Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 delioğlan'la çarpıştık, adama "paticik?" dedim "yavuz?" dedi, çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: u killed armenians. You: sorry for your loss but life goes on honey=//// oha lan. asdjsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: ERMENİ SOYKIRIMI KOCA BİR YALANDIR Stranger: Haa Stranger: Tamam o zaman You: GÖZÜMDEKİ ATEŞ You: KALBİNİ YAKINCA You: SANDIMKİ AŞKIMIZ You: BİR ÖMÜR BOYUNCA You: MEĞER BU BİR OYUNMUŞ You: KOLAY OYNANAN You: ERMENİ SOYKIRIMI İSE You: KOCA BİR YALAN You: YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN You: YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN You: YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN You: YALAAAAAAAAN Stranger: tits or gtfo Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bu ne kafasi lan Stranger: neğğğ Stranger: hahahah Stranger: kafadan mı? Stranger: neğğ Stranger: hahah Stranger: direk kafadan You: ne ictin aga? Stranger: beyaz saçlı prensi özlemedim diyemezsin Stranger: hahah Stranger: neğ Stranger: özlemedin mi? You: yoo Stranger: gençler hatırlamıyor Stranger: neğğ Stranger: hatırlatsak mı Stranger: hahah Stranger: kafadan Stranger: yıldolandın canım Stranger: iyi geceler Stranger: neğğ Stranger: iyi mi Stranger: geceler mi Stranger: neğğ Stranger: hahahah Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yıldo kafası hahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: pıt var eks var Stranger: yes ? no ? You: yes Stranger: erkan yolaçla evet hayır yarışmasında kaybettin haydii şimdi siktir git You: BAGHAHGAAHAHAH You: AAHAHAHAHAHAAHAHAHA You: SDŞDKOFJHŞDFKLMFŞLKNMDFNKLAAHAHA You: AHAHAHAHAAHAHAHA You: KİMSİN You: ya You: oda arkadaşım uyuyor You: amıan koyayım Stranger: gizli bilgi:D Stranger: erkan yolaçım You: bende erol büyükburçum You: bu ülkeye popu getiren adamım Stranger: ne zmndan beri You: 60 lar filan You: saksı değilim yani Stranger: kaç yılında doğdun You: 1881 de selanikte doğdum Stranger: selanik mi You: evet Stranger: erkan yolaçla evet hayır yarışmasında kaybettin haydii şimdi siktir git You: o zamanlar türktü Stranger: huauhuaha:D:D:D You: HAHAHHAHAHAHAA You: GİDİYORUM AK You have disconnected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cons said: Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: ERMENİ SOYKIRIMI KOCA BİR YALANDIR Stranger: Haa Stranger: Tamam o zaman You: GÖZÜMDEKİ ATEŞ You: KALBİNİ YAKINCA You: SANDIMKİ AŞKIMIZ You: BİR ÖMÜR BOYUNCA You: MEĞER BU BİR OYUNMUŞ You: KOLAY OYNANAN You: ERMENİ SOYKIRIMI İSE You: KOCA BİR YALAN You: YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN You: YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN You: YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN You: YALAAAAAAAAN Stranger: tits or gtfo Your conversational partner has disconnected. LAN AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cons said: erkan yolaçla evet hayır yarışmasında kaybettin haydii şimdi siktir git ahaha bu çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: TÜRK ÜSTÜNDÜR Stranger: ORCUUUN You: oha Stranger: !? You: yok artık Stranger: ahahah You: HAHAHHAHAAAAH Stranger: siktir lan You: kimsin lan Stranger: HAHAAHAHAHAHAHAA You: kimsin Stranger: nil salak Stranger: ahjsdfdfdlsfksdfsdfjsdfsdfjksdfkjsdf+ You: ya You: anan You: artık ya You: ahahhahahahahahaha Stranger: ahahahahaaha Stranger: gg You: aq Stranger: el yazindan tanidim Stranger: bebeyim You: canım ya You: kokundan tanıdım You: bende seni ama Stranger: ahahaha You: neys You: e You: üstünde You: ne var Stranger: ananinkinden =/ You: aa You: toprak mı var Stranger: =(( You: noldu lan üzüldünmü You: HAHAHAH Stranger: ak...... Stranger: AHAHAHAHAHAH Stranger: sirf log koymak icin artizlik yapiyosun it. Stranger: had sigigit! Stranger: ajdfjdj You: oha You: süper You: tam logluk oldu You: bence Stranger: ajksdfdfjsjsdf You: kutunu böcekler yesin You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: naber çiçeğim Stranger: iyidir şekerim senden nabe You: aa iyi You: nerden You: sözlük olmasın artık You: pati olsun Stranger: kadıköy sen Stranger: sozluk ? Stranger: pati ? You: ne alaka lan You: nerden buldun lan burayı You: fbi mısın lan sen Stranger: kaba insan Stranger: biraz kıbar ol Stranger: lan lun Stranger: birazdan küfürde edersin sen You: ne var lan You: lan deme lan You: babam kızıyo lan You: etmem You: küfür Stranger: aa çocuksun sen You: annene edersem kızarsın dimi Stranger: ilk okul mezunu musun You: evet You: ama sonra liseyi de bitirdim Stranger: bence diploma adam etmez Stranger: sen adam olmalısın Stranger: bir baynla nasıl konuşması gerektiğini öğrenerek adam olmaya başla You: bayan You: ? You: peki ben bunu yermiyim Stranger: neyi yermisin Stranger: ne diyorsun sen allah aşkına ya You: bayanım diyosun ya You: onu diyorum You: hayır 6 sattir sitedeyim You: bi tane kız rastlamadım Stranger: ne diyim bayanım işte You: şu anda tam 3 bayanla konuşuyorum Stranger: aman senle mi uğraşıcam manyağa bak You: gece mi çıkıyosnuz You: ahahahaa You: uğraşma tatlım You: benim Stranger: nasıl kanal değişiyor burda of yha You: aha kaçamazsın benden You: yiyicem seni Stranger: ayının tekisin senlen işim olmaz You: tmm çık o zaman You: çıkamıyosun di mi You: ahahhaaha You: kaçamazsın kızım benden Stranger: pencereyi kapatıcama ama adresi veren arkaşım yok msnde Stranger: bi daha bulamam You: salak You: yazsana kağıda Stranger: nasıl değişcem kanalı söylesene You: allam You: gerçekten salak bu kızlar Stranger: adresi nerde ki You: kaç yaşındasın lan sen You: abi You: gerçekmisin Stranger: salak diyip durma be mal mısın yha You: HAHAHAHAHA Stranger: ayı nolcak You: lütfen You: patiden You: olduğunu ve trollediğin söyle You: lütfen Stranger: ne trollesi ne pati manyağa rastladım yha You: ya yapma allah aşkına You: kaldırmaz yüreğim Stranger: neyi kaldırmıyor mal mısın nesin Stranger: hadi söle nasıl değişicem kanalı hala çıkamdı salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ilkini kopyalamamıştım ama şöle bişi idi; said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: ga You: garga garga gaaak dedi Stranger: yok olmadı You: çık şu dala baak dedi Stranger: garmamel olcaktı off Your conversational partner has disconnected. Hemen akabinde; said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: ga You: gargamel Stranger: hah :D Stranger: hele şükür You: hay skiiim You: aynı adam arka arkaya nasıl denk gelir ya You: sadaf Stranger: aeuauehaueh You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bana da oldu o hello my name is tello diyen bi adamla kskfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: fede? Stranger: f diyim o zaman You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: MERHABA BEN NİJERYANIN DEVRİK LİDERİ ABİDİN TELLİ NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM Stranger: pogodiyim ben You: BENDE You: CONS You: AK Stranger: inanmam You: değilim zaten You: MERHABA BEN NİJERYANIN DEVRİK LİDERİ ABİDİN TELLİ NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM Stranger: biliyodum ki You: abidin telliyim You: çünkü ben Stranger: aferim lan sana Stranger: adam olcan You: ohoo You: tahttan You: indirdiler You: beni You: bana para yollasana You: kontör yada You: cam açarım Stranger: nabayım ben seni be adam You: ben çok iyiyim You: nijeryalıyım You: demet You: senmisin lan Stranger: ahahhaah You: hahahahahahhaha Stranger: evet Stranger: HAHAHAHHA You: msne You: a You: yazsana You: ak You: inanmadım Stranger: of ahahahah You: ya Stranger: mal You: of You: göt You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 komik diilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sayfanın üstündeki kız hala çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hello there You: sanada Stranger: birader yaz bunları Stranger: 308 alt Stranger: 309 2 Stranger: 311 alt Stranger: 314üst You: banko mu * Stranger: böbreğini sat Stranger: o kadar diorum You: ok hacım You: sağolasın valla You: var mı iyi para veren biri You: böbreğe Stranger: bizim enişteler o işe girdiydi Stranger: bi soruşturayım You: sağolasın valla Stranger: sağlamsa Stranger: ayarlarız kardeş Stranger: sen gönlünü ferah tur You: sağoalsın valla You: sıçtığım boku sana boçluyum hacım Stranger: estafurullah, Stranger: neyse Stranger: ben namaza kaçıorum Stranger: sevgiyle kakl You: ok bende Stranger: kal You: sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: sikim hıyar Stranger: benim ki de havuc a q You: memnun oldum You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: oi You: oy Stranger: tudo bem You: un You: dos You: rea You: res You: ubasti bobarratel maria You: un dos res You: ubasti hobarra Stranger: de onde vc e Stranger: ??? You: ubasti hobarratel ubasti hoabrra maria Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi siteye kızlar girmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 olm bütün donannımhaber kız ayağına yatıyo direk, intikam alıyo adamalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cons said: HAHAHAHAHAAHA AKILLI OLUN SİZİDE BULURUM Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hap var koko var Stranger: ot var mı ot? You: ot yok Stranger: koko olur. Stranger: kaça gram? You: hardcore torbacıyım ben You: sana 80 Stranger: e iyiymiş, piyasa fiyatına. You: gelişi 75 Stranger: online olunca kazıklarsın sanmıştım. You: yok You: kargo benden Stranger: 90 vereyim ben, içine karbonat katma? You: abi ayıp ediyosun You: bizde sağlık esastır You: karbonat zararlı Stranger: seni çok sevdim, kanka olalım beraber uyuşturucu yiyelim mi torbacım? You: ben çok sertim ama You: gözümden You: oroyin vuruyorum Stranger: ilk LSD mi üç yaşında yedim. You: asitmi rockmı? Stranger: asit. You: helal Stranger: en yakın arkadaşım 8 gözlü michael. ama çok utangaç Stranger: kendini kimseye göstermiyor. Stranger: :( You: ben evlendim You: geçen gün You: pepsimax içince You: aysun kayacı çıktı You: içinden You: çekip aldım onu o hayattan Stranger: ya bir şey söyleyeceğim. You: yatıyor şimdi You: tabikide Stranger: üzülmek yok ama. You: yok Stranger: benim yatağımdan geçti aysun kayacı :( You: ben üzülmem Stranger: özür dilerim canım, bilsem yapmazdım. You: ya olabilir yani You: bilerek evlendim You: zaten You: sevapmış Stranger: cennetliksin bence. You: ama yani stranger sonuçta You: yine koyuyor insana biliyor musnu You: senin için soru ekini ayrı yazdım ama typo yaptım ya Stranger: gerçekten ne kadar mutlu oldum, bir bilsen. Stranger: picasso eseri gibi oldu, fazla kübik dikkat edersen "musnu". You: sen mutlu olduysan bende çok bahtiyar oldum You: çok haklısın You: ekspresyonizm akımından etkilenyiorum bazen You: yazılarımada ynstyrm Stranger: modası geçti bence ya onun. You: son albümden sonra pop oldu biraz evet Stranger: telgraf zamanında yapsaydın, bir servet kazanabilirdin ama. buraya kadar herşey normal, aynı anda msnde Orçun says (02:53): hap var koko var Chiptech says (02:53): amına kyoarım orçun benim lan o. NOKTALARDAN MI TANIDIN asdlfjashgjkasdjfisadkghsa. Orçun says (02:53): olm nası bildim hahahahahahahahahhaha Chiptech says (02:53): AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA. Chiptech says (02:56): AHAHAHAHAHA ÇOK Yİİ OLM AHAHAHAHAHAHAHA. You: YA CEM You: :d You: :p You: SHGVSIDBNSKJLBNDSVKJDSNMVKLDSMBS Stranger: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Stranger: AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. You: OLM ÇOK İYİYİM LAN You: AHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Stranger: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Stranger: OLM NERDEN ÇAKTIN, NOKTALARDAN DEĞİL Mİ? Stranger: AHAHAHAHAHA. You: HAYIR ABİ You: DİREK You: SENSİN You: MUHABBETTEN You: ÇAKTIM Stranger: AHAHAHAHAHAHAAAHAHAHA. You: of logu kaydediyorum abi Stranger: BEN DE AHAHAHAHHA. You: muhteşem ak You: ahahaahhaaha Stranger: asdfhosajdhgjasdf. You have disconnected. Chiptech says (02:56): AHAHAHAHAHA ÇOK Yİİ OLM AHAHAHAHAHAHAHA. Orçun says (02:56): OF AK FORUMA KOYUYORUM AHAHAHA abi gecemin en güzel şeyiydi bu ya hahahahaha herkes okusun feyz alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar