kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 daha önce aşk acısı çektiğimle ilgili topikler açmıştım , bu gün eski sevgilimin eski erkek arkadaşı aradı , meğer aylardır barışmışlar allahın fahişesi , numaramı vermiş ona yok beni aldırtacakmış bilmemneymiş , aldırmazsan şerefsizsin adi herif .ok sinirliyim ellerim titriyor hepsinin allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kazımkarabekir said: bu gün eski sevgilimin eski erkek arkadaşı aradı. çok karmaşık bi durumda olduğun belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hheheeheheheh havlayan köpek ısırmaz salla bişeycik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Kızın yaptığı adilikmiş bırak onu da sennle aldatmadı mı? Ayrıca Llama +1 bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Tabii, aldıracakmış. Bu tepkiye hastayım memlekette, sanki yurdun yarısı mafya. Hayır nereden geliyor bu güç-iktidar hırsı, kabadayılık, çakma mafyalık? Bu kadar mı karaktersiziz? Hayır, bir insanın sevgilisinin eski sevgilisinine hoş bakmaması anlaşılır bir durum, kıskançlık denen bir şey elbetteki var. Ama tehditler, ağızdan salya akıtmalar... Bırak, hiç takma desemde demesi kolay. Ama en azından bir yüzünü yıka, aç camı hava al. Biraz faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ver adresini otobüs indirelim oraya nedir ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Böjeek said: kazımkarabekir said: bu gün eski sevgilimin eski erkek arkadaşı aradı. çok karmaşık bi durumda olduğun belli ben bi gariplik göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aldırtacam lan seni. kaçamazsın benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Aldırtmak nedir abi? Kime aldırtıyo? Kendi niye gelip almıyo? kafam karışık gideyim kahvaltı edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aldırtmak ne demek cidden? cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 arkadaş gelsin çıkıyorum göstericem o fahişeye eski erkek arkadaş aramak nedemekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 adam kaldırımda yürürken arabayla yanaşıyorsun, kapıyı açıp içeri alıyosun, patrona (ki burada patron ben oluyorum) götürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bu aldırma hikayelerini yemeyin.herkes pekerin yeğeni herkes bilmemnin tanıdıgıdır :) onun harici muattab bile olma.bi şekilde karşılasırsan da sakın kavga etme.böyle adamları dövmek insanı kücültüyor bence. dövülcek adam bile dayagı hak etmeli.bu adamı bırak kendi haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kazımkarabekir said: arkadaş gelsin çıkıyorum göstericem o fahişeye eski erkek arkadaş aramak nedemekmiş Bi sıkıntı olursa söyle izmirse yardımcı oluruz da sen sakin ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gerekirse 7-8 taksi adam kaldırırız istanbuldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 şark orduları emrindedir paşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kazımkarabekir said: arkadaş gelsin çıkıyorum göstericem o fahişeye eski erkek arkadaş aramak nedemekmiş Uzattığın, hatta bu tipi kafana taktığın hata. Muhtemelen ciddiye alındığından (tehditi değil, telefonu, kendisi) baya hoşuna gidecektir adamın. Adam yerine bile koyma, bi çay koy de gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 mulgear6 said: aldırtmak ne demek cidden? cidden kıçından kan alırım deniyor ya onun gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hmm çok agır laf etmiş dostum bence agzını burnunu kırmalısın onun hayır tabiki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Bu arada burdan admine ve modlara sesleniyorum, PatiKötek diye bir başlık isteriz. Pati dayanışması bunu gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bu arada hepinize saolun kendim halledicem bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 pogodi said: Böjeek said: kazımkarabekir said: bu gün eski sevgilimin eski erkek arkadaşı aradı. çok karmaşık bi durumda olduğun belli ben bi gariplik göremedim eski sevgilinin, eski erkek arkadaşının araması normalmidir. bilmem hiç başıma gelmedi. garip geliyo bana böyle olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 normaldir . bu arada paşam bu kadar taktıysan kızı sen de bul birini acilen , kız da duysun .harekete hareket çekmek kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahaha gene tarayıcının kurbanı oldum. pff =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar