Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 valla yapta göremiceğin bi yerdeyse başkası yapsın çünkü fazla batırabilirsin benm yanaktaydı rahat oldu :D
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ekmek said: Şarap noldu lan fermentemi oldun
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Üzüm saflık ve sadelikti. Şarap hüzün ve yalnızlık.
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 elma sirkesi zayıflatıyomuş
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bırakın geçer kendi kendine onlar. ne diye uğraşıyorsunuz.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bağa mı didin. valla aslına bakarsan sivilce konusunda oldukça tecrübesizim. 4-5 sivilcem anca olmuştur. onlar da lan bu ne acaba demeden geçti. ondan şey ettim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ısıtılmış iğne oalyını direk yüzümdeki batıkları için kullanyorum.. traş makinasını her 4 traştan sonra bi şarja takmak şart.. yoksa kıl batığından sivilce oluyor.. benim yüzümde sivilce yoktu.. alnımda 3-4 tane bir bkabarıklık vardı annemin zoruyla yüzüme elma sirkesi sürülmştü.. böyle bir hafta sirkeli sirkeli dolaştım da en sonunda isyan ettim ehe sivilce ilacına verecek param yoktu o yüzden sivilce çıakrmasın diye yağ tabakalarımı eğitmiştim fakirlik nelere kâdir yaa yaa
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Benim sivilce alnımda saçlar kapattığı için oldu kestirdim şuan geçiyo :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 benim hic sivilce problemi olmadi oyle asiri denecek kadar da, stresten mi beslenmeden mi bilmiyorum sakaklarimda sivilce var hep lan =(
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Penthesilea said: benim hic sivilce problemi olmadi oyle asiri denecek kadar da, stresten mi beslenmeden mi bilmiyorum sakaklarimda sivilce var hep lan =( O
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Evet saçlarım çok yağlıydı yaptı hem hava almıyor hem saçlar yağlı e kışın da her gün yıkanlmıyo iyice yağlanıyo sonuç alnım berbattı.
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gayet yıkanıyo sen pismişsin !! dsfds
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 pisim abi zor geliyo kışın Yazın denize girdikten sonra tuzlu tuzlu da yatarım ben ya asgbasgasng Evet pisim
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 tuzlu su yutunca bi geeertiriyo ya böyle karnı doyuyo insanın süper bişey
Öne çıkan mesajlar