Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Topiği açılmamış sanırım oyunun. Oyunu oynayan var mı? Savaş sahneleri X2'nin Wolverine oyunundan başarılı buldum. Ancak çok fazla platform öğesi var, baydı beni. 3 heykelli bir yere geldim, onlara hizaya dizip, geriye gitmeden evvel ellerindeki metal plakalar üzerinden zıplamak gerekiyor. zor geldi. Tomb Raider'a benziyor, Tomb Raider'ı da bu tip şeylerden dolayı sevmezdim. Abi yapma ya, şu duvara tırmansak ne güzel olurdu halbu ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ben pek beğendim bu oyunu. Dövüş kısmı çok güzel olmuş. Hareketler baya akıcı. Daha çok ilerlemedim ama oynadığım kadarıyla hiç sıkmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hareketler fena değil. dediğim gibi X2 oyununa göre daha iyi olmuş. X2'de en gıcığıma giden mesele şeydi, adama combo çekiyorsun pata küte kafa kol gidecek bir hareket, sonra geri dönüyorsun bir bakıyorsun adam ayağa kalkıp sana saldırmaya devam ediyor. bildiğin asker, demon felan da değil. bunda ise kafa koparacak hareket çektiğinde direk kafası kopuyor, düşüp ölüyor, kanlar saçılıyor felan keyifli olmuş. ayrıca Ultimate X-Men/Alliance oyunları gibi olmuş hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 2gün önce bitirdim boss savaşları baya eylenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Çok hoş oyun bence. Bonusları olsun, Easter Egg'leri olsun şahane; Löst Efsanevi Wolverine Kostümü Klasik Wolverine Kostümü Arthas'ın Frostmourne'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sevdim ben de, combat akıcı baya. Boss fight larda güzel. Platform olayı da zorlayıcı değil bence, zaten feral sense çözüyor olayı senin için. not: rpg öğeleri ekilmiş x-men şükella oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 aslında xmen karakterlerini içeren ultimate alliance türünden ve daha güzel bir senaryo ile bir oyunu yapılsa çok başarılı olur.ultima aliance platform oyunu gibi.önüne geleni dağıt dur ne senaryo var ne bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 odiflame said: aslında xmen karakterlerini içeren ultimate alliance türünden ve daha güzel bir senaryo ile bir oyunu yapılsa çok başarılı olur.ultima aliance platform oyunu gibi.önüne geleni dağıt dur ne senaryo var ne bir şey. war zaten öyle bi oyun,x-men legends 2 - rise of apocalypse. aynı ultimate alliance gibi 4 karakter seçiyoruz,skill'leri olsun,gearı olsun,statları olsun herşeyi kendimiz ayarlayabiliyoruz falan filan,on numara action rpg. http://www.gamespot.com/pc/rpg/xmenlegendsiiriseofapocalypse/index.html?tag=result;title;1 pc sürümünün kontrolleri nasıldır bilmiyorum tabi,marvel ultimate alliance'ınki gibi kötü olabilir.ben pspde oynamıştım,siz de mümkünse psp yada ps2de oynayın,veya varsa gamepad ile de tadından yenmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bu oyun filmden daha eglenceli. Grafikleri de super. 11/10 veriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Az önce bitirdim. Film oyunları gibi 3 dakikada da bitmiyor. Oyun bitene kadar da hareketlerden sıkılmadım. Şu ana kadar yapılmış en iyi film oyunu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bişi sorcam oynamış kişilere,filmden spoiler veriyo mu oyun? filmi izlemedim henüz,oyunu oynamaya korkuyorum açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Olaylar ayn şekilde olmasa da, gerçekleşiyor. En azından benim oynadığım kısma kadar böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 frostmourne'u dün koyacaktım ama zaten konulmuş. filmle çok alakalı bir oyun değil. spoiler felan vermiyor. ama bazı yerler benzer (wolverine'in adamantium iskelet alması vs) oyun 11/10'u hakedecek kadar über değil. Eksiler: - kontroller çok kastırıyor. istediğini yapman zor, bazen tuşlar çalışmıyabiliyor. - kamera çok sinir, detay yerlerde kamera kilitleniyor, daha rahat edebileceğin bir hale getiremiyorsun. - su efektini kötü programlamışlar gördüğüm kadarıyla, bilgisayarı çok kasıyor. benzeri birkaç yerde de kasmalar yaşadım. - leviathan'ları omuza çıkmadan öldürmek neredeyse imkansız. omuza çıkma meselesi de zor, kamerayı çevircen, adamı çevircen, kamerayı çevircen, e'ye ve q'ye basıcan, zıplıycak felan. zaten tam o sırada etraf toz duman olduğundan bilgisayar kasıyor, sen zıplayana kadar iş işten geçiyor, adam el çırpıyor yakalıyor seni vuruyor yere. keşke "press button now" zamanları dışında da vurabilsek yaratığa. her defasında "yaratık tuttu yere vurdu seni, sırtından saldırman lazımdı" demese keşke. - düşman çeşidi kısıtlı. asker-yaratık-robot gibi üç çeşitten oluşuyor. orman ruhları yerine gerillalarla savaşmak daha zevkli olabilirdi. - oyun biraz fazla tomb raider özentisi olmuş. paso platform jumping puzzle'larla karşılaşıyoruz. - duvara tırmanma yok, sadece belirli yerlere tırmanabiliyoruz. Wolverine'in olayı her duvara tırmanabilmesidir yav, sadece sarmaşıklı yerlere değil. - senaryo çok havada kalmış. "neden gittik?" "neden bunu yapıyoruz" gibi sorulara pek yanıt bulunmuyor. - baraj bölümü berbat Artılar: - dövüş kısımları zevkli. Hatta Ultimate X-Men ve X2: Wolverine's Revenge'e göre çok daha zevkli olmuş diyebilirim. - grafikler çok güzel. belki mükemmel değil ama oynarken sıkmıyor. özellikle kostüm dizaynları hoşuma gitti. - yara kapanma efekti ilginç olmuş. belki etlerin çıkması biraz abartıya kaçmış (özellikle birkaç kurşun yedikten sonra tüm etlerin yokolması olayı), ama kademe kademe değil de sürekli yaraların kapanması çok hoşuma gitti. gerçekçi durmuş. - kombolar güzel. karakteri kısıtlı da olsa kendi isteğimiz doğrultusunda geliştirebiliyoruz. farklı taktikler, farklı özellikler kullanabiliyoruz. - leap attack hoşuma gitti, özellikle yere zımbalayıp sağlı sollu vurmak çok zevkli. - klasik kostümü ve legendary kostümü giyebiliyoruz, filmde kostüm olsa nasıl olurdu görmüş oluyoruz. - computer loglar ile dünyadaki olaylar hakkında az çok bilgi edinebiliyoruz. - yapay zeka baya iyi. salak salak ortada durmuyorlar, siper alıyorlar. hatta bazen organize çalıştıklarını da gördüm. Half-Life 1 kadar iyi değil belki ama onu andıran bir sistem gözlemledim. - laboratuar bölümü eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bone said: - kontroller çok kastırıyor. istediğini yapman zor, bazen tuşlar çalışmıyabiliyor. - kamera çok sinir, detay yerlerde kamera kilitleniyor, daha rahat edebileceğin bir hale getiremiyorsun - leviathan'ları omuza çıkmadan öldürmek neredeyse imkansız. omuza çıkma meselesi de zor, kamerayı çevircen, adamı çevircen, kamerayı çevircen, e'ye ve q'ye basıcan, zıplıycak felan. zaten tam o sırada etraf toz duman olduğundan bilgisayar kasıyor, sen zıplayana kadar iş işten geçiyor, adam el çırpıyor yakalıyor seni vuruyor yere. keşke "press button now" zamanları dışında da vurabilsek yaratığa. her defasında "yaratık tuttu yere vurdu seni, sırtından saldırman lazımdı" demese keşke. - oyun biraz fazla tomb raider özentisi olmuş. paso platform jumping puzzle'larla karşılaşıyoruz. Bunları hiç yaşamadım ben, gayet akıcı oyun, düğmelerde vs. hiç zorlanmadım, leap attack da gayet kolay, e ve q direk parmaklarının altında zaten, az biraz kullanmışsan daha önce eq kombinasyonunu hiç zorlanmazsın. Kamerada mouse ile yönlendiriliyor, fix olsa zor olabilirdi. Tomb raider lada alakası yok, 1 e basıyorsun feral sense gösteriyor zaten, zıplaması vs. de hiç zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hiç beklemiyodum, hatta burda yazanları görene kadar tenezzül bile etmedim ama oyun güzelmiş yahu. gayet eğlenceli ve akıcı, kandan da çekinmemişler güzel olmuş. biraz daha oynayayım bari ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Zamanlı platform puzzle'ları var Tomb Raider'daki gibi. Son çıkan oyunu oynasaydın Jungle bölümlerdeki benzerliği farkederdin. Bu arada hiç kontrol sorunu yaşamadıysan tebrik ediyorum, epey ballı olmalısın. Okuduğum reviewlarda bile kontrol ve kamera problemlerinden bahsederken, sen hiç problem çekmeden oynamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ben gamepad ile oynuyorum bu arada, gayet rahat oynanıyor yahu, tek sorun biraz daha zoom out yapabilmek isterdim. gerçi o da tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 gamepad'le daha kolay oynanır evet. O değil de, bu Deadpool'u nasıl öldürcez ya? Paso lazer atıyor, kaçamıyorum, adam düşüyor ölüyor. Sanki şans işi gibi geldi biraz. Mesela bir kere 5-6 tanesinden kaçtım, sonraki denemede 1-2, hatta bazısında ilk denemede düştüm. Bir de kaçsak bile delik açılıyor o kısımda. Bu bölümde oyunu kolaylaştıracak bir ipucu felan var mı? Yoksa olana kadar öyle deneyip durcak mıyız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 2 saat kadar oynadim, kesinlikle bekledigimden cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 tam karsiya gecmesine izin vermeyeceksin, eger gecerse zaman yavaslamaya baslayinca hemen zipla. atak olarak ben uzaktaysa mini-laser attiktan sonra lunge + sag tus, yakindaysa grab + sol tus yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 çok güzel yapmıslar gerçekten hele o vicudu hasar alması çok hoş olmus tek kusuru belki biraz daha fazla combo ekleyebilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bone said: - kontroller çok kastırıyor. istediğini yapman zor, bazen tuşlar çalışmıyabiliyor. - kamera çok sinir, detay yerlerde kamera kilitleniyor, daha rahat edebileceğin bir hale getiremiyorsun - leviathan'ları omuza çıkmadan öldürmek neredeyse imkansız. omuza çıkma meselesi de zor, kamerayı çevircen, adamı çevircen, kamerayı çevircen, e'ye ve q'ye basıcan, zıplıycak felan. zaten tam o sırada etraf toz duman olduğundan bilgisayar kasıyor, sen zıplayana kadar iş işten geçiyor, adam el çırpıyor yakalıyor seni vuruyor yere. keşke "press button now" zamanları dışında da vurabilsek yaratığa. her defasında "yaratık tuttu yere vurdu seni, sırtından saldırman lazımdı" demese keşke. - oyun biraz fazla tomb raider özentisi olmuş. paso platform jumping puzzle'larla karşılaşıyoruz. İlginç şekilde benimde hiç böyle sorunlarım ve düşüncelerim olmadı.gayet akıcı bir şekilde bitirdim oyunu. Son zamanlardane oyun oynıyacak zamanım nede gücüm var.Çok nadir oyun bitiririm.Bu da onlardan biri oldu.Hiçte pişman değilim giden zamanıma, iyi stress attım. Aksiyon türünün çok başarılı bir örneği olduğunu düşünüyorum.Her türü seven biraz tutulur mutlaka, deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 raven yapmış oyunu desenize baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 X-Box'ta felan oynadıysan hiç bug, glitch veya kontrol problemiyle karşılaşmamış olabilirsin tabii, ama PC'de pek öyle değil. Hele klavyeyle. Ha belki Tomb Raider hayranıysan timing platform puzzle'lar çok hoşuna gitmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 o puzzle'lerden 3-5 tane vardi zaten, o yuzden cok baymadi beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar