Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles

Sam

Öne çıkan mesajlar

Fikri anladımda, fikrin bana göre olmadığını anladım :).

Savaşın ortasına atılacaklarsa ki atılmıyorlar, ilk iki bölüm hariç, orada şartlar gereği bir nevi milis gücüler, hani sivil giyinim kafada kurdele anlarımda. Mma daha sonra orduya yazılıp halen başda miğfer olmadan, mini etek, jartiyer benzeri çoraplar, kafada bandana, kurdele, Garibime gitti. Yani o ruhu neden illa kılık kıyafet ile yansıtmışlar, ruh halleri ile verseler ya. Ayrıca hangi insanı savaşın ortasına atarsan at, mini etek ve kafada kurdele ile savaşmaz. Badass tipler yaratmak kadar uç bir örnek olur. Badass karakterler aramıyorum hani. Sadece sunuluş bir az daha gerçekci olsaydı en azından daha keyifli olurdu diye düşünüyorum.

Eleştirim buna sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Onlara takılmamaya bak tadını çıkarmak istiyorsan bence. O yol "abi bunun saçı niye pembe ?"ye kadar gidiyor çünkü. O tür şeyler kaynak materyelde de bolca var. Oyunda birçok mermiyi oyun mekanikleri gereği yerken ara sahnelerde yan karakterler tek mermide harcanabiliyorlar vs.

Birde unutmaman lazım o tür şeyler karakterleri belirginleştirmek, bazı durumlarda birbirinden ayırmak ve özellikle fanart vs ile bir fanbase oluşturmak için şart. Onlar olmadan üniforma-miğfer karakterleri ayırt bile edemezsin

Ha anime zaten zayıf bir adaptasyon olmuş gerçek savaş, umutsuzluk ve kayıp duygusunu vermek için orası ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

ya bildiğin milis zaten, üniformalarının olması bile lüks onlara. :) ama gallia'nın askeri eğitim ve milis sistemi hakkında ilk bölümlerden birinin sonunda ayako'nun yazdığı notlarda güzel açıklanmıştı zaten. öyle kurdeleli fırıncı bile olsan elde tüfek gidebiliyorsun.

o değil de bu "HER POWER LEVEL IS OVER 9000!!!" olayı bozdu savaş atmosferini. :/
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

24

montana max, damon'dan bile şerefsizmişsin. dayağın padişahını yiyeceksin, buraya yazıyorum. welkin ya da alicia atmazsa ben gelip atarım. damon da belasını buldu, kelimenin gerçek anlamıyla nüklendi.

öte yandan her ne kadar dövüşler ne güzel canlandırıldıysa da tank-tüfek savaşının hepten "POWER LVL OVER 9000!!!1" kapışmasına dönmesi de hayalkırıklığına uğratmadı değil. :/

Sosyal ağlarda paylaş

oyunda briaz daha farkliydi, cok epic bir kusatmaydi

birde naggiar haric oyunda valkryia larin kapismasi yoktu, barius da batomys iel kapisirken selveria geliyordu bir birde alicia ile kapisiyordu meshur

onun disinda tank top tufek olayi disina cikmadilar, alicia tufegi ile devam etti ki bir bolumcukte olsa valkryia alicia ile teror sacmak isterdim (sanki lol scout rush ile yapmiyormusum gibi >_< )

ama gercekten maximillian efendi ile diyaloglar filan mukkemmeldi

animede bitch portresi cizmeye kassalarda selveria <3 <3 <3

Sosyal ağlarda paylaş

OHA OHA OHA bolumu izledimde WHAT HAVE YOU DONEEEE??? demek istiyorum

yuakrda yazdiklarim fail olmus tamamen lol

24

bolum bildigin bleach bolumu olabilirmis, KONO REIATSU!!! efekti ve meshur son darbe icin birbirine kosmadan sonra bir savascinin yere yigilmasi filan

valkryia bu degilki

guclerini kullanmak icin canlarindan harcamak zorundalar, o yuzden butun avrupayi fethedip sonra kayboluyor adamlar savastikca oluyorlar cunki

alicia yi squad 7 den alip ana orduya koymak gibi bri sacmalik serinin forced drama mantigina uyuyorda CANIM bolumun icine etmissiniz beaah

selveria ile alicia nin ayni mekandan olmasi ve forced cocukluk iliskisi filan cok yalan, selveria gecmiste alicia ya ekmek vererek sempatik yapilicak bir karakter degil cok daha fazlasi ve ne yazikki hicbirini gostermeden oldurduler

proper versiyonu soyliyim bolumunde nasil batirdiklarini anlayin

kaede oyunu bitirmeden okuma az kaldi sabir

naggiardaki kapismadan sonra alicia ya yenildi diye selveria geri donunce maximillian efendi bu benim isime yaramaz artik modunda
selveria ne olur bana bir emir verin benden birseyler isteyin diye yalvarinca

-gucunu benim icin kullanmak istermisin?
-tabiki majesteleri, emirinize hazirim
-do that thing
-......ama!!!!
-ise yaramak istiyormusun?
-HAI!! YAPICAM EMREDERSINIZ

diyip sessizce agliyarak gidiyordu selveria
jaeger amcamda ona olmesini emrettin, bir bayan boyle kirilirmi cok gaddarsin filan diyordu

damon salaginin emri ile gene militia onden saldiriyrodu, gihrlandio yu once kusatip kapiyi yarip sonra avluda valkryia guclerini kilci kalkanini kullanmayan bir selveria ile kapisiyorduk, selveria ile alicia nin son kapismasi bole tufekle idi yani OVER NINE THOUSAAND faktorsuz, genede selveria cok cevik oldugu icin arkasina unite sizdirip avlamak gerekiyordu

zaten olay bildigin tuzak oldugundan selveria teslim olup alicia ile dertlesiyordu, teslim sarti olarak kaledeki birliklerinde teslim olmasi halinde can guvenliklerini istiyor kendi askerlerini koruyan gayet sorumlu bir komutan portresi ciziyordu
efendi efendi konusurken damon un adamlari gelip yakaliyor silahsiz ve kelepceli oldugu halde BITCH WITCH diye tartakliyorlardi ve alicia filan cok uzuluyordu

damon efendi bunlada kalmiyor bizim ele gecirdigimiz kaleyi ben ele gecirdim modunda cikip maximillian in tahtina oturup karsisina kelepceli selveriayi koyuyordu prenses leia misali

selveria tek bir ricada bulunup teslim olan askerleri kale disina esir toplama kampina militia ve ozellikle squad7 nin goturmesini israrla rica ediyordu, damon onu asagilarken sessice bekleyip su soruyu sordu

-militia ile askerlerim ne zaman yola cikti?
-hebele dakika once
-yeteri kadar yol katetmislerdir

diyip baglarini kirip damon un onunda final blaze of the valkryia yi yapip butun fortla beraber galia nin duzenli ordusunun neredeyse tamamini patlatiyordu maximillian icin

tabi final blaze adi ustunde, bizimkilerde baya uzulup etkileniyorlardi uzaktan patlamayi gorunce, tam o soktan cikamadan max in dev tanki ile randgrize rushladigini ve militia ve militia dan kalan 1-2 birlik ile saray muhafizlari haric savasicak kapasitede hicbri birligin olmadigi gercegi ile yuzlesiyorlar ve o dev tank randgrize yururken yolundan saptirmaya filan kasiyorlardi

alicia nin ikinci kere kilici ve kalkani almasi buradaydi ve son derece epic bir sahne islenmisti bu ki randgrize girdigi icin bu sahneyide cope aticaklar buyuk ihtimal

tipki isaranin welkinin ucma tutkusu var diye bakim ekibinde calisan bize yardimci olan cocuklarla bir ucak yapmaya kasmasi gibi (dikkat etmissinizdir valkryia da ucaklar yok) ki o muhendis cocuklardan biri savastan korkmasina ragmen edelweiss i isaradan sonra kullanmak icin gonullu oluyordu, zaka da kendi tanki ile geliyordu

isin ozu selveria cok onurlu bir komutandi teeey teeey
ne hale getirmisler, OVER NINE THOUSAND modu karakterin pozitif herseyini golgelemis ki oyunun en epic bolumuydu bu hikaye anlatimi oynanis filan olarak

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Valkyria chronicles 3 ova'larini mutlaka izleyin, gayet güzel olmuş özellikle ikincisi ve oyunun büyük ihtimalle İngilizce çıkmayacağı dusunulunce en yaklasabilecegimiz hali olacak maalesef.
http://img7.anidb.net/pics/anime/69339.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...