Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bir bu emo akımından bir de 2002 deki ilhan mansız saçlı ve ayakkabılı clubber akımından nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmedim.Ha bide yine o yıl tarkanın başlattığı ispanyol paça ve parlak gömlek modası vardı.Etraf tarkandan ve ilhan mansızdan geçilmiyordu.Bak aklıma geldi sinirlendim yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bizim burda da coraplari pantolonun üzerine cekmek moda. bizim köyün gangstalari, cashmoney bok sistaz bunlar mesela. oh yeah cok seksi diil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 o şapkalar beni bitiriyo fiko style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu topik yaşam enerjimi sömürüyo ya ühüh :( kilitlensin, silinsin, mesaj atanları da banlayın bi zahmet. yoksa ya ekran başında ruhumu teslim edicem, ya da depresyona girip emo olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 AHAHAHHAH İLKOKUL YILLARIMI HATIRLADIM böyle komiklik olsun diye yapardı bunu sınıfın fırmalamarı, çorapları pantolun üstüne çekerdi dolaşırdı DSLKFJSLDFHSDLFKJDSLŞKFJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu insanlara buradan aggro çeksekç.. buraya gelseler.. buradan trollesek.. nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Max Damage said: Bir bu emo akımından bir de 2002 deki ilhan mansız saçlı ve ayakkabılı clubber akımından nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmedim.Ha bide yine o yıl tarkanın başlattığı ispanyol paça ve parlak gömlek modası vardı.Etraf tarkandan ve ilhan mansızdan geçilmiyordu.Bak aklıma geldi sinirlendim yine...ozaman onun ümit davala ve ronaldo versiyonlarıda vardı :D üeh düşenmesi bile iğrenç aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 benim arkadaşm da andaçta yazmıştı "kaç kız çorabını çeker pantolonunun üstüne" diye. bunun modası mı olur ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 size ne lan emolardan. heyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu emoları görünce kuzenim.. emo oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 vaniLLe said: bizim burda da coraplari pantolonun üzerine cekmek moda. bizim köyün gangstalari, cashmoney bok sistaz bunlar mesela. oh yeah cok seksi diil mi? Folklor takimi mi lan bunlar AHAHAHA coraplara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 evet oy sonnenlicht sonnenlicht nasi vurup kactim sonnenlicht diyip halaya veriyolar kendilerini sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 snowwhite said: Black-ice said: OUHUAHHah bu kızmı erkekmi yaw yanlış soru !!1 bu insanmı hayvanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Dartanian said: Şekiiiiiil asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 annem annem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kazım bana mal bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Zenci çok fenaymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 feyyaz dota ayarlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 eisenheim said: snowwhite said: Black-ice said: OUHUAHHah bu kızmı erkekmi yaw yanlış soru !!1 bu insanmı hayvanmı ipne lan bu?!?! ya da Rihanna denen kadının evrim geçirmiş hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 wepla yapıcaz hakanla oyununun bitmesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 http://images6.yonja.com//pics/74/88/24/2d5f3a5a/1232806346597 oha gerizekalı elbiseyi nasıl giymiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 of asjdgajhdfjha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar