Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Selam, Carrefour, Migros gibi yerlerden et almaktan biktim. Kiymami, etimi, tavugumu alabilecegim Caddebostan, Kadikoy tarafinda (evim bagdat caddesi ustunde, yakin olursa iyi olur.) iyi tavsiye edebileceginiz, etini bildiginiz yediginiz kasap ariyorum. Bir de pastirma icin de ozellikle bildiginiz bir yer varsa ne alâ.
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 günaydın vardı bostancıda hala da vardır heralde bildiğim kadarıyla göz bebeği günaydın zincirlerinin. Her zaman güvenilir.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 moriQ said: aahahahahahahaKomik olan ne abi? :P
Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 moriQ said: aahahahahahaha cidden komik olan ne? DoruK said: şen kasap (tu) nerede, tarif edebilir misin?
sir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ünlüer'in tuzla şubesi gayet iyi, o taraflarda da şubesi olsa gerek. ayrıca evet günaydın überdir. ha pastırma için de kadıköy balıkçılar çarşısında gözde şarküteriyi şiddetle öneriyorum.
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 paralelindeki minibüs yolunda kayseri pazarı var.
Öne çıkan mesajlar