Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Arkadaşlar össye 1 ay falan kaldı topu topu.Yazlığa gidip bol bol sessiz gürültüsüz bi şekilde ders çalışıp kafamı dinlemek iyi gelir mi olumlu etkiler mi?Bir sürü deneme sınavı falan alsam yanıma test falan yapcak pek bişey de yok nasılsa orda. Gitmeli miyim yoksa burda dersane falan filan aynı devam etmeli miyim? Gitmem olumlu mu olumsuz mu etkiler? Haftada 1 gün falan da kız arkımla görüşmek için dönerim falan he hacılar olur mu olumlu etkisi? Yerimde olsanız naparsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 dota oynama yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dota değil abi paticik de değil sadece mutlaka biri geliyo oğlum evde sıkıldım lan diyip huzur yok yani kısacası evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bence sen gittmemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 git gideceksen bekleme. farklı deilsin sende. adam olmaz senden. "adam nedir?" deme içinden. şaka maka gitme. ben olsam gitmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 gitsen orda ders calismazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 adam gibi çalışacam istediğim yere gircem diyosan git. yok ege arkeoloji iyi diyosan kal dotaya adam aramayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya bi amca vardı bi lisans almak istiyodu. kapanmış yazlığa 3 ay heralde, sonra aldı lisansı şimdi para kazanıo. ama mesela bi ark. da tusa çalışmak için yazlığa kapandı o malesef olmadı kazanamadı. çeşitli örnekler var ama insanın içinde olcak tabi, olay sana kalmış. mekan farketmez olay sende bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 git. eğer dönmezsen zaten hiç onun olmamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 BloodyBeast said: gitsen orda ders calismazsin ya senin imzandaki reklama gıjık oluyorum, böle ağızlarını yamulta yamulta söylüolar aıyyyyyyy, bence kaldırılmalı o reklam , bak gene aklıma geldi gıjık oldum o 3lüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 dershaneyi salma bence ya son andaki denemerl bilmemneler faydalı olur. Bir şey çözemessin yardım gerekir. Kopma medeniyetten çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yazind dersane yok ki lan git gez toz nefes al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 adam ossye giriyo 1 ay sonra, ne yazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yazlık havasına girer ders falan çalışamazsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 günaydın arkadaşlar Dersane sınavlarına girmemek düşündürüyo aslında tek beni.Çünkü yazlık havasına girip ders çalışamamam mümkün değil çünkü okullar kapanmadan yenifoça'da yazlığımız bomboş oluyo foça ve hani köpeğim ben ve oradaki teyzelerden başka kimse olmaz tahminimce. Bakalım düşünmekteyim hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Vala biz değilde sen bilirsin bence usta sen çalışabilirim diosan çalışırsın hem uzaklaşmak iidr sessiz sakin ortam hem teyzelerde varmış sıkıldığında kağıt oynarsın onlarla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben gelir sokarım seni havaya ben her zaman haklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben olsam gitmem. niye diye sorucak olursan ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 aga orada net cafeye sararsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 gitsen bi şey kaybetmezsin, yazlık vehametine kapılmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 depresyona girer misin birinci sorun olursun.yoksa git.çok da kafanı oyalama bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bence kal, oraya gideceksen zombi olmak lazım.Dershaneden arkadaşların falan vardır onlarla sohbet edersin dershanenin sınavlarına falan girersin,dersten başka aktiviteler yaparsın vb vb... kal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 @bone Abi orda kafe bile yok bu mevsimlerde gündüz nete girmeyi pek sevmiyorum 6da falan kapatıyo mayısta :D 1 tane var zaten @soulberry Yazlık rehavetine kapılmam için arkadaşlarmın olması lazm tek başıma hani öyle sahilde gezmeyi falan sevmem belki akşamüstü köpeğimle gezerm hava güzel olursa onun dışında evde olucam.. Bakalım artık :) @balon Yok girmem aksine iyi gelir gibi geliyo yalnızlığı seviyorum.Evde ailem bi yere gitse kalsa diye gözünün içine bakıyorum resmen :) zaten haftada 1 kız arkadaşım için dönücem.Onun dışında telefonum da onun için açık olur gibi zaten. Bu arada bu saatte dönmemin nedeni dersane hocamla bayaa şiddetli kavga etmem delirtti karı ya.İyice soğuttu dersaneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 git git rakip eksilsin dgğdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 çalışmayacaksın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar