aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 2253bw var bende 1 yildri, hicbir derdim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 evet aslında almadan birkaç gün önce bir dolaşıcam,şu 3 model e kendi gözümle bir bakayım diyorum,hani t220 bna birz dizayn olarak da fiyat farkı yaratmış gibi geliyor görmeden yine birşey söyleyemiyorz ama 2233bw fiyat/performans olarak hoş gibi duruyor,bir gezineyim tekrardan yorum yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 120hz ekranlari almaya ozen gostermek lazim zere oyunlarin gozluklu versiyonlari cikmaya basladi nvidia sayesinde call of duty 3d oynanabiliyor 8800gt ve ustu modeller destekliyor tabi birde 120hz ekran lazim. O ekrani alana gozlukte yaninda veriyor bazi yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ucuz olan acer monitörün eksisi nedir peki tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ben de bu aralar kendime monitör bakınıyorum da Samsung P2250'de gözüm var. Yalnız bir şeyi merak ediyorum T220ler 1680x1050 çözünürlük destekliyor, P2250 ise 1920x1080 destekliyor. T220 alırsam bu çözünürlük farkı bana ne kaybettirir? 1920x1080 çözünürlüğü kullanabileceğim neler var, olmasa da olur mu? Bir de genel olarak özellikleri daha iyi olmasına rağmen (en azından kısıtlı bilgimle bana öyle geldi) neden P2250 T220'den daha ucuz? Aradaki 0.5"lik boyut farkı mı sebep bu fiyat farkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 acer adı :p, hacer gibi geliyo abi bana hep. bi de ihlas falandı galiba eskiden bunların distribütörü, hep ezik bi marka olarak kalmıştır bilinç altımda. halbuki ACEr gibi karizma bi ismi ve abd'de en çok satan 2. (veya 3. müydü hatırlamıyorum bi yerde okumuştum) donanım üreticisi ünvanı var. özetle acer iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 1080 ile 1050 arasındaki fark biri 22 inç diğeri 23 inç,yani genelde 22 ler 1050 ,23 ler 1080 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 1080 ler monitörde full hd olsun diye var. saırım ileride standart bu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 P2250'ye 1080 diyor ama 21.5", T220 1050p ve 22" dediğin gibi. Bu P2250'nin olayı ne peki, neden böyle absürd bir boyut/çözünürlük ilişkisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 2253 satilmiyor bulundugum yerde galiba. Samsung un sitesinde de kaldirilmis. 2243bw nasil bilen var mi? edit:yok begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bugun bi anda karar verip Samsung 2333SW monitör aldım. 23" 1920X1080 20000:1 dynamic contrast 5ms hdcp desteği var. çıkışı dvi, hdmi çıkışı yok eksi olarak. daha kuramadım. sığmıyor bilgisayar masama:D sağı solu kesmesi için babamı bekliyorum artık. beceremedim ben kesme işlerini. kurup, kullandıktan sonra gene yazarım bişiler. bu arada büyük bir artı olarak not düşeyim. Samsung firması 3 senelik garanti boyunca, sorunlarda eve gelip çözüm üretebiliyormuş. yani kısaca monitörü toplayıp servise gitmek gerekmiyor. Bence çok iyi bir hizmet ve büyük bir artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 kaça aldın merak ettim hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 440 ytl idi sanırım. tam hatırlamıyorum şuan. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 2233 bw göre daha mı enlemesine yoksa kareye daha yaklamış geometrisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 2233 ü şekil olarak bilmiyorum. ama klasik widescreen gibi. absurd durmuyo. pek kareye yakın değil =) zannediyorum her iki yöne de eşit miktarda bir artmış olmuş ama zaten 2233 sanırım 22", bu da 23" bir ekran. çok fark yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mat ekran mı parlak ekran mı daha iyi? Ayrıca 2233bw'lerde full hd vs geyiği var mı? Full hd zıkkımı nedir, gerekli midir, önemli midir vs. http://www.hepsiburada.com/acer-v233hbd-23-5ms-analogdvi-1080p-full-hd-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53224 ve http://www.hepsiburada.com/acer-x233hbd-23-5ms-analogdvi-1080p-full-hd-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52935 arasındaki fark ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben hacer i alacam karar verdim. monitör diksin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Arkadaşlar yeni konu açmıyım dedim.17" samsung crt monitörüm var bi lcd ile değiştirmek istiyorum.Makul bir 19" ile oyun amaçlı kullanıyorum bilgisayarı uygun fiyatlı bir model marka önerebilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben 22" alacak olursam, kendi 19" lcd samsung syncmaster 920n'imi satarım. eğer 19" monitor alacaksan, aklında olsun. gül gibi monitör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 kurdum monitörümü. ilk izlenimler: çok büyük geldi 17" monitorumden sonra :D kafamı çeviricem nerdeyse ehue. biraz fazla parlak. düşürmek gerekebiliyor. orjinal dvd taktım. görüntü kalitesi olarak çok iyi. ama resmen kumlu gibiydi film. terminatör 1 1080p divx daha az kumluydu. hatta dandik divx blade 3 kumlu gostermiyodu. e tabiki goruntu kalitesi digerleri kadar degil. tahminimce filmden kaynaklı. daha test yapmadım ama ölü pixel yok galiba. gözüme gelmedi herhangi birşey. kısacası memnunum şuan itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 e dvdnin kalitesi 1080p divx'ten fazla değil ki normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bir önceki mesajımda yazdığım 3 monitöre bakmaya gittim bugün,samsung her lcd siyle resmen 1 adım önde gibi duruyor,hani şöyle önde duruyor en azından ,dizayn olarak diyeyim.Lg ve asus un birkaç modeline baktım resmen plastik midir nedir bi çerçevesi var ,samsung dıştan kendini sattırıyor gibi.Nese dizayn çok da önmli dgldi bnm içn ,t220 yi hiçbiryerde açık halde göremedim ,hatta kapalı bile bulamadım ,2233bw modelini inceledim baya hoş duruyor,genel olarak yorumlarda olumlu yönde onu alacak gibiyim,ancak lcd bakarken en can sıkıcı olay da lcd lerin hiçbirinin ayarlarının yapılmamış olması hatta görüntülerin dağıtıcıyla dağılması ,baksam nolcak ki bu haldeyken dedirtiyor insana ,o bakımdan görüntüler çok kıyas olamadı,fiyat performans olarak 2233bw gibi şu anda ,gerçi 2333ler 450 lira civarı ve 1 inç fazla 2233 den (2233 350-380 lira) o da diğer bir seçenek,aslında kafamda karıştı ne yapsam ne etsem fena =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 1 inch için 80 lira verilir, zaten enlarge your mail lan konu saptı 2333333 ün çözünürlüğü daha iyi, kullanım amacına uygunsa al direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kullanım amacı film olacak genelde şöle sorunsuz,döt kdr monitörlerde izlemekten gına geldi artk,konu saptı hakkaten alınca bide en son tüketici yorumu yaparım yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hd filmleri dl sırasına koy o zmana şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar