Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitmeli miyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar össye 1 ay falan kaldı topu topu.Yazlığa gidip bol bol sessiz gürültüsüz bi şekilde ders çalışıp kafamı dinlemek iyi gelir mi olumlu etkiler mi?Bir sürü deneme sınavı falan alsam yanıma test falan yapcak pek bişey de yok nasılsa orda.

Gitmeli miyim yoksa burda dersane falan filan aynı devam etmeli miyim? Gitmem olumlu mu olumsuz mu etkiler?

Haftada 1 gün falan da kız arkımla görüşmek için dönerim falan he hacılar olur mu olumlu etkisi?

Yerimde olsanız naparsınız?
Mesaj tarihi:
ya bi amca vardı bi lisans almak istiyodu. kapanmış yazlığa 3 ay heralde, sonra aldı lisansı şimdi para kazanıo.
ama mesela bi ark. da tusa çalışmak için yazlığa kapandı o malesef olmadı kazanamadı.
çeşitli örnekler var ama insanın içinde olcak tabi, olay sana kalmış. mekan farketmez olay sende bitiyor.
Mesaj tarihi:
BloodyBeast said:
gitsen orda ders calismazsin

ya senin imzandaki reklama gıjık oluyorum, böle ağızlarını yamulta yamulta söylüolar aıyyyyyyy, bence kaldırılmalı o reklam , bak gene aklıma geldi gıjık oldum o 3lüye
Mesaj tarihi:
günaydın arkadaşlar

Dersane sınavlarına girmemek düşündürüyo aslında tek beni.Çünkü yazlık havasına girip ders çalışamamam mümkün değil çünkü okullar kapanmadan yenifoça'da yazlığımız bomboş oluyo foça ve hani köpeğim ben ve oradaki teyzelerden başka kimse olmaz tahminimce.

Bakalım düşünmekteyim hala..
Mesaj tarihi:
Vala biz değilde sen bilirsin bence usta sen çalışabilirim diosan çalışırsın hem uzaklaşmak iidr sessiz sakin ortam hem teyzelerde varmış sıkıldığında kağıt oynarsın onlarla :P
Mesaj tarihi:
Bence kal, oraya gideceksen zombi olmak lazım.Dershaneden arkadaşların falan vardır onlarla sohbet edersin dershanenin sınavlarına falan girersin,dersten başka aktiviteler yaparsın vb vb... kal bence.
Mesaj tarihi:
@bone

Abi orda kafe bile yok bu mevsimlerde gündüz nete girmeyi pek sevmiyorum 6da falan kapatıyo mayısta :D 1 tane var zaten

@soulberry

Yazlık rehavetine kapılmam için arkadaşlarmın olması lazm tek başıma hani öyle sahilde gezmeyi falan sevmem belki akşamüstü köpeğimle gezerm hava güzel olursa onun dışında evde olucam..

Bakalım artık :)

@balon

Yok girmem aksine iyi gelir gibi geliyo yalnızlığı seviyorum.Evde ailem bi yere gitse kalsa diye gözünün içine bakıyorum resmen :) zaten haftada 1 kız arkadaşım için dönücem.Onun dışında telefonum da onun için açık olur gibi zaten.

Bu arada bu saatte dönmemin nedeni dersane hocamla bayaa şiddetli kavga etmem delirtti karı ya.İyice soğuttu dersaneden
  • Yeni Oluştur...