cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Anathema-Lost Control Anathema-Deep soundtrack-extacy of gold(the good the bad & the ugly)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 o extacy deil ectasy of gold bildiğim kadarıyla.hatta bildiğim kadarıyla değil öyle
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 zaman aşımına uğramış,editleyemedim:) msg'ları atmadan önce genelde okuyorum bi defa bunu da okudum bu kelime de bi yanlışlık var ama ne diye düşünüyodum:) herhalde boşuna düşünüyorum dedim attım,yanlışmış:) sağlık olsun:) siz anladınız hangi şarkı olduğunu nasılsa:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 dı dıııııı dı dıııı dıııııı.:) ewt güzeldir baya.insa bir hoş olur filmin orasında...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 HIM - The Funeral of Hearts Dredg - Sorry But It's Over Flaw - Only The Strong Survive Fleetwood Mac - The Chain Guns N'Roses - Don't Cry Iced Earth - I Died For You Iced Earth - Watching Over Me Lacuna Coil - Heaven Is A Lie Nancy Sinatra - Bang Bang Opeth - To Bid To You The Farewell Anathema - Regret Anathema - Judgement Pain Of Salvation - Never Learn To Fly Pearl Jam - Black Pixies - Where Is My Mind Skin - Faithfulness In Flames - Cloud Connected In Flames - Man Made God In Flames - Only For The Weak In Flames - Jotun Smashing Pumpkins - Perfect The Church - Under the Milkyway Gary Jules - Mad World A Perfect Circle - Judith Type O' Negative - Loved You to Death Ludwig Van Beethoven - 9th Symphony Wolfgang Amadeus Mozart - Requiem Katatonia - We Must Bury You[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Sıralama aynen böyle olacaktır. Acıklı olacağı şüphe götürmez.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Csny - Cathedral[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ben de düşünsem şimdi 1 sayfa çıkarırım ama gözkapaklarımı kibrit sütunlarla desteklediğimden geçici olarak hizmet dışıyım.. queen - innuendo[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 terje rypdal-transition, om bare, if mountains could sing, blue angel pat metheny-long,ago child,fallen star, oasis, watercolors[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 The Doors serisi yazarsam bitmezz :) Onun için bunları vereyim :) Janis Joplin-Summertime Janis Joplin-Call on me Jethro Tull-Bouree Jethro Tull-Too Old to Rock'n Roll..... Metallica-Master of Puppets Blind Guardian&Iced Earth-My Last Sunrise daha çok var da üşeniom[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım...
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: karpuz, 26 Mayıs 2004 18:39 tarihinde demiş ki: the heretic anthem le heretic song aynı şarkılar mıdır? yoksa ayrımıdır bunlar Heretic Song diye bi şarkı yok aslında o kazaa gibi programların azizligine ugramıs bisey. Heretic Song diye Disasterpiece de çekılıyor anthemde. O şarkının gerçek adı The heretic anthem gerisi yalan.[signature][hline] The Truth is out There
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Infernal_Reborn, 26 Mayıs 2004 17:24 tarihinde demiş ki: Graveworm - Losing My Religion (R.E.M.) Oha abi delimisin şarkının içine etmişler resmen iğrenç bişey bu[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Demons & Wizards - Blood on my Hands maynak bir sarki ya cok sevdim.Kesinlikle dinlenmeli...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
MaxPlanck Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 tüm zamanların en iyi parçası benim için: Dire straits - Telegraph Road
Kingpin34 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 No Doubt-Don't Speak Arpioni-Parole Parole
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Grup vitamin - Dokundur![signature][hline]Candy kendi kendine kendine gelebilir! Hede hödö hödödür bu yüzden hödö hedede hödööööö!!!! Phann - Exca/Hib
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Metallica - Fade to Black Godsmack - Awake Korn - Blind[signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr:
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 wacky galiba sen dokundur diye bi şarkıyla öleceksen heralde sokakta bi kızın kalçasına şaplak atıp onun travesti olması ve suratına getirdiği yumrukla ölmen olabilir :d bu arada küçükken hep asker olmak isterdim(kim istemezdi zuah) savaşta ölürsem , yavaş yavaş gözlerim kapanana kadar dire straits - brothers in arms çalsın isterim:)
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 kurtlar vadisi_hekimoglu kurtlar vadisi_elif türküsü kurtlar vadisi_pusu
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 led zeppelin - stairway to heaven rainbow- catch the rainbow rainbow- the temple of the king jethro tull- my god bulutsuzluk özlemi- sözlerimi geri alamam scorpions- wind of change scorpions- send me an angel the beatles- yesterday
-outof- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 energy 52 - cafe del mar infected mushroom - merlin infected mushroom - converted vegetarian radiohead - creep oakenfold zooyork olabilir..
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 iced earth - a question of heaven dream theater - change of seasons blind guardian - noldor nightwish - the carpenter haggard - origin of a crystal soul judas priest - judas rising björk - isobel demons&wizards - lunar lament iron maiden - fear of the dark,no more lies bide enstrumental olarak dream theater - dance of eternity olmazsa olmaz,ustune tanimam kraldir.
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 blind guardian - bright eyes blind guardian - imagination from the other side blind guardian - bard's song! ((buram buram frp kokuyo! )) demons & wizards - my last sunrise demons & wizards - fiddler on the green demons & wizards- crimson king h.i.m - wicked game h.i.m - the sacrament
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 burzum-dunkelheit bir şarkı bütün duyguları içinde bulundurabilir mi?bulunduruyor.
Öne çıkan mesajlar