deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 BabacumMostors said: lisnasn ortalamam 2.48 :) yüksek lisasn ortalamam yüksek işte ilk dönem 86 geldi bu dönem de 95 e vurdurmaya çalışıyorum yıl sonu 90 olması içinama olmaya bilir de.. hab lisans noytu dahil ediliyorsa bursa o zaman zaten alamıyorum bursu net bir ilgi olsa iyi olacak sınavlara girerken kafam rahat olur en azından ehe Ben yüksek lisans yapabilir miyim düşük lisans notuyla diye sormuştum notunu aslında :P Benim de en iyi ihtimalle öyle birşeyler olacak sanırım. Malum ekonometri. İstanbul Üniversite'sini kurcalıyorum şimdi end. müh. masterı yapabilirim belki diye, olmazsa yöneyleme başvurucam Marmara'da herhalde. Lisans ortalamam yurtdışı şansımı bitirdi gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben de sayısal- 80,5 almışım 98 alan arkadaşım var :/ 4. sınıfta tekrar denemem lazım sanırım, 90 küsür alırsam ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Meh, 93te kalmışım. Arkadaşla iddiaya girmiştik o 97 aldı kaybettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 92, daa iyi bekliyodum be eşit aarlık 91, 2538 olmusum, ne işe yarıyo şimdi bu skor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oha lan herks 90ın üstü almış ben bidaha giriim bari 78 le başvurmiim bi yere başvurursam resmen kötüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 benim yeniden girmeme gerek yokmuş, 2 sene önce 98 aldım şimdi 97.4 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kendimi iice idiot hissettim bu ne :/ ben en iisi master falan yapmiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 En son 5-6 sene önce matematiğe dokunduğum düşünülürse gayet iyi. Sözel daha iyi olabilirmiş. said: Sayısal 72.144 63070 Sözel 76.752 33960 Eşit Ağırlıklı 75.165 41071 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 fizban said: almak bir yana, başvuramıyorsun bile ildeniz. evet lisans notu da gerekiyormuş löl Mortis said: kendimi iice idiot hissettim bu ne :/ ben en iisi master falan yapmiim o kadar karamsar olma be okullarda kuruldan kurula değişiyor o hani mülakat sıralamasında senin önündeki adamı almazlar seni alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar