Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1.5 sene önce üyeydm evet ordna arkadaşlarımda var şuan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ama resmen öyle şuan yonja. herkes facebooka geçip elini eteğini çekti yonjadan. kalan kitle berbat, eğlence olsun diye takılmak lazım arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bundan sonra öyle herkeze slm sabah yok sadece sefdigim kişiler herkez haddini bilecek!!!!! ______________________________ NE KİMSEYE KENDIMI KANITLAMA GIBI BIR DERDIM NEDE KIMSENIN BENI KANITLAMA GIBI BIR LUKSU YOKTUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 İlgi Alanları 2.kez dönüp baktıgım herşey;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu yonja yabancı yapımı mı hep merak etmişimdir adı yonja ama bana yabancı gibi geliyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Dartanian said: NE KİMSEYE KENDIMI KANITLAMA GIBI BIR DERDIM NEDE KIMSENIN BENI KANITLAMA GIBI BIR LUKSU YOKTUR ahah lafa bak :D hasta oluyorum şu yonjadaki meydan okuma laflarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Durun durun bi fotoğraf gördm koycam buraya sanırım bi yakından bakaym site çok yavaş açılıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Şekiiiiiil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 allagım sana geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya ilk kez burda gördüm bu tipleri ve omg diyorum. arada kalmışlık resmen bu tipler. gerçekten psikolojik vaka incelenmesi lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 abim çok sorunlusunuz ha. kız türban takmış, kolye pentegram değilki. bende tanıyorum hatunu, muhabbet etmişliğimde vardır. insanların tercihleriyle halen taşşak geçiliyosa, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 üff neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 türban objesi geçti mi viktoru beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mike said: insanların tercihleriyle halen taşşak geçiliyosa, yazık. herseyin bir adabi var, isini adabina uygun yapmayan herifle testis bile degil tassak gecilir. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 OUHUAHHah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Tercihlerle dalga geçilir zaten kontrol dışındaki şeylerle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kısmi felç indi galiba kaçamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ekmek said: Tercihlerle dalga geçilir zaten kontrol dışındaki şeylerle değil. kim diyo lan tipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Black-ice said: OUHUAHHah bu kızmı erkekmi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Kuranda yazıyo ibibik suresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kızsa saç falan rihanna erkek ama memesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Emo Resimleri , Emo Avatarları, Emo İmzaları,Emo Kızları,Emo Erkekler, Punk Resimleri , Punk Avatarları, Punk İmzaları,Punk Kızlar, Punk Erkekler, Gothic Resimleri, Gothic Avatarları, Gothic İmzaları, Gothic Kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 BENI DAĞA KALDIRIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar