eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 önce ığdır da daha sonra da erzurum da milletin cep telefonuna mesaj geliyormuş t.c. kimlik nosunun son harfi 4 olan annelere 400 tl yardım diye inanan bir sürü kadın ziraat bankasının önüne yığılmış ya nasıl bir manyaklık cahilliktir ben anlamıyorum nasıl inanırsın ya edit: ya da nasıl bir çaresizliktir artık buna da inanıyorlar link
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 haberlerde gördüm bugün gülmekten sıctım altıma ahahahaha
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yapanları o kadınların eline vermek lazım
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 peki neden böyle bir şey yapmışlar? ziraat bankasını kitlemek için mi sdf
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bir çeşit forward mail vakası olmuş.zamanında danone ile polonez markalarıda forward mail iftirası ile zarara uğramıştı.bazı kişiler böyle yalanlar ortaya atarak çıkan manzarayı seyretmekten zevk alıyorlar.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 abi entresan ama ya listeye bak son nosu 4 olcak anne olcak
demode Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 o tv de bankaya koşan kadınları görünce tiksindim.
Öne çıkan mesajlar