolaplardan, arabaya, balkondan, asansörün tavanına kadar her yere baktım. Harbi sinirlerim gerildi
Mesaj tarihi:
Ya yok, laptop var işte, balkondan şifresiz wireless çekiyor. Ama modem olsa odada rahat rahat, mousela falan oyun da oynıycam. Buzdolabına baktım, yok. Yatak baza olayında, onda da yok. Off. Çekmecelerde de yok. Hay anasını ya
Mesaj tarihi:
babanın giysi dolabına filan bak.

ya da annenin böyle misafirler geldiğinde filan kuallandıgı yemekt akımının saklandıgı yerlere filan. salonu ara gibi..
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
c3m said:
Şu an da telepatiyle foruma yazıyorsun sanırsam.
iphone'u neyim vardır. gprs ile girer.

fakirsen aklına gelmez tabi.

aga çok fakiriz 3 yıldır boğazımdan tek lokma geçmedi :( 2 dakka eğlenelim dedik be. Bende wlan den bağlanıyorum hanzo
Mesaj tarihi:
c3m said:
Masquerade said:
c3m said:

aga çok fakiriz 3 yıldır boğazımdan tek lokma geçmedi :( 2 dakka eğlenelim dedik be. Bende wlan den bağlanıyorum hanzo

ama biz çok fakiriz..

biz küçükken o kadar fakirdik ki mukavva arası mukavva kemirirdik.

biz küçükken o kadar fakirdik ki ayakkabı yerine çınar yaprağını ayağımıza bağlardık

biz küçükken o kadar fakirdik ki başımızı sokacak bir evimiz yoktu. sokakta kartonlarda yaşardık ve benim odam bir köpek klübesiydi. 5yaşıma kadar bekçi köpeği pluto'yu öz kardeşim zannetim. ne zaman beni ısırdı o zaman üvey olduğunu anladım

biz küçükken o kadar fakirdik ki yapmur yağdığında çamurları toplar ve kendimize tabaklar yapardık. nihayet yağışlı geçen bi sezon sonunda yemek takımı sahibi olabildik

biz küçükken o kadar fakirdik ki 10yaşına kadar yiyebildiğim tek et kertenkele ve kedi eti idi
Mesaj tarihi:
c3m said:
Masquerade said:
c3m said:

de ayrı yazılır orda agacım.
Mesaj tarihi:
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
  • Yeni Oluştur...