Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: i am god ask me one question You: of thy god, could you please let me to know you thy name hou? Stranger: why are u talking like that Stranger: talk normal You: of please please,will she love me who is loved by me? Stranger: wut are u some sort of fag? Stranger: i have alot of work to do Stranger: ask me a question, benjamin franklin is being a real asshole Stranger: cmon buddy hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: beni secin awllaha her mahelleye kerhane yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 AHAHAHHAAH BELLANINKİ EFSANEYMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Komik degilmis aslında cok güldüm demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Bella said: pati - parti Stranger: hi You: nasılsınız zat-ı muhterem Stranger: ii sizler You: iyiym :) You: patiden mi Stranger: ewt You: nikin ne =) Stranger: sen You: ohaçok heycanlı ilk defa bi patiden karşılaşıorm You: evet bende pati You: nickin ne =) Stranger: senın ne You: bella Stranger: beto You: beto ne duydmadım onu hiç Stranger: benım k Stranger: bende senın kını Stranger: sen hangı partıde You: nası hangi partide Stranger: bana acık ya Stranger: senın partıde olduguna ınanayım Stranger: cevap versene Stranger: bak cıkıyorum Stranger: abı senın partıne sokalım You: parti You: ne ya Stranger: oglum bu da terk bır sey var o da vatan Stranger: sıkelım lan sızın partınızı ahaha çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hep türklere rast gelme olayı ip ile ilgili olabilir mi brezilyalının biri de ben de sürekli brezilyalılara denk geliyorum sanki sitenin %95'i brezilyalı dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 brezilyalıda çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 adam c/p fail çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 roket adam said: You: IHIHI You: HIHI Stranger: hi from? You: HI You: IRAQ You: U? Stranger: usa You: EL BISMILLAHI MAKRAHELLAH UL ARABI. You: ES SADRI OSAME BINLADIHI You: EL MUKTADIRI SADRI EL ARABI MOHAMMEDIN Your conversational partner has disconnected. or save this log or send us feedback. sdflkjdslfds ahahahahaha hahah hay allahim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: süleyman sen kapa ben arayım Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 utku kusursuz sdf tek cümle ile benim saatlerce yaptığım şebekliğe bedel bir konuşma yaratmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ardeth said: Aha bi manyakla karşılaştım You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hi You: hi You: hi Stranger: we like dog poo You: I have a sub-algebra of lie point symmetries You: disconnect pls? Stranger: NO Stranger: yes You: yes NO!!! yes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 pogodi said: You: paticik? Stranger: my name is patrick? ahahahahah ahaha cok super şeyler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 said: Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hello You: hi. from afganistan. 36 male. fat and bold You: girl? Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ginaly said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: süleyman sen kapa ben arayım Your conversational partner has disconnected. ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You: abi akşamki maç yattı mı Stranger: alt mı oynadın üst mü_ You: üst oynadıydım Stranger: yatmış Stranger: 1 1 berabere. dostluk ve sözlük kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ginaly said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: süleyman sen kapa ben arayım Your conversational partner has disconnected.HAHAHAHAHAHAHASDFSDF EFSANESİN YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ginaly said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: süleyman sen kapa ben arayım Your conversational partner has disconnected. KAPAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ilk denememde türk geldi gayet seviyeli sohbet yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Fede birbirimizi arıyalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 dasaaa said: where are you from sorunusa türk olduğumu söyleyince okay diyip kapatıyorlar OLM BUNLAR HALA TÜRKLERDEN KORKUYOR LAN! said: Stranger: hello You: madem türksün göster ürksün! Stranger: koy göte rahman You: hamdullah?? Stranger: elhamdürillah You: bilakis amin sinerji! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hi wanna have sex I'm a 17 year old girl who wants to meet new cyber partners to have sex on cam Stranger: what? ahahahah You: ahahah nı yerim senin Stranger: what is that Stranger: is that your name? You: thats a bank Stranger: ok.. You: sex or not Stranger: NOT You: why Stranger: because i dont need to have sex on camera with strangers You: o rlly you say you have a proper sex life Stranger: thats right You: god I need a man like you Stranger: :) You: please sex Stranger: bye.. You: please :( Stranger: are you joking with me? You: no I just became so horny but I cant find a guy in real Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ekmek said: Fede birbirimizi arıyalım mı? arıyalmım aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Dartanian said: Stranger: Hey Stranger: :( You: hi Stranger: How are you : ( You: fine Stranger: Better than me i hope : ( Stranger: Thing is Stranger: I love a girl Stranger: but Stranger: she loves my brother kişiselin linki verivereykin, steve'le dertleşselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar