Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yahu o diğer konu neymiş öyle.ben görmemiştim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ergenlik sendromlari gibi geldi bana. gecer yakinda, zevkini cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 prenses derken aşk falan değil abi, ne bilim apaçi türü kızlar biraz pis, kaşar falan oluyorlar. Hani prenses dediğin sağlam kalçalara, güzel memelere falan sahip olmalı, taş gibi olmalı aynı zamanda akıllıda olmalı, ya etrafımda böyle manituları olan abilerimizi görüyoruz, nerden buluyorlar off off. Yolumdaki engeli yavaş yavaş buluyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 iyi de bu anlattiklarin gayet normal seyler. her insan hayati-ni sorgular, kendi icinde celisir, muallakta kalir vs.vs. dikkat et de sorunsuzluktan bunalima girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 sosyalizm iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 vaniLLe said: iyi de bu anlattiklarin gayet normal seyler. her insan hayati-ni sorgular, kendi icinde celisir, muallakta kalir vs.vs. dikkat et de sorunsuzluktan bunalima girme. Abi zaten birinci mesajımdada bunu belirttim. Sorunum yok ama mutsuzum. Zengin çocuğu falanda değilim, şımarmadım. Ama yok abi mutlu değilim galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 xunn said: Öf ekmek ya. http://forum.paticik.com/read.php?20,2097525,page=1 hahahahahhahsdfdsf bu linki vermeyecektin. nasıl kaçırmışım bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar