aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Stranger: hello. i am cleverbot You: omgELE You: nice tou meet you i am smartchild Stranger: do i have a mind? You: GOOGLE IT You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 saat 11-15 arası sadece çinli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 fuck you fuck you diyen adama fuck me like aydemir akbas dedim adam turkce kufur etti. halbuki o ana kadar centilmen ve azgin bir ingiliz kadar asildi. interwebe olan inancim kayboldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Asıl saat 5:00-7:00 a.m. arası falan çinli. Hem de direk üniversiteli çinli diyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 şu yazdıklarınıza tek gülmeyen benmöiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sen Kermit'sin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 You: alp er tunga öldi mu ? Stranger: hey there, i have yogurt in my pussy. will you lick it out? You: ewww You: arap yağı bol buldu mu Stranger: haha Your conversational partner has disconnected. or save this log or send us feedback. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kermit said: şu yazdıklarınıza tek gülmeyen benmöiyim ? gülmeyi bırak okumuyorum bile ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 http://img199.imageshack.us/img199/5425/toooldy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 too old mu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kermit said: şu yazdıklarınıza tek gülmeyen benmöiyim ? yalnız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Chewy said: too old mu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 abi gözünü svym su yabancı kızların.Tafra yok artislik yok.Bizimkiler sanki cok gzl cekioruz bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ahahaha adamlar anında türk olduğumuzu anlıyorlar.çözmüşler bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 You: hi You: i think asl is not boring Stranger: hello You: :D Stranger: 17m turkey You: vay kardeşim You: nptn You: :D Stranger: sa Stranger: haci canım sıkıldı You: sdfjısdf Stranger: geldim Stranger: asd You: hadi ya You: yardır o zmn baba Stranger: paticikten msn You: aha You: patiden mi You: :D You: nick ne Stranger: yok ben üye değilim ya wow dan kalma alıskanlık Stranger: okur gibi bişeyim Stranger: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 http://static.funnyjunk.com/pictures/omegle3211.jpg ehe muhabbet çok canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahaha süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 janıs bıradırs dediniz de, öyle ceket aldım lan ben çogzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 nerd falan da msn'i* kapmış *aim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 You: hey hey... did you hear about the new Haitian boy band, New Blocks on the Kids? Stranger: What do Jews and pizza have in common? They both go in the oven. Whats the difference between a jew and a pizza? The pizza doesnt scream. omegle'ı ırkçılar basarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Your conversational partner has disconnected. e öh ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 OFF 22M DEDI DIREK DC CEKTIM YA :D ZUHAHUA EDİT : You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hi Stranger: r u wet and horny You: soo much Stranger: m/f You: m You: u ? Your conversational partner has disconnected. ZHUAAYGYAHAUUHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Is this the real life? You: no You: get a life Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 olm o değil de bu ne lan http://www.chatroulette.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar