Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

An itibariyle; hoş geldin diyarbakır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hatırladığım kadarıyla Göztepe'nin oynadığı Fuar Şehirleri Kupasıydı...Ve yarı final oynamıştı,çeyrek değil...
Ayrıca Denizli de çeyrek oynamadı,ondan bir önceki turda elenmişti diye hatırlıyorum...
Mesaj tarihi:
[eh artık -bag] benim anlamadığım bütün şehir sokaktaydı sevinçten. madem böyle bir taraftar potansiyeli var neden bu takım yerlerde sürünüyor? hala beşiktaş fener tutsunlar galatasaray tutsunlar şehirlerini destekleyeceklerine.

kafasız insanlar.
Mesaj tarihi:
ne demek eh artık ya?

kürtler kendilerine kürt dediklerinde bi sorun yok ben kürtler 1. lige çıktı diyince mi eh oluyor?

türkler birinci lige çıktı desem bi problem mi teşkil edicek?
onlar kendileri gayet seviyor kürt kelimesini.
Mesaj tarihi:
play-off eşleşmeleri

Bolu-Karşıyaka
Kasımpaşa-Altay

düşenler

16.SAKARYASPOR 39
17.GÜNGÖREN BELEDİYESPOR 36
18.MALATYASPOR 29

play-off'ların 15 ve 17 mayıs'ta ankara'da yenikent asaş'ta oynanacağını da ekleyelim.

Altay ve karşıyakaya başarılar...
Mesaj tarihi:
abi kasımpaşa gelmesin ya.bu takıma neden kim el altından yardım ediyor ki?

üstelik artık izmir takımları gelsin lige.hiç olmadı boluspor da iyidir.ama kasımpaşa gelmesin be :S
Mesaj tarihi:
Yendik ama bilmiyorum çünkü bolunun iddaası yoktu sadece playoffta yer değiştirme iddaası olabilirdi. Karşıyakalıyımda bi çok arkadaşım bolu çok iyi oynadı son dakikalar gol attık nedense diye döndüler..izlemedim goller hariç
Mesaj tarihi:
bu arada son hafta alttaki tüm takımlar maçlarını çok rahat kazanırken bazı maçlar iddaa'dan çıkarılmış. Federasyon bunlara nasıl göz yumuyor anlamadım. Maç iddaa'dan çıkarılmış artık bi araştır yani.
  • Yeni Oluştur...