Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dungeons drop sistemi

sardius

Öne çıkan mesajlar

şimdi şöyle kafama takılan bir konu var. normalde sacma gelecek tabi bana da cok sacma geliyor. bu dungeonda kestigimiz bosslardaki lootlar özellikle classlara göre düşen set parcaları lootu ceken classa göre degişiyor mu?

Bazı arkadaslarımızın batıl inançları var. mesela tank arkadaslar genelde casterlara cektiriyor lootu. ben buna inanmıyorum ama işin açıkcasıda ben lootladıgım zaman genelde hep aynı lootlar düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
şimdi şöyle kafama takılan bir konu var. normalde sacma gelecek tabi bana da cok sacma geliyor. bu dungeonda kestigimiz bosslardaki lootlar özellikle classlara göre düşen set parcaları lootu ceken classa göre degişiyor mu?

Bazı arkadaslarımızın batıl inançları var. mesela tank arkadaslar genelde casterlara cektiriyor lootu. ben buna inanmıyorum ama işin açıkcasıda ben lootladıgım zaman genelde hep aynı lootlar düşüyor.

bu asparagasa yakın bir başka durum hatırlıyorum ben. o da şu şekildeydi party lead. hangi class ise droplar ona göre geliyor şeklinde ama lootladığım zaman kendi class'ımın drobunu görmüşlüğüm de var.

5 run'da shield alamayan orc kardeşlerimiz için gelsin.
orcsun dediler shield vermediler...
Sosyal ağlarda paylaş

Değişmiyor. Hadi değişiyor diyelim niye çekene göre değişsin.

Saçma sapan bir loot dağılımı mevcut sanki warbandle gidiliyormuşcasına class specific bop droplar... Bir runda 3 parça çöpe gitti. Şu token olayını dungeon droplar için de yapmaları lazım.

Bakalım, expansionında bu konuda birşeyler vardır herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane daha bir kere gitti ehe, ben toplamda belki 50 defa gitmişimdir şehir dancınlarına ve hep 6 değişik sınıfla. slayer chest bile gördüm ve hala knight chest yok.

birine hesabını yaptırdım, hala knight chest görmemiş olmamın ihtimali 1131'de 1 idi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
arcane daha bir kere gitti ehe, ben toplamda belki 50 defa gitmişimdir şehir dancınlarına ve hep 6 değişik sınıfla. slayer chest bile gördüm ve hala knight chest yok.

birine hesabını yaptırdım, hala knight chest görmemiş olmamın ihtimali 1131'de 1 idi sanırım.

knight set dropları zaten ayrı bi bela. en zor item düsen classlardan biri. lost vale e yaklasık 10 defa falan girmişizdir 3 defa da nkariyi kestik benim dısımda herkes chest parcasını aldı ben alamadım hala:)

ilk boss arzhanok da bi kalkan düşüyor. 10 defa kestik ama hala yok:) etrafıma bakıyorum daha yeni 40 olmuş bi kaç sentinel alıp lv de ilk bi kaç bossu denemiş knightlarda var bu kalkan ama bana düşmüyor lanet olasıca:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...