Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 6 senedir don değiştirmediğim kadar kulaklık değiştirdim bu ne arkadaş ya her zaman sol kulak bozuluyo bıktım resmen yahu yokmu şunun bozulmayan versyonu
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 philips'in baş arkasından bağlanan bi modeli vardı bence. acayip sevmiştim, sesi falan çok güzeldi. ama 3. senesi oldu ve tek tarafı çalışmıyor :(( kabloya baskı uygulamam gerekiyor çalışması için. hiç de beklemiyordum böyle bi sorun. yeniden aynısından mı alsam diye düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum o da bozulur diye
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 aynı sorun muhtemelen herkesde var.benım kulaklıklarım da acaip çabuk bozuluyor.yedek aldım artık bunu yaptım resmen. ps:creative in kulaklıkları çok güzel ses kalitesi bakımından.
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 buraya da bi bak. kendim kullanıyorum. herkesin rahat ettiği bi kulaklık değil ama bakmaya değer
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 benim kulağım bozuldu.. sol kulağım şakaktan bastırsan bile duymuyor c3m said: 3 vakte kadar bu topic trolllenecek...
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ya 100 lira olsun ama hayatı boyunca bozulmasın valla başka bişey istemiyorum . Birde amfilerde kullanmak üzere bi kulaklık alcam referans kulaklık mı deniyo onlara şöle çok uçuk olmayan fiyatlarda bi model önercek varmı
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 pis kulaklar ortaya çıkıyo yavaş yavaş
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kulak dışı kulaklık al. en azından kulaklık bozulsa da kulağın sağlam kalır.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Stifler said: pis kulaklar ortaya çıkıyo yavaş yavaş yok pırıl pırıl mitaxla canım mintaxla temizledim ama yine de duymuyor be...
Öne çıkan mesajlar