Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 son gunlerde noscript eklentisi kendisine destek saglayan reklamverenlerin reklamlarini sistemde adblockplus whitelistine gizlice, obfuscated kod kullanarak eklettigi icin resmen aforoz edildi (hakli olarak). daha sonra guya ozur diledi, (ozurden cok "kosede ufacik yazmisim ben, mallik yapmayin, okusaydiniz bana ne" tarzi biseydi), ama artik kimse guvenmiyo adama, ben de guvenmiyorum. diyceksiniz flashgotla ne alakasi var. sonradan farkettim, meger bu arkadas unlu flashgot eklentisini de yazan adammis, ki her gun onlarca kez kullaniyorum, her sistemde ilk kurdugum eklentilerdendir. bu flashgoti kaldiricam, ama yerine ne kurucam? download icin flashgot benzeri extension bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 downthemall cok mutluyum sahsen hem bi siteyi full riplemek icin(resim film ne warsa indirigandi) hemde download accelerator olarak calisiyor direk dl ekraninda cikiyor yane bence gayet sukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 downthemall yönetir evet. yalnız rapidde sorun oluyo neden anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bildigim kadariyla downthemall kendi basina download manager zaten. ben download manager olarak fdm kullaniyorum gayet mutluyum. tek istedigim flashgot gibi browserla entegrasyon saglayan bisey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 downthemall hem entegrasyonu yapiyo hemde dl manager evet bu arada rapidde premiumda sorun yokda normalde cikariyo evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ben premiumda sorun yaşıyorum ya rapidde. php sayfasını indiriyo dosya yerine. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ala ala bende linke tiklamam yeterli bi defa login olduktna sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yetemenk, rapidshare accountuna login olup direct downloadsu enable ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 downthemall iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 downthemall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar