Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitmeli miyim?

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar össye 1 ay falan kaldı topu topu.Yazlığa gidip bol bol sessiz gürültüsüz bi şekilde ders çalışıp kafamı dinlemek iyi gelir mi olumlu etkiler mi?Bir sürü deneme sınavı falan alsam yanıma test falan yapcak pek bişey de yok nasılsa orda.

Gitmeli miyim yoksa burda dersane falan filan aynı devam etmeli miyim? Gitmem olumlu mu olumsuz mu etkiler?

Haftada 1 gün falan da kız arkımla görüşmek için dönerim falan he hacılar olur mu olumlu etkisi?

Yerimde olsanız naparsınız?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi amca vardı bi lisans almak istiyodu. kapanmış yazlığa 3 ay heralde, sonra aldı lisansı şimdi para kazanıo.
ama mesela bi ark. da tusa çalışmak için yazlığa kapandı o malesef olmadı kazanamadı.
çeşitli örnekler var ama insanın içinde olcak tabi, olay sana kalmış. mekan farketmez olay sende bitiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

günaydın arkadaşlar

Dersane sınavlarına girmemek düşündürüyo aslında tek beni.Çünkü yazlık havasına girip ders çalışamamam mümkün değil çünkü okullar kapanmadan yenifoça'da yazlığımız bomboş oluyo foça ve hani köpeğim ben ve oradaki teyzelerden başka kimse olmaz tahminimce.

Bakalım düşünmekteyim hala..
Sosyal ağlarda paylaş

@bone

Abi orda kafe bile yok bu mevsimlerde gündüz nete girmeyi pek sevmiyorum 6da falan kapatıyo mayısta :D 1 tane var zaten

@soulberry

Yazlık rehavetine kapılmam için arkadaşlarmın olması lazm tek başıma hani öyle sahilde gezmeyi falan sevmem belki akşamüstü köpeğimle gezerm hava güzel olursa onun dışında evde olucam..

Bakalım artık :)

@balon

Yok girmem aksine iyi gelir gibi geliyo yalnızlığı seviyorum.Evde ailem bi yere gitse kalsa diye gözünün içine bakıyorum resmen :) zaten haftada 1 kız arkadaşım için dönücem.Onun dışında telefonum da onun için açık olur gibi zaten.

Bu arada bu saatte dönmemin nedeni dersane hocamla bayaa şiddetli kavga etmem delirtti karı ya.İyice soğuttu dersaneden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...