Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 6 senedir don değiştirmediğim kadar kulaklık değiştirdim bu ne arkadaş ya her zaman sol kulak bozuluyo bıktım resmen yahu yokmu şunun bozulmayan versyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 dsp 500 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 3 vakte kadar bu topic trolllenecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 philips'in baş arkasından bağlanan bi modeli vardı bence. acayip sevmiştim, sesi falan çok güzeldi. ama 3. senesi oldu ve tek tarafı çalışmıyor :(( kabloya baskı uygulamam gerekiyor çalışması için. hiç de beklemiyordum böyle bi sorun. yeniden aynısından mı alsam diye düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum o da bozulur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 aynı sorun muhtemelen herkesde var.benım kulaklıklarım da acaip çabuk bozuluyor.yedek aldım artık bunu yaptım resmen. ps:creative in kulaklıkları çok güzel ses kalitesi bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 buraya da bi bak. kendim kullanıyorum. herkesin rahat ettiği bi kulaklık değil ama bakmaya değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 benim kulağım bozuldu.. sol kulağım şakaktan bastırsan bile duymuyor c3m said: 3 vakte kadar bu topic trolllenecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ya 100 lira olsun ama hayatı boyunca bozulmasın valla başka bişey istemiyorum . Birde amfilerde kullanmak üzere bi kulaklık alcam referans kulaklık mı deniyo onlara şöle çok uçuk olmayan fiyatlarda bi model önercek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 pis kulaklar ortaya çıkıyo yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kulak dışı kulaklık al. en azından kulaklık bozulsa da kulağın sağlam kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Hopparalöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Stifler said: pis kulaklar ortaya çıkıyo yavaş yavaş yok pırıl pırıl mitaxla canım mintaxla temizledim ama yine de duymuyor be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar