Syn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ay kıyamam size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahahahaahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bizim 2metre arkadaş var.Dedik gidelim korku filmine herif abi eve gidince kötü oluyorum biri bööö yapcakmış gibi oluyo korkuyorum dedi.Bunu diyen 2metrelik bi herif olunca daha komik oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 korkumu bilmiyomda ben testere 3 ü izleyememiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Korku-gerilim filmlerinin en büyük izlenme sebebi sürekli aksiyon olması,konunun ağır işlenmemesi.Korkalım yada korkmayalım sonuçta 1.5 saatlik zamanımız hızlıca akıp gidebiliyor.İşkence türü filmleri bende sevmiyorum.O korku değil zaten.Testere serisini hariç tutuyorum çünkü mükemmel senaryosu o vahşeti izlettirebiliyor.Zombi,Vampir filmleri aksiyonu yüksek olduğundan favorim.Sağlam korku arıyorsanız Rec,Shutter(Kore versiyonu),Mirrors sıkılmadan izleyeceğiniz gerilme ihtimalinizin olduğu filmler.Konuyu açan arkadaşın verdiği örnekse tamamen farklı bir olay.Ani hareketle en sakin olduğunuz anda karşınıza son ses bağıran iğrenç bir surat çıktığında verdiğiniz tepki reflekslerden kaynaklanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 rec'i indiriyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 gerilim filminde nasıl sürekli aksiyon var be ahah. pls. mirrors çok yalan film izlemeyin ama rec güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Flameoffear said: Ani ses efektleri na karşı bir zaafım far. İrkilirim duyunca, onun harici etkilemiyor.hadi lan zaafı varmış kaya gbi duruosun irkildiğin fln yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 obsesifik said: korku filmlerini yalnız izleyemem ki arkadaşlarım genelde gülmek için ya da benimle birlikte korkmak için korku filmi indirip gelirler bana.. ani şeylerden inanılmaz korkuyorum. kucağımdaki cipsi fln fırlatmışlığım,yanımdaki arkadaşın kolunu morartmışlığım ve kan akışını yavaşlattığım olmuştur birinin koluna girmeden elini fln tutmadan izleyemiorum da :D Sigara ile kolumu yakmışlığında var kayıtlara geçsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bişeyi de unut be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Fil hafızası var hafız. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 eisenheim said: korkumu bilmiyomda ben testere 3 ü izleyememiştim.. korku filmi değil o yaa, iğrençlik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ben korku filmlerini izleyemiyorum kesinlikle. Hele tek başıma hayatta. Uzun siyah saçlı küçük kız modları amman diyeyim. It works. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 şiddete odaklanmadığı sürece izlerim. bilinçaltımı gıdıklasın, başka kriterim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 fsd lisedeyken hafta sonları toplaşıp arka arkaya 2-3 korku filmi izlerdik. birisinin çişi gelse 4 kişi giderdikf sdgfarf. ezikliğe bak. fafasdg. ama hala da tırsarım arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 çakiden feci tırstım ama itiraf edeyim. gece odadaki herşeyi dışarı aldırdıydım. bide bi film vardı dövüş filmi arenada herifin kelle uçuyodu sansürsüz 5 yaşında filan izlemiştim o çok etkilemişti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ben elimle gozumu kaparim sinemada aradan bakarim ama izlerim gene noluyosa gene goruyorum :D ben tirsmam ama halkadan korktum mesela ama cok sevdim super filmdi. edit: bir de ben he-manden korkarmisim lan kucukken, 2 yasinda falan koltugun altindan izlermisim ehrueue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sevgili potansiyeli olan kızı korku filmine götürmek lazım teorisini de denedim oluyor bu arada sdfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ben tek basima izleyemiyorum kesinlikle, geriliyorum. isin komigi, durmadan arkama bakiyorum LANLANLAN seklinde, acaba birileri gelip dürtücek mi diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 geleyim dürteyim mi bigün. heyecan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 izliyorum. ama öyle "lan hangi korku filmini izlesem bugün" gibi bir durumum yok, arkadaşlar koyarsa öyle izleyip ani gelişen sahnelerde tırsıyorum o kadar. vahşet içeriği o kadar cezbetmiyor beni. ayrıca her türlü; gerilim > korku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Herhangi bir film gibi izliyorum valla, gerdirme çabasındaysa gülme de gelebilir hatta. Ama o öd kopartan videolardan hoşlanmıyorum. Kolay kolay ödüm kopmaz ama koparsa da tam koptuğundan ödümü kopartmayı becerirse kayış ta kopuyor benim sdf. Ha çok az korku filmi izlemişimdir o ayrı. Bir de korkmama meselesi benim korkusuz falan olmam değil zamanında ota boka bol bol korkmuş olmamdan kaynaklı, bünye alıştı artık eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar