Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 niye? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 senle alakası yok yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Hatırladığım kadarıyla Göztepe'nin oynadığı Fuar Şehirleri Kupasıydı...Ve yarı final oynamıştı,çeyrek değil... Ayrıca Denizli de çeyrek oynamadı,ondan bir önceki turda elenmişti diye hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 [eh artık -bag] benim anlamadığım bütün şehir sokaktaydı sevinçten. madem böyle bir taraftar potansiyeli var neden bu takım yerlerde sürünüyor? hala beşiktaş fener tutsunlar galatasaray tutsunlar şehirlerini destekleyeceklerine. kafasız insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 iyi bari ligde çift galibiyeti cebe koyduk +6 başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ne demek eh artık ya? kürtler kendilerine kürt dediklerinde bi sorun yok ben kürtler 1. lige çıktı diyince mi eh oluyor? türkler birinci lige çıktı desem bi problem mi teşkil edicek? onlar kendileri gayet seviyor kürt kelimesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 mesajlarımı silip durma genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ne kadar diyarbakır sporu sevmesemde;hakettikleri için geldiler hoşgeldiler,umarım bu sene temiz bir sene olurda kendilerini affettirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 beş kuruş para almadan,canlarını dişlerine takıp oyun oynadılar hakettiler kesinlikle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 play-off eşleşmeleri Bolu-Karşıyaka Kasımpaşa-Altay düşenler 16.SAKARYASPOR 39 17.GÜNGÖREN BELEDİYESPOR 36 18.MALATYASPOR 29 play-off'ların 15 ve 17 mayıs'ta ankara'da yenikent asaş'ta oynanacağını da ekleyelim. Altay ve karşıyakaya başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Valla ikisinden de izmir takımları galip gelir gibi geliyor bana bu eşleşmelerin, kasımpaşaya yine el altından bi yardım etmezlerse tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Bilmiyorum güngören averjlarda nasıldı ama yediği goller 89,90+,90+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 abi kasımpaşa gelmesin ya.bu takıma neden kim el altından yardım ediyor ki? üstelik artık izmir takımları gelsin lige.hiç olmadı boluspor da iyidir.ama kasımpaşa gelmesin be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Altay gelir ama karşıyaka boluya yenilir malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ligde boluyu yendi diye biliyorum karşıyaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Yendik ama bilmiyorum çünkü bolunun iddaası yoktu sadece playoffta yer değiştirme iddaası olabilirdi. Karşıyakalıyımda bi çok arkadaşım bolu çok iyi oynadı son dakikalar gol attık nedense diye döndüler..izlemedim goller hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 a değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ben averajla samsun kaldı sakarya düştü diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ikili averaj varmış http://www.ntvmsnbc.com/id/24965289/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 bu arada son hafta alttaki tüm takımlar maçlarını çok rahat kazanırken bazı maçlar iddaa'dan çıkarılmış. Federasyon bunlara nasıl göz yumuyor anlamadım. Maç iddaa'dan çıkarılmış artık bi araştır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 abi kasımpaşayla biri oynuyo son düşme potasından deplasmandaki düşme potasındaki takıma 1.50 veriyo...Nasıl belli bi boklar olucağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 inanılmaz hileler şikeler döndü zaten orası belli. 1-0 önde olan takım 89 90 ve 90+1'de ardarda gol yiyip 3-1 yenilmez yoksa zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Rüyamda Ksk 3-2 kazanıyodu Altayın skoru hatırlamıyorum ama eleniyodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Karşıyaka finalde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 karşıyaka penaltılarla 3-2 aldı. ben o rüyayı sevmedim, ikinci kısmında kabusa dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar