Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1.5 sene önce üyeydm evet ordna arkadaşlarımda var şuan asdf
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ama resmen öyle şuan yonja. herkes facebooka geçip elini eteğini çekti yonjadan. kalan kitle berbat, eğlence olsun diye takılmak lazım arada :P
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bundan sonra öyle herkeze slm sabah yok sadece sefdigim kişiler herkez haddini bilecek!!!!! ______________________________ NE KİMSEYE KENDIMI KANITLAMA GIBI BIR DERDIM NEDE KIMSENIN BENI KANITLAMA GIBI BIR LUKSU YOKTUR
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 İlgi Alanları 2.kez dönüp baktıgım herşey;)
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu yonja yabancı yapımı mı hep merak etmişimdir adı yonja ama bana yabancı gibi geliyo nedense
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Dartanian said: NE KİMSEYE KENDIMI KANITLAMA GIBI BIR DERDIM NEDE KIMSENIN BENI KANITLAMA GIBI BIR LUKSU YOKTUR ahah lafa bak :D hasta oluyorum şu yonjadaki meydan okuma laflarına.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Durun durun bi fotoğraf gördm koycam buraya sanırım bi yakından bakaym site çok yavaş açılıyo :(
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya ilk kez burda gördüm bu tipleri ve omg diyorum. arada kalmışlık resmen bu tipler. gerçekten psikolojik vaka incelenmesi lazım :D
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 abim çok sorunlusunuz ha. kız türban takmış, kolye pentegram değilki. bende tanıyorum hatunu, muhabbet etmişliğimde vardır. insanların tercihleriyle halen taşşak geçiliyosa, yazık.
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 türban objesi geçti mi viktoru beklemek lazım
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mike said: insanların tercihleriyle halen taşşak geçiliyosa, yazık. herseyin bir adabi var, isini adabina uygun yapmayan herifle testis bile degil tassak gecilir. sorry.
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Tercihlerle dalga geçilir zaten kontrol dışındaki şeylerle değil.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ekmek said: Tercihlerle dalga geçilir zaten kontrol dışındaki şeylerle değil. kim diyo lan tipsiz.
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Black-ice said: OUHUAHHah bu kızmı erkekmi yaw
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kızsa saç falan rihanna erkek ama memesi yok
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Emo Resimleri , Emo Avatarları, Emo İmzaları,Emo Kızları,Emo Erkekler, Punk Resimleri , Punk Avatarları, Punk İmzaları,Punk Kızlar, Punk Erkekler, Gothic Resimleri, Gothic Avatarları, Gothic İmzaları, Gothic Kızlar
Öne çıkan mesajlar