sardius Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 şimdi şöyle kafama takılan bir konu var. normalde sacma gelecek tabi bana da cok sacma geliyor. bu dungeonda kestigimiz bosslardaki lootlar özellikle classlara göre düşen set parcaları lootu ceken classa göre degişiyor mu? Bazı arkadaslarımızın batıl inançları var. mesela tank arkadaslar genelde casterlara cektiriyor lootu. ben buna inanmıyorum ama işin açıkcasıda ben lootladıgım zaman genelde hep aynı lootlar düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sardius said: şimdi şöyle kafama takılan bir konu var. normalde sacma gelecek tabi bana da cok sacma geliyor. bu dungeonda kestigimiz bosslardaki lootlar özellikle classlara göre düşen set parcaları lootu ceken classa göre degişiyor mu? Bazı arkadaslarımızın batıl inançları var. mesela tank arkadaslar genelde casterlara cektiriyor lootu. ben buna inanmıyorum ama işin açıkcasıda ben lootladıgım zaman genelde hep aynı lootlar düşüyor. bu asparagasa yakın bir başka durum hatırlıyorum ben. o da şu şekildeydi party lead. hangi class ise droplar ona göre geliyor şeklinde ama lootladığım zaman kendi class'ımın drobunu görmüşlüğüm de var. 5 run'da shield alamayan orc kardeşlerimiz için gelsin. orcsun dediler shield vermediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Değişmiyor. Hadi değişiyor diyelim niye çekene göre değişsin. Saçma sapan bir loot dağılımı mevcut sanki warbandle gidiliyormuşcasına class specific bop droplar... Bir runda 3 parça çöpe gitti. Şu token olayını dungeon droplar için de yapmaları lazım. Bakalım, expansionında bu konuda birşeyler vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 valla cuma aksamı girdik lv ye en son nkariyide kesip cıktık özellikle nkari ve bir önceki sechardan grupta kimseye bişi düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sentinel için kasarken biz, 6 farklı class ile girmiştik. koca crypts'te 2 belt düşmüştü işimize yarayan. başka hiç bir parça düşmemişti. abuk subuk bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 arcane daha bir kere gitti ehe, ben toplamda belki 50 defa gitmişimdir şehir dancınlarına ve hep 6 değişik sınıfla. slayer chest bile gördüm ve hala knight chest yok. birine hesabını yaptırdım, hala knight chest görmemiş olmamın ihtimali 1131'de 1 idi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thausael Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben ilk bb/be de 4 parça set itemi almıştım ama ondan sonra 3 ay boyunca hiç düşmedi :) garip bir random sistemi var ve grupta olmayan class'lara fazla fazla drop olabiliyor bazen. insan sinirinden mouse'u yutuyor. işin özü sakin olmak lazım gelir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 white lion ve war priest ile toplam 15 kere falan gittim dungeona, hic bir sentinel düşmedi. anladim ki bundan böyle lvl 40 olunca alt açmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sam said: arcane daha bir kere gitti ehe, ben toplamda belki 50 defa gitmişimdir şehir dancınlarına ve hep 6 değişik sınıfla. slayer chest bile gördüm ve hala knight chest yok. birine hesabını yaptırdım, hala knight chest görmemiş olmamın ihtimali 1131'de 1 idi sanırım. knight set dropları zaten ayrı bi bela. en zor item düsen classlardan biri. lost vale e yaklasık 10 defa falan girmişizdir 3 defa da nkariyi kestik benim dısımda herkes chest parcasını aldı ben alamadım hala:) ilk boss arzhanok da bi kalkan düşüyor. 10 defa kestik ama hala yok:) etrafıma bakıyorum daha yeni 40 olmuş bi kaç sentinel alıp lv de ilk bi kaç bossu denemiş knightlarda var bu kalkan ama bana düşmüyor lanet olasıca:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tandagh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Aha biri ilk boss dedi aynı kader bendede var yeni yetme bo'larda var doombull bana hala yok.Bide bazı arkadaşlar tabeke bizim guildden aynı shieldı 2 kere düşürmezmi chosena daha ne diyim :X:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hehe evet berbat bi durum. knigth icin olan bu kalkanın bide ib versiyonu var oda bizim harire(ib) 2 defa düştü ama benimki hala yok cıldırıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 marauderime omuzluk invader omuzlugumu giydikten sonra düsmüstü:) 20 run üstüne bir omuzluk düsmez mi..su drop ve roll olayini cozemediler gitti.Afk adamlar keeplerde ve city pqlarinda gold bag aliyor.Lordu tanklayan tank ise fadırı alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Tandagh said: Aha biri ilk boss dedi aynı kader bendede var yeni yetme bo'larda var doombull bana hala yok.Bide bazı arkadaşlar tabeke bizim guildden aynı shieldı 2 kere düşürmezmi chosena daha ne diyim :X:D o meseleyle ozel olarak ilgilenicem minik orcum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sardius said: Bazı arkadaslarımızın batıl inançları var. mesela tank arkadaslar genelde casterlara cektiriyor lootu. ben buna inanmıyorum ama işin açıkcasıda ben lootladıgım zaman genelde hep aynı lootlar düşüyor. niyet tavşanı mı bu casterlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar