pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ben çözemedim bu ilacın kullanılışını. ne kadar kalmalı yüzümde? yıkamalı mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yıkamıcan. uyucan onla. yastık sabaha sapsarı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 evet öyle. yastık falan batıyor. koyu renk tişörtle uyursan, bulaşırsa sabaha beyaz beyaz lekeler kalıyor hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 piyy iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sivilceli olan sensin. iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hayat zor utkucum hayat zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 benzac daha saglam benzamycin'e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 geçen hafta gittim doktora, cleocin t benzamycin ve azro antibiyotik verdi. 1 ay sonra tekrar gidicem bi gelişme olmazsa daha ağır bişeyler yazcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 iğğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 tipik level 1 sivilce ilaçları. benzamisin i erken bile vermiş, önce cleocin t verirler genelde sdfksdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sivilceliler nasıl da çıkıyor ortaya. benim konu ile ilgili bilgim tamamen kulaktan dolmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yag bezlerinin çalışma bozuklugu yüzünden oluyor,gerçi stresten bile çıkıyor. geçer umarım çabucak buarada pogodi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 şu an pek sivilce sorunum yok ta eskiden biraz vardı. bu süpersivilcesavar accutane diye bi ilaç var son levelda onu veriyorlar. ben almamıştım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ben de sivilceliyim ama kullanmıyorum ilaç falan, işe yararsa haber et ben de kullanayım. bi doktora gittiydim benlerimi aldırmaya, kadın durdukyere ruhakutan mı ne ondan yazcaktı dedim lanet olsun al şu benleri ve kes sesini kadın! o da özür dilerim doğa bey nolur affedin beni dedi. öyle işte. bi de 2-3 hafta yüzümü sebamed sabunla yıkadım bi şeye yaramadı öyle elleşmiyom artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 başı varsa sıkın kolay çıkar.Ben böyle öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 roket adam said: şu an pek sivilce sorunum yok ta eskiden biraz vardı. bu süpersivilcesavar accutane diye bi ilaç var son levelda onu veriyorlar. ben almamıştım gerçi.accutane/roaccutane kullanimi sonucunda karacigerini eline alan insan cok. cok asiri durumlarda kullaniliyo sadece, ama asiri etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dartanian said: başı varsa sıkın kolay çıkar.Ben böyle öğrendim. erotikli şaka yapmak isteyen arkadaşlar kullanabilir diye alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 boşver aga regen var karaciğerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 teşekkür ederim ezel stres kaynaklı büyük ihtimal. ilk defa bu sene çıktı bu kadar çok ondan geçmesini beklemekle olmicak gibiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Bu arada geçen yağ bezesi vardı yanağımda 4-5 aydır büyük boyutta olan ve ordan çıkıntı yapıp yüz hattımı değiştircek kadar büyüyen, ufak bir operasyonla artık o yok.iğneyi alıp ucunu ısıtıp batırın hafif acıyabilir sonra sıkın bu kadar zevkli birşey olamaz. Bu da böyle bi anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kesinlikle gaysin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bende çıktıydı bi ara 16 yaş civarları, verilen ilaçlar geçirmemiştide yüzün yağ dengesini adam etmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 niye lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Şarap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 benimde boynumda var 2 tane yağ bezesi lan, yapimmi iğneyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar